توجه کنید؛ این مقاله یعنی برنامهریزی برای کنکور 1403 تجربی یک مقاله عادی نیست و شما در حال استفاده از تجربیات من بهعنوان یک مشاور تحصیلی که 5 سال در زمینه برنامهریزی کنکور و مشاوره سابقه داشتهام و مشاور افرادی مانند رتبه 14 کنکور بودهام، هستید. پس این مقاله را جدی بگیرید و روی تک تک کلمات آن وقت بگذارید. در این مقاله یاد خواهیم گرفت که چگونه برای رشته تجربی برنامهریزی درسی انجام دهیم و در پایان به این قدرت خواهید رسید که برنامه درسی برای کنکور تجربی را تدوین کنید.
توجه: محتوای این مقاله نه تبلیغی است و نه قرار است وسط مقاله بگویم که برای دریافت برنامه هزینه پرداخت کنید؛ از همینجا به شما قول میدهم کاملترین مقاله آموزش اصول برنامهریزی کنکور را خواهید خواند، پس با خیال راحت تا انتها با من همراه باشید.
من شایان مامندی هستم و امروز در سایت بخون، اول از هر چیزی به شما قول میدهم که درحال خواندن بهترین مقاله ممکن درباره بهترین برنامهریزی برای کنکور تجربی 1403 رایگان هستید. مقالهای که شما را از هر نوع برنامهریزی دیگر بینیاز خواهد کرد و در واقع قرار است امروز ماهیگیری را به شما یاد بدهم. پس تا آخر همین مقاله با من همراه باشید و در هر بخشی دچار کوچکترین سوالی شدید سریعا بپرسید تا راهنمایی کنم.
چرا به برنامهریزی درسی برای کنکور نیاز داریم؟
از اول شروع کنیم به ریز به ریز جزئیات مربوط به برنامه کنکور 1403 رشته تجربی بپردازیم. اولین بحث هم دلیل استفاده از برنامهریزی است. فرض کنید کنکور یک مقصد است و شما قصد دارید به آن برسید و این مقصد هم یک مسیر دارد. افرادی که بدون برنامهریزی برای کنکور درس میخوانند اصلا این مسیر را نمیشناسند و ممکن است در طول مسیر گم شوند یا حتی مسیر را اشتباه بروند.
اما برنامهریزی نقشه راه شما برای مقصد است، نقشه راهی که مسیر را به شما نشان میدهد که چگونه حرکت کنید، در هر بخش باید چگونه پیش بروید، کی استراحت کنید، کی جمعبندی کنید، کی آزمون بدهید، با چه ترتیبی مباحث هر درس را بخوانید، با چه ترتیبی دروس را مطالعه کنید و … . خب با این توصیفات برنامهریزی درسی کنکور هم خیالتان را راحت میکند که مسیر درستی را طی میکند و هم اینکه سرعت و دقت شما را در طول مسیر حرکت افزایش خواهد داد.
راستی، کل اصول برنامهریزی کنکور در یک مقاله دیگر که حالت کلی دارد و برای تمامی رشتهها است هم نوشته شده و برای دسترسی به آن میتوانید از لینک برنامه ریزی برای کنکور 1403 مطالعه کنید. اگر هم داوطلب رشته انسانی هستید میتوانید از طریق مقاله برنامهریزی رایگان کنکور انسانی، به برنامه مرتبط با رشته خود دسترسی داشته باشید.
انواع برنامهریزی برای درس خواندن کنکور تجربی 1403
تا به اینجا با دلیل استفاده از برنامهریزی آشنا شدیم، باور کنید به اندازه ده روز حرف برای گفتن پیرامون برنامهریزی کنکور تجربی وجود دارد اما سعی میکنم در خلاصهترین حالت ممکن نکات را بیان کنم. انواع برنامهریزی کنکور را میتوان بهصورتهای مختلف دستهبندی کرد، مثلا برنامهریزی حجمی، زمانی، روزانه، هفتگی، برنامهریزی مبحثی و گاها نامهای عجق وجقی هم خواهید شنید مثلا برنامهریزی به روش فیفتی پنل (این اسم صرفا شوخی است اما نامهای مشابه وجود دارد).
ولی در کل دستهبندی اصلی که برای برنامهریزی درسی برای کنکور تجربی 1403 به شما معرفی خواهم کرد را بهصورت زیر دستهبندی میکنیم و در ادامه نمونهبرنامه ریزی رایگان کنکور تجربی برای هرکدام را در اختیارتان قرار خواهم داد و در انتها هم یک نمونه برنامهریزی طبق توضیحات برای یک هفته را در اختیارتان قرار خواهم داد. سه دسته اصلی برنامهریزی کنکور تجربی بهصورت زیر است:
- برنامهریزی حجمی
- برنامهریزی زمانی
- برنامهریزی تلفیقی
برنامهریزی زمانی کنکور تجربی 1403

اولین نوع برنامهریزی برای کنکور 1403 تجربی رایگان، همان برنامهریزی زمانی است. در این نوع برنامهریزی کنکور تجربی تنها به دو فاکتور اهمیت داده میشود. فاکتور اول، اسم درس و فاکتور دوم هم زمانی که باید برای مطالعه آن درس اختصاص داده شود. از نظر من مشاور هم بدترین نوع برنامهریزی برای یک نفر همین برنامهریزی زمانی کنکور تجربی است؛ زیرا داوطلب با یک ابهام و سوال مهم مواجه خواهد شد و آن هم این است که خب در آن زمان مشخص شده، هر درس را تا کجا مطالعه کنم؟ متاسفانه هنوز هم عده زیادی از مشاورین از این نوع برنامهریزی برای ارائه استفاده میکنند. در تصویر بالا میتوانید یک نمونه برنامهریزی کنکور تجربی 1403 را مشاهده کنید.
برنامهریزی حجمی کنکور تجربی 1403

خب به سراغ یک برنامهریزی برای کنکور 1403 تجربی رایگان برویم که تقریبا چند مرتبه از برنامه قبلی با ارزشتر است و از طرفی همه شما با آن آشنایی دارید. برنامهریزی حجمی برای کنکور تجربی. این نوع برنامه را در آزمونهای آزمایشی مشاهده کردهاید که بیشتر به برنامه راهبردی آزمون معروف است. برنامهریزی حجمی تقریبا برعکس برنامه زمانی حرکت میکند. در برنامه زمانی تنها پارامتر مهم زمان هر درس بود، در برنامه حجمی مهمترین پارامتر، حجم هر درس است. این نوع برنامه نزد مشاوران هم محبوبیت زیادی دارد و تقریبا اکثر مشاورین از این نوع برنامه برای ارائه استفاده میکنند.
اما ساختار برنامهریزی حجمی برای کنکور تجربی چکونه است؟ در این برنامه حجم هر مبحث از درس شکسته خواهد شد و در روزهای هفته قرار داده میشود. به عنوان مثال در تعین میشود که در روز شنبه باید درس ریاضی مبحث دنباله یا تصاعد حسابی مطالعه شود اما زمانی که داوطلب باید برای مطالعه آن اختصاص دهد تعین نشده و همین یکی از نقاط ضعف این برنامه محسوب میشود. هرچند بازهم استفاده از این برنامه برای رشته تجربی از نظر من بهتر از برنامه زمانی است. در تصویر بالا میتوانید نمونه برنامهریزی برای کنکور تجربی بهصورت حجمی را مشاهده کنید.
برنامهریزی کنکور تجربی بهصورت تلفیقی

تا اینجا با دو نوع برنامه کنکور تجربی آشنا شدیم که هرکدام مزیت و معایب خود را داشتند. اما اینجا یک موضوع مهم مطرح میشود که آیا برنامهای کاملتر از این دو برنامه وجود دارد؟ بله؛ از ترکیب دو برنامه حجمی و زمانی، میتوان یک برنامه با عنوان برنامه تلفیقی (یا برنامه حجمی-زمانی) ساخت که تقریبا ضعفهای دو نوع برنامه قبلی را پوشش دهد. در این برنامه در تمامی روزهای هفته، حجم هر درس که باید مطالعه شود و همجنین زمان تقریبی برای مطالعه هر مبحث هم تعین خواهد شد. به عنوان مثال برای درس ریاضی میتوان نوشت که روز شنبه، مبحث دنباله حسابی مطالعه شود و برای مطالعه آن حدودا 1 ساعت زمان اختصاص داده شود.
البته این برنامه هم ضعفهای خود را دارد؛ اولین ضعف سختی نوشتن برنامهریزی کنکور تجربی بهصورت تلفیقی است که به شدت وقتگیر است. دومین ضعف آن هم باز مربوط به تعین زمان است که باتوجه به تفاوت سلایق و عادات مطالعاتی برای هر فرد باید بهصورت کاملا شخصی این برنامه نوشته شود. اما این ضعفها همگی دست مشاوران را میبوسد و کسی که برای خودش برنامه تلفیقی کنکور را بنویسد کارش بسیار راحت خواهد بود. در ادامه به بررسی کامل روش نوشتن برنامه تلفیقی خواهیم پرداخت و دوست عزیزی که در حال خواندن این مقاله هستی، در انتها اگر با دقت تمام جزئیات را یاد بگیری در کمتر از 10 دقیقه میتوانی بهترین برنامه برای کنکور تجربی را طراحی کنی.
اصول برنامهریزی برای کنکور تجربی بهصورت تلفیقی
در نوشتن یک برنامهریزی اصولی برای کنکور تجربی باید چند مرحله را پشت سر بگذرانید. در این بخش به معرفی تک تک این مراحل خواهیم پرداخت و قول میدهم اگر خوب یاد بگیرید راحت میتوانید برنامه خود را بنویسید و نه به مشاور نیاز دارید و نه دیگر سردرگم خواهید بود. راستی هر زمان که خواستید این مقاله را مجدد مطالعه کنید و یادتان رفت چگونه دسترسی داشته باشید کافیست در گوگل عبارت “برنامه جامع کنکور تجربی شایان مامندی” را سرچ کنید تا سریعا مقاله برایتان نمایش داده شود.
آشنایی با روش مطالعه دروس کنکور تجربی
اولین قدم در نوشتن برنامهریزی کنکور تجربی، آشنایی با روش مطالعه دروس کنکور تجربی است. شاید برایتان سوال باشد که روش مطالعه دروس کنکور تجربی چه ارتباطی با نوشتن برنامه کنکور تجربی دارد؟ خب در پاسخ باید گفت که شما در زمان نوشتن برنامه باید بلد باشید که هر درس را به چه صورت در برنامه قرار دهید. به عنوان مثال درس ریاضی را بهصورت فصل به فصل از پایه دهم داخل برنامه قرار دهید یا بهصورت مبحثی؟ و یا اصلا از پایه دهم شروع کنید یا سایر پایهها؟
جواب عده زیادی از شما ممکن است این باشد که باید از پایه دهم همه دروس شروع شود که من این مورد را قبول ندارم؛ بهعنوان مثال در مطالعه فیزیک برای کنکور باید از پایه دوازدهم مطالعه را شروع کنید، یا ریاضی بهتر است از فصل اول دهم خوانده نشود و اصلا نباید براساس پایه به پایه پیش بروید و … . البته نگران نباشید. من در سایت بخون روش مطالعه تمامی دروس را کاملا رایگان بررسی کرده و در اختیارتان قرار دادهام. برای دسترسی کافیست روی لینکهای زیر کلیک کنید و یک ساعت وقت بگزارید تا با روش مطالعه حرفهای تمام دروس آشنا شوید…
- چگونه فارسی بخوانیم؟
- چگونه عربی بخوانیم؟
- روش مطالعه دینی
- روش خواندن زبان کنکور از صفر
- روش مطالعه ریاضی
- چگونه زیست بخوانیم
- چگونه فیزیک بخوانیم
- روش مطالعه شیمی
پارتبندی دروس برای قرار دادن در برنامهریزی کنکور رشته تجربی

یکی از مهمترین اصول برنامه ریزی برای کنکور تجربی، پارتبندی مباحث دروس است. اما منظور از پارتبندی دروس چیست؟ یادتان هست که قرار شد از برنامهریزی تلفیقی استفاده کنیم که ترکیبی از حجم و زمان است. ما برای نوشتن برنامه برای هرروز باید داخل برنامه هم حجمی که باید از هر درس مطالعه کنیم را مشخص کنیم و هم زمان تقریبی برای مطالعه. برای مشخص کردن حجم هرروز باید مباحث را پارتبندی کنید که در این قسمت باید انجام دهیم.
تصویر بالا یک مثال از پارتبندی مباحث برای درس ریاضی پایه دهم است. شما به دو صورت میتوانید مباحث را پارتبندی کنید؛ روش اول این است که هرهفته مباحثی که قرار است در طول هفته مطالعه کنید را پارتبندی کنید. اما روش دوم که من آن را شدیدا توصیه میکنم این است که قبل از شروع مطالعه برای کنکور، کل مباحث برای دروس اختصاصی را به این صورت پارت پارت کنید. شاید چند روز نیاز باشد وقت اختصاص دهید اما تا آخر مسیر خیال خود را راحت خواهید کرد.
چگونه دروس خود را پارتبندی کنیم؟
ابتدا سازمان سنجش اعلام کرد برای کنکور 1403 تنها قرار است که دروس اختصاصی در کنکور باشد که 13 تیر مجدد این تصمیم تغیر کرد.. اگر مایل به کسب اطلاعات کامل هستید توصیه میکنم مقاله کنکور ۱۴۰۲ چگونه خواهد بود را از همین سایت مطالعه کنید. بر همین اساس ما برای کنکور 5 درس اختصاصی را ملاک قرار خواهیم داد. برای پارتبندی هر درس و قرار دادن آنها در برنامه برای کنکور تجربی کافیست طبق روش زیر عمل کنید:
- ریاضی: هر فصل ریاضی از چندین درس تشکیل شده است و کافیست هر درس را یک پارت در نظر بگیرید. بهعنوان مثال فصل اول ریاضی دهم از 4 درس تشکیل شده پس 4 پارت خواهد شد.
- فیزیک: درس فیزیک هم مانند ریاضی در ابتدای کتاب و بخش فهرست پارتبندی شده و کافیست شما هر یک درس یا هر دو درس را به یک پارت تبدیل کنید.
- زیست: زیستشناسی را توصیه میکنم بهصورت گفتار به گفتار پارتبندی کنید؛ مثلا فصل اول زیست دهم 3 گفتار است و به سه پارت تقسیم میشود.
- شیمی: در درس شیمی باتوجه به ساختار مباحث کار ما اندکی سختتر از سایر دروس است توصیه من این است که براساس صفحه مباحث را پارتبندی کنید. مثلا پارت اول در فصل اول دهم میتواند صفحه 1 تا 13 باشد.
- زمینشناسی: در درس زمینشناسی هم توصیه میکنم پارتبندی را همانند درس شیمی بهصورت صفحهای انجام دهید.
خب زمانی که هر پارت را مشخص کردید، نگاهی به منبع کمک آموزشی خود هم بیندازید. براساس حجمی که برای آموزش در کتاب کمک آموزشی وجود دارد و شناختی که روی قدرت مطالعاتی خود دارید، یک زمان تقریبی برای مطالعه هر پارت در نظر بگیرید. قرار نیست زمان تعین شده دقیق باشد و قرار است تقریبی باشد.
ساخت جدول برنامه ریزی برای کنکور 1403 تجربی رایگان

این مرحله در آموزش روش تلفیقی برنامه ریزی برای کنکور 1403 تجربی رایگان، مربوط به ساخت یک جدول برنامه ریزی کنکور تجربی است. اصلا نیازی نیست از بیرون چنین جدولی را خریداری کنید و میتوانید به سادگی خودتان اینکار را انجام دهید. اگر با طراحی در نرمافزاهای گرافیکی مانند فتوشاپ آشنایی دارید میتوانید با سلیقه خودتام یک جدول زیبا بسازید. اما اگر وقت و حوصله برای ساخت جدول برنامه ریزی برای کنکور 1403 تجربی ندارید ایرادی ندارد. میتوانید تصویر بالا را در مقیاس A5 چاپ کنید. فقط باید یک نکته ریز را رعایت کنید که بهصورت زیر است:
- ستون اول را برای روزهای هفته اختصاص دهید
- ردیف اول را برای دروس کنکور خود اختصاص دهید.
یعنی شما یک جدول با 8 ردیف و 5 ستون خواهید داشت (البته اگر درس زمینشناسی را اضافه کنید 6 ستون خواهید داشت.) و دیگر نیازی به هزینه کردن بابت جدول برنامه ریزی کنکور تجربی نخواهید داشت.
تعین ساعت مطالعه روزانه در برنامه جامع کنکور تجربی
مرحله چهارم مربوط به تعین ساعت مطالعه روزانه شما است. برای تعین ساعت مطالعه هرروز توصیه میکنم بهصورت هفتگی این کار را انجام دهید و قبل از نوشتن برنامه درس خواندن برای کنکور تجربی بهصورت هفتگی، ابتدا ساعت مطالعه هرروز خود را مشخص کنید که برای این کار باید مراحل زیر را انجام دهید:
1- با شناختی که از خود دارید ساعت مطالعهای که در توانتان است را مشخص کنید. خواهشا رویاپردازی نکنید که روزانه 15 ساعت درس بخوانید و … چون عملی نخواهد شد و با اجرا نکردن آن هم روحیه خود را از دست میدهید هم از درس خواندن متنفر میشود. پس ساعت مطالعهای که در توانتان است را مشخص کنید و سعی کنید با ساعت مطالعه پایین شروع کنید و هر هفته 20 دقیقه به ساعت مطالعه خود اضافه کنید.
2- فوقبرنامهها و زمان تفریحات خود را تعین کنید. اگر در کلاس درسی یا غیر درسی شرکت میکنید، ورزش میروید و یا در آن هفته مهمانی دعوت هستید، زمان آن را حساب کنید، توصیه میکنم هر هفته در یک روز خاص چند ساعت برای گردش هم اختصاص دهید. در پایان روزهایی که این کارها را قرار است انجام دهید را معلوم کنید و زمانی که از شما خواهند گرفت را حساب کرده و از ساعت مطالعه کلی خود کم کنید. با این کار دقت شما در برنامه درسی برای کنکور تجربی رایگان که خواهید نوشت بالا خواهد رفت و از طرفی اجرای آن بهشدت راحت خواهد شد.
راستی، اگر تا کنکور زمان کوتاهی دارید و بهدنبال برنامه فشرده کنکور تجربی هستید و اینکه فقط یک سری مباحث پر تست را مطالعه کنید، توصیه میکنم از لینکهای زیر استفاده کنید:
- درس های مهم ادبیات در کنکور
- درس های مهم عربی برای کنکور
- درس های تست خیز دینی کنکور
- گرامر های مهم زبان انگلیسی برای کنکور
- مباحث آسان ریاضی کنکور ریاضی نظام جدید
- فصل های مهم زیست در کنکور 1403
- فصل های مهم فیزیک در کنکور 1403
- فصل های مهم شیمی در کنکور 1403
تعین جایگاه هر درس براساس حجم و اهمیت
تا اینجا که همه چیز به خیر و خوشی تمام شد باید یک کار کوچک انجام دهید. دروس را براساس حجم و اهمیتی که دارند دستهبندی کنید و داخل برنامه درسی رایگان برای کنکور تجربی که میسازید تعین کنید که در طول یک هفته هر کدام از دروس را چند بار قرار است مطالعه کنید. یک مثال ساده بزنم؛ از لحاظ حجم درس زیست جایگاه اول را دارد و از لحاظ اهمیت هم تقریبا درس شیمی در چند سال اخیر اهمیت بالایی گرفته (به یاد داشته باشید که اهمیت فقط مربوط به ضریب نیست.) خب اگر بخواهیم با این دو پارامتر دروس را دستهبندی کنیم به دستهبندی زیر خواهیم رسید:
- زیست
- شیمی
- ریاضی و فیزیک
یعنی با این دستهبندی، بیشترین تعداد جلسات در برنامه درسی رتبه برتر کنکور تجربی که خواهید نوشت درس زیست خواهد بود، بعد درسی شیمی و آخر سر هم دروس ریاضی و فیزیک. حال باتوجه به ساعت مطالعه خود باید تعداد جلسات هر درس در برنامه درسی روزانه برای کنکور تجربی خود وارد کنید. راستی اگر دوست دارید با اهمیت دروس کنکور تجربی از لحاظ انحراف معیار آشنا شوید و بدانید که داوطلبان در کنکور چه درصدی را در هر درس کسب کردهاند توصیه میکنم از مقالات زیر دیدن کنید:
- میانگین درصدهای ادبیات در کنکور
- میانگین درصدهای عربی در کنکور
- میانگین درصدهای دینی در کنکور
- میانگین درصدهای زبان در کنکور
- میانگین درصدهای ریاضی در کنکور
- میانگین درصدهای زیست در کنکور
- میانگین درصدهای فیزیک در کنکور
- میانگین درصدهای شیمی در کنکور
قرار دادن پارتهای مطالعاتی داخل برنامه درسی تجربی برای کنکور
تبریک میگویم شما با انجام این مراحل به یک برنامهریزی حرفهای تبدیل شدهاید و کافیست بعد از اتمام تمام مراحل قبلی، این بار فقط حجم و زمانی که باید برای هر درس اختصاص دهید را وارد برنامه درسی کنکور تجربی 1403 کنید و بهترین برنامه رایگان کنکور تجربی 1403 را برای خود داشته باشید. خب مراحل اولیه نوشتن برنامه ریزی کنکور 1403 را با موفقیت به پایان رساندیم، الان برنامه ما نیاز به یکسری مخلفات و ریزه کاریها دارد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.
برنامه تست کنکور تجربی نظام جدید
شما هرچهقدر هم مطالعه کنید و روی درسنامهها مسلط باشید، اما تستزنی نداشته باشید، آن نتیجهای که باید را نخواهید گرفت و اتفاقا یکی از عوامل مهم موفقیت حل تست زیاد است، زیرا با حل تستهای متعدد شما روش پیادهسازی راهحلها برای سوالات را یاد خواهید گرفت. اما یک سوال مهم! در برنامه ریزی درسی برای کنکور تجربی، چگونه جایگاه تستزنی را تعین کنیم؟ بهترین کاری که من توصیه میکنم این است که در هنگام مطالعه فقط تست آموزشی بزنید در حد چند تست صرفا جهت تسلط و زمانی که از هر درس یک فصل یا یک مبحث را بهصورت کامل مطالعه کردید، داخل برنامه ریزی درسی رتبه های برتر کنکور تجربی که مینویسید، باتوجه به تعداد تستهایی که قرار است حل کنید، یک الی دو جلسه را اختصاص دهید برای حل تست.
درضمن تست زدن خالی هم نمیتواند گرهگشا باشد و باید تستها را تحلیل هم کنید. اگر تحلیل تست بلد نیستید توصیه میکنم در سریعترین زمان ممکن مقاله مربوط به تحلیل آزمون را از همین سایت مطالعه کنید.
برنامه جمع بندی کنکور تجربی
دومین مورد از مخلفات برنامه جامع کنکور تجربی تعین جایگاه مرور دروس در برنامه ریزی رایگان کنکور تجربی است. مطالب خود به خود بعد از گذشت یک مدت زمان از ذهن شما کم رنگ شده و برای جلوگیری از این موضوع نیاز به وارد کردن یک شوک به مطالبی که مطالعه کردهاید برای بازگردانی دارید. این شوک همان مرور کردن است. جایگاه مرور در برنامه ریزی رتبههای برتر کنکور تجربی چگونه است؟ بهترین کار همانند جایگاه تست این است که زمانی که یک فصل به پایان رسید کل مباحث آن فصل را مرور کنید و سپس تستها را حل کنید. سعی کنید بعد از گذشت هر ماه، سه الی 7 روز را به مرور مطالبی که در طی آن ماه مطالعه کردهاید اختصاص دهید.
اگر درباره روش جمعبندی و مرور هم دچار ابهام هستید و دوست دارید به بهترین شکل ممکن دروس خود را جمعبندی کنید، پیشنهاد من برای شما استفاده از لینکهای زیر است:
- جمع بندی ادبیات کنکور
- جمع بندی عربی کنکور
- جمع بندی دینی کنکور
- جمع بندی گرامر زبان کنکور
- جمع بندی ریاضی کنکور
- جمع بندی زیست کنکور
- جمع بندی فیزیک کنکور
- جمع بندی شیمی کنکور
گزارش عملکرد در برنامه ریزی هفتگی برای کنکور تجربی
بسیار مهم است که شما در جریان وضعیت خود در طول بازه مطالعاتی باشید. متاسفانه در سالهای اخیر برای انجام این کار، “گزارشکار شبانه” صرفا یکسری اطلاعات برای مشاور خود ارسال میکنند و مشاور هم در جواب یک استیکر یا عباراتی مانند “عالی بود، درود، برو جلو، آفرین و …” را برای دانشآموز ارسال میکند. در چنین حالتی گزارشکار ندهید بهتر است.
خب برای گزارشکار مربوط به برنامه ریزی کنکور تجربی رایگان باید یک ساختار داشته باشد که بهصورت زیر میتوان ساختار را درنظر گرفت:
- مباحث مطالعه شده از هر درس
- ساعت مطالعه اختصاص داده شده برای هر درس
- ساعت مطالعه کلی
- تعداد تست زده شده برای هر درس
- تعداد تست صحیح
- تعداد تست اشتباه
سعی کنید هرروز چنین دیتایی برای خود آماده کنید و اگر بتوانید در یک فایل اکسل این دیتا را وارد کنید و آخر هر هفته یک نمودار از عملکرد خود داشته باشید، بهراحتی میتوانید وضعیت خود در اجرای برنامه ریزی کنکور تجربی 1403 که نوشتهاید را بسنجید و نقاط ضعف و قوت خود را پیدا کنید. تصویر بالا یکی از انواع نمودارهای سنجش وضعیت است، اگر مشاهده کنید تاثیر این کار را متوجه خواهید شد. این هم از آخرین مخلفات برنامه کنکور تجربی رایگان که باید میدانستید.
راههای ارتباطی با من برای پرسش سوالات
خب رفقا این هم پایان آموزش برنامه ریزی برای کنکور 1403 تجربی رایگان. طبق قولی که دادم سعی کردم که تمامی نکات را به سادهترین زبان ممکن آموزش دهم و به شما قول میدهم که با اجرای نکات بالا به سادگی هرچه تمام میتوانید برنامه ریزی برای کنکور تجربی را در کمتر از 10 دقیقه برای خود بنویسید و خیالتان از بابت برنامه راحت شود. اما اگر سوالی برایتان پیش آمده کافیست از طریق بخش نظرات سوال خود را مطرح کنید و به سرعت جواب خود را دریافت کنید.
درضمن برای ارتباط مستقیم با من هم میتوانید از طریق اینستاگرام با من در ارتباط باشید و سوالات خود را بپرسید. برای انجام این کار کافیست روی لینک اینستاگرام من به ای دی instagram.com/shayan.mamandi کلیک کنید. راستی برای دسترسی به سایر مقالات هم میتوانید از لینکهای زیر اقدام کنید:
- برنامهریزی
- مدیریت زمان کنکور
- نکات خلاصهنویسی کنکور
- روش مطالعه دروس کنکور
- بودجهبندی کنکور
- مهمترین مباحث کنکور
- جمعبندی دروس کنکور
- میانگین درصدهای کنکور
- آزمونهای آزمایشی
- کدام ازمون ازمایشی بهتره
- کاهش بی دقتی در آزمون
- کنکور چیست؟
- تقویم کنکور 1403
- کنکور
- سهمیههای کنکور سراسری
- مشاوره انتخاب رشته کنکور
- ترتیب خواندن فصلهای شیمی برای کنکور
- معرفی دانشگاه فرهنگیان
- مصاحبه دانشگاه فرهنگیان
- چرا باید این مقاله مطالعه شود؟
زیرا تمام اصول برنامهریزی کنکور تجربی به سادهترین زبان ممکن، بدون تبلیغات و براساس تجربیات عملی نوشته شده است و با یادگیری این اصول میتوانید زیر 10 دقیقه بهترین برنامهها را بنویسید. - آیا در این مقاله هم مانند سایر مقالات تبلیغات انجام شده یا اینکه قرار است محصولی معرفی شود؟
مطلقا در این مقاله نه تبلیغی انجام شده و نه وسط مقاله گفته شده برای دریافت برنامه کامل پیام دهید و … . صرفا آموزش عملی برنامهریزی درسی کنکور تجربی در اختیارتان قرار داده شده است. - این برنامه درسی برای پشت کنکوری تجربی مناسب است یا سایر داوطلبان هم میتوانند استفاده کنند؟
اصول آموزش داده شده برای همه داوطلبان تجربی از دهم تا دوازدهم و پشت کنکور مناسب است.
راستی اگر مشاور هستید، یا معلم و یا صاحب موسسه کنکور هستید و برای برند کردن کسب و کار خود به بستر تبلیغاتی نیاز دارید توصیه میکنم حتما از صفحه تبلیغات کنکور در سایت بخون دیدن کنید.