یک خبر ویژه برای کنکوری‌ها!

40 درصد کل زیست کنکور هدیه ما برای شماست؛ شماره موبایلت رو وارد کن و هدیه رو همین الان بگیر:

رتبه لازم برای قبولی مامایی

سلام به همه جویندگان علم، در این مقاله از سری مقالات سایت بخون، به سراغ بررسی رتبه لازم برای قبولی مامایی خواهیم رفت. رشته مامایی در حال حاضر از پرطرفدارترین رشته‌های علوم تجربی است و هر ساله تعداد زیادی از داوطلبان برای کسب جایگاه در این رشته، به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. اما یکی از سوالات اکثر داوطلبین کنکور این است که رتبه قبولی مامایی چقدر است!

من شیدا کبیرعبادی هستم و در این مطلب، ما به بررسی درصدها، رتبه‌ها و کارنامه قبولی پذیرفته‌شدگان رشته مامایی در سال 99 – 1400 خواهیم پرداخت. بعلاوه، در این مقاله ما سعی کرده‌ایم تا نمونه کارنامه قبولی دانشگاه آزاد، پردیس بین‌الملل و سهمیه‌ها را نیز، برای شما عزیزان به اشتراک بگذاریم. پس 10 دقیقه از وقت خود را به مطالعه این مقاله صرف کرده و تا انتها مطلب همراه ما بمانید ..

خلاصه‌ای از نما کلی رشته مامایی

رشته مامایی که از رشته‌های زیر گروه یک رشته علوم تجربی می‌باشد، برخلاف تصور بسیاری از افراد با پزشک زنان و زایمان کاملأ متفاوت است. در واقع، شخصی که پزشک یا جراح زنان و زایمان است، با شرکت در کنکور و قبولی در رشته پزشکی عمومی توانسته بعد از 7 سال دوره دکتری عمومی، در مقطع دکتری تخصصی شرکت کرده و در تخصص زنان و زایمان، به ادامه تحصیل بپردازد.

اما یک ماما یا به طور کلی رشته مامایی، یک رشته‌ای است که متقاضیان با شرکت در کنکور سراسری و انتخاب رشته مامایی، وارد این رشته می‌شوند. رشته مامایی در دانشگاه‌های ایران در سه مقطع؛ کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می‌شود.

اما در مورد نحوه عمل‌کرد و وظیفه ماما، باید بدانید که یک فارغ‌التحصیل مامایی در اموری مانند: مشاوره خانواده، مشاوره ازدواج، مراقبت‌های پیش، حین و بعد از زایمان بانوان، پذیرش مسئولیت به دنیا آوردن طبیعی کودکان، شناخت موقعیت‌های خطر و اورژانسی مادر، چکاپ و بررسی سلامتی مادر و فرزند تا 6 سالگی و … .

نکته حائز اهمیت در مورد رشته مامایی این است که این رشته برخلاف تخصص زنان و زایمان فقط از بین بانوان داوطلب پذیرش دانشجو دارد. به همین دلیل، با وجود تقاضا بالا از سوی داوطلبان، دانشگاه‌ها ظرفیت خیلی کمتری برای این رشته ارائه می‌دهند.

اما رشته مامایی تنها رشته‌ای است که با مدرک کارشناسی نیز می‌توان مجوز تأسیس مطب شخصی درخواست کرد و علاوه‌بر این، یک ماما می‌تواند بعد از اخذ مجوز تأسیس مطب، برای مطب شخصی خود درخواست مجوز انجام سونوگرافی نیز داشته باشد. به دلیل همین مزیت‌ها، رقابت بر سر رشته مامایی بسیار زیاد است.

اگر به دنبال مطالب کامل‌تری در رابطه با آشنایی تکمیلی با رشته مامایی می‌گردید، پیشنهاد می‌کنم از طریق لینک معرفی کامل رشته مامایی به مقاله معرفی این رشته که توسط خود من نیز نوشته شده است، مراجعه کنید. مقاله معرفی رشته مامایی به بررسی صفر تا صد این رشته پرداخته است؛ همچنین شما با مطالعه این مقاله، به هر آنچه که نیاز دارید از مامایی بدانید، به صورت کاملأ رایگان دست خواهید یافت.

رتبه اصلی در کارنامه کنکور کدام است؟

معمولأ کسانی که برای اولین بار در کنکور سراسری شرکت می‌کنند، اگر از قبل اطلاعات کافی نداشته باشند، هنگام انتشار اولیه کارنامه با یک‌ سری رتبه روبرو خواهند شد و احتمالأ نتوانند رتبه اصلی خود را تشخیص دهند! بنابراین بهتر است ابتدا با انواع رتبه‌های کارنامه و نقش انواع سهمیه آشنا شوید.

رتبه اصلی که داوطلبان کنکور طبق آن انتخاب رشته می‌کنند، رتبه داوطلب در سهمیه زیر گروه‌های مختلف گروه آزمایشی است. با توجه به این که این سهمیه‌ها تأثیر مثبتی در کنکور دارند، هر داوطلب از هر رشته‌ای با توجه به سهمیه‌ای که به او تعلق می‌گیرد، سنجیده خواهد شد.

همان‌طور که می‌دانید، رشته‌های تحصیلی مختلف دانشگاهی که برای قبولی از ضریب دروس یکسانی برخوردار هستند، تحت یک زیر گروه مختص خودشان دسته‌بندی می‌شوند. بنابراین، رتبه هر داوطلب در هر زیرگروه، اصلی‌ترین ملاک انتخاب رشته برای اوست. زیرگروه هریک از رشته‌ گروه‌های آزمایشی عبارتند از:

  • گروه علوم تجربی دارای 5 زیر گروه
  • گروه ریاضی و فیزیک دارای 3 زیر گروه
  • گروه علوم انسانی دارای 5 زیر گروه
  • گروه هنر دارای 5 زیر گروه
  • و گروه زبان‌های خارجی دارای 4 زیر گروه می‌باشد.

اما در کارنامه کنکور سراسری، بعد از اعلام نتایج و کارنامه اولیه، شما با چند رتبه سروکار خواهید داشت. که این رتبه‌ها عبارتند از: رتبه کشوری (بدون اعمال سهمیه) رتبه کل در سهمیه و رتبه در زیرگروه‌ها که به دو صورت اعمال سهمیه و رتبه در سهمیه محاسبه می‌شوند. شاید در نگاه اول وجود این همه رتبه سردرگم کننده باشد، اما نگران نباشید و همراه ما بمانید، چراکه در ادامه مطلب به توصیف هر کدام خواهیم پرداخت.

رتبه کشوری چیست؟

اولین رتبه‌ای که در نگاه اول در کارنامه هر شخص به چشم می‌خورد، رتبه کشوری است! بسیاری از افراد به اشتباه رتبه کشوری را ملاک اصلی ارزیابی تلقی می‌کنند در حالی که این‌طور نیست. در واقع، رتبه کشوری نشان‌دهنده جایگاه هر فرد در بین تمام شرکت‌کنندگان کنکور سراسری و بدون اعمال سهمیه‌های موجود است اما در سنجش دانشگاه‌های دولتی ملاک نمی‌باشد.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که پس کاربرد این رتبه چیست و به چه منظور است! در جواب این سوال باید بگوییم دانشگاه آزاد تا دو سال پیش، برای جذب دانشجو رتبه کشوری را ملاک سنجش قرار می‌داد و کسانی که خواهان تحصیل در دانشگاه‌های آزاد اسلامی بودند باید رتبه کشوری را مد نظر قرار می‌دادند. اما در حدود دو سال است که واحدهای دانشگاه آزاد نیز تغییر رویه داده و ملاک سنجش پذیرش را همانند دانشگاه‌های سراسری، رتبه در سهمیه داوطلب قرار داده‌اند.

رتبه در سهمیه چیست؟

قبل از این که به سراغ رتبه در سهمیه برویم، شما عزیزان باید بدانید اصلأ موضوع سهمیه‌ها چیست و سهمیه هر فرد چگونه مشخص می‌شود! ما در کنکور سراسری با انواع سهمیه اعم از: سهمیه مناطق سه‌گانه، سهمیه ایثارگران، سهمیه رزمندگان و سهمیه خانواده شهدا و جانبازان. این سهمیه‌ها مهم هستند چرا که با توجه به جامعه آماری هر یک از سهمیه‌ها پذیرفته خواهید شد.

اما سوالی که پیش می‌آید این است که وجود این سهمیه‌ها چه الزامی دارد! طبق توضیحات مسئولین سازمان سنجش برای برقراری عدالت آموزشی در بین همه داوطلبان کنکوری و دست‌یابی داوطلبان کم‌برخوردار به شاخص‌های کیفیتی مطلوب آموزش در دانشگاه‌ها، این طرح اجرا شده است.

هنگامی که داوطلبان برای ثبت‌نام اولیه کنکور به سایت سازمان سنجش مراجعه می‌کنند، در فرم ثبت‌نام باید نوع سهمیه خود را مشخص کنند. سهمیه رزمندگان، ایثارگران 5 و 25 درصد، جانبازان و شهدا از اسم آن‌ها مشخص است. اما سهمیه مناطق سه‌گانه ویژه کسانی است که فاقد سهمیه‌های فوق هستند.

سهمیه مناطق چگونه محاسبه می‌شود؟

سهمیه مناطق در کنکور سراسری به سه دسته سهمیه مناطق یک، دو و سه دسته‌بندی می‌شوند. از آن جایی که سهمیه مناطق یکی از پر جمعیت‌ترین سهمیه‌ها است، براساس منطقه سه سال آخر تحصیلی دوره متوسطه دوم و برای نظام قدیم‌ها منطقه سه سال آخر دوران دبیرستان محاسبه می‌شود.

چه کسانی مشمول سهمیه مناطق یک هستند؟

منطقه یک جزو مناطق برتر از لحاظ امکانات تحصیلی، آموزشی محسوب می‌شوند و معمولأ ظرفیت دانشگاه‌های این مناطق نسبت به دو منطقه دیگر کمتر بوده و رقابت شدیدتر است. از جمله شهرهایی که جزو مناطق یک محسوب می‌شوند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تهران
  • تبریز
  • مشهد
  • شیراز
  • اصفهان
چه کسانی مشمول سهمیه مناطق دو هستند؟

منطقه دو از پر جمعیت‎‌ترین مناطق کنکور است که دارای بیش‌ترین تعداد داوطلب و بیش‌ترین ظرفیت دانشگاه‌ها می‌باشد. مناطق دو و سه هرساله از لحاظ تعداد داوطلب متغیر هستند و از سطح متوسط کیفیتی و امکانات آموزشی برخوردار هستند. اکثر شهرهای استان‌های بزرگ جزو منطقه دو کنکور محسوب می‌شوند، از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آذربایجان شرقی شهرهای بناب، جلفا و ..
  • آذربایجان غربی شهرهای ارومیه، خوی و ..
  • اردبیل شهر خلخال
  • و …
چه کسانی مشمول سهمیه مناطق سه هستند؟

مناطق سه که اغلب بعنوان مناطق محروم و کم برخوردار محسوب می‌شوند، از امکانات تحصیلی و کیفیت آموزش پایینی برخوردارند. البته داوطلبان این مناطق از شانس بیش‌تری برای قبولی برخوردارند و ظرفیت دانشگاه این مناطق از بالاترین ظرفیت ممکن برخوردار هستند. از جمله مناطقی که جزو مناطق سه محسوب می‌شوند، عبارتند از:

  • شهرهای کوچک و روستاهای همه استان‌ها، بعنوان مثال: شهرستان‌های اهر، آذرشهر، اسکو و … استان آذربایجان شرقی
  • شهرستان‌های اشنویه، پیران‌شهر و .. استان آذربایجان غربی
  • شهرستان‌های اصلان‌دوز، بیله‌سوار و .. استان اردبیل
  • و …

بعلاوه داوطلبان معلول (نابینا، کم‌بینا، ناشنوا، کم‌شنوا، معلولان جسمی و معلولان حرکتی) و داوطلبانی که دو سال از سه سال تحصیلی متوسطه دوم یا دبیرستان را در خارج از کشور گذرانده باشند، جزو مناطق سه کنکور محسوب خواهند شد.

مقایسه تعداد شرکت‌کنندگان کنکور تجربی

در این قسمت ما به مقایسه آمار شرکت‌کنندگان و داوطلبان کنکور سراسری در سال‌های 98، 99 و 1400 خواهیم پرداخت. بدین منظور توجه شما را به جدول زیر جلب می‌کنم:

مقایسه تعداد شرکت‌کنندگان کنکور سال‌های 1399 و 1400

درصد دروس برای قبولی مامایی

بسیاری از داوطلبان کنکور قبل از آزمون همیشه این سوالات را از مشاورین دارند که با چه درصدی می‌توان در رشته مورد نظر قبول شد! این سوال شاید سوال عاقلانه‌ای نباشد و با توجه به آمار منتشر شده از سوی سازمان سنجش، هر ساله تراز علمی داوطلبان در حدود 3 درصد افزایش می‌یابد.

این بدین معناست که درصدهای قبولی هر فرد در هر سال ملاک خوبی برای تضمین قبولی خود نیست! چرا که ممکن است سال آینده یک داوطلب با همان درصدها نتواند نتیجه دلخواه را به دست آورد. بنابراین هدف ما از قرار دادن میانگین درصدهای کسب شده توسط داوطلبین سال‌های گذشته، صرفأ این است که شما برای تراز و درصدهای بالاتر از موارد گفته شده تلاش کنید تا در عرصه رقابت از سایرین عقب نمانید.

حداقل درصد قبولی مامایی دولتی

برای قبولی در دانشگاه‌های دولتی (دوره روزانه) به دلیل رایگان بودن تحصیل و هچنین قبولی در دوره‌های شهریه‌پرداز (شبانه) رقابت بین داوطلبین از بقیه دوره‌ها اعم از پردیس بین‌الملل، آزاد و .. شدیدتر و سخت‌تر است. همچنین چون رشته مامایی از ظرفیت کمتری نسبت به تعداد متقاضیان برخوردار است، داوطلب نیازمند میانگین درصدهای بالایی می‌باشد.

بنابراین در ادامه مطلب، حداقل درصد قبولی مامایی دولتی و میانگین درصدهای کسب شده توسط پذیرفته‌شدگان رشته مامایی سال 99 – 1400 را در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد. پس توجه شما را به جدول زیر جلب می‌کنم:

سهمیهادبیاتعربیدین و زندگیزبان انگلیسیزمین شناسیریاضیزیست شناسیفیزیکشیمی
سهمیه منطقه 138 الی 5340 الی 7359 الی 9446 الی 841- الی 1030 الی 6871 الی 9055 الی 7450 الی 65
سهمیه منطقه 243 الی 8060 الی 8567 الی 10050 الی 700 الی 2437 الی 6576 الی 8257 الی 7950 الی 83
سهمیه منطقه 350 الی 5953 الی 6360 الی 9123 الی 900 الی 2230 الی 6471 الی 8749 الی 7860 الی 80

حداقل درصد دروس برای قبولی مامایی دانشگاه آزاد

معمولأ بعد از دانشگاه سراسری، در انتخاب رشته اولویت بعدی داوطلبان دانشگاه آزاد است. دانشگاه آزاد خود نیز به دو صورت پذیرش در دانشگاه ازاد و پذیرش در ظرفیت مازاد دانشگاه آزاد، پذیرش دانشجو دارد. در مورد دانشگاه آزاد نیز ما در ادامه مطلب حداقل درصد دروس برای قبولی مامایی دانشگاه آزاد و پردیس را برای شما قرار خواهیم داد. همچنین میانگین درصد دروس کسب شده نیز مطرح شده است که به ترتیب زیر می‌باشد:

دورهادبیاتعربیدین و زندگیزبانزمین شناسیریاضیزیست شناسیفیزیکشیمی
پردیس خودگردان (بین‌الملل) 20 الی 5934 الی 9030 الی 6030 الی 700 الی 1010 الی 4220 الی 6010 الی 4920 الی 50
آزاد اسلامی10 الی 3529 الی 5521 الی 4330 الی 4612 الی 2510 الی 37 19 الی 3912 الی 295 الی 46

برای رشته مامایی چه رتبه‌ای لازم است؟

در مورد رتبه لازم برای رشته مامایی باید خدمتتان عرض کنیم که هر ساله این رتبه متغیر است. رتبه لازم برای مامایی هر فرد در هر سال تحصیلی متفاوت‌تر از سال آینده خواهد بود. اما هر ساله سازمان سنجش کارنامه قبولی پذیرفته‌شدگان را منتشر می‌کند. ما نیز در سایت بخون به جمع‌آوری اطلاعات کامل و دقیق در رابطه با رتبه رشته مامایی پرداخته‌ایم. بنابراین اگر می‌خواهید بدانید، برای مامایی چه رتبه‌ای لازم است، با ادامه مطلب همراه ما باشید.

رتبه قبولی مامایی 1400

  • رتبه قبولی مامایی دانشگاه شهید بهشتی: 4446
  • رتبه قبولی مامایی دانشگاه تهران: 4120
  • رتبه قبولی مامایی دانشگاه ایران: 5132
  • رتبه قبولی مامایی دانشگاه مشهد: 4556
  • رتبه قبولی مامایی دانشگاه اصفهان: 5902
  • رتبه قبولی مامایی دانشگاه تبریز: 7808
  • رتبه قبولی مامایی دانشگاه شیراز: 6014
  • و …

اما به طور کلی، رتبه مامایی برای پذیرش دانشگاه‌های دولتی براساس رتبه در انواع سهمیه سال 99 – 1400 به شرح زیر می‌باشد:

  • رتبه قبولی مامایی منطقه 1: رتبه 5780 تا رتبه 12710
  • رتبه قبولی مامایی منطقه 2: رتبه 6842 تا رتبه 19578
  • رتبه قبولی مامایی منطقه 3: رتبه 13657 تا رتبه 13710
  • رتبه قبولی مامایی با سهمیه 25 درصد: رتبه 2002 تا رتبه 4110
  • رتبه قبولی مامایی با سهمیه 5 درصد: رتبه 3151 تا رتبه 6316

آخرین قبولی مامایی دولتی سال 99 – 1400

آخرین رتبه قبولی مامایی دولتی براساس کارنامه‌های موجود، به شرح زیر می‌باشند:

رتبه در سهمیه منطقه 1دانشگاه محل قبولی
5766دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
7282دانشگاه علوم پزشکی مشهد
7245دانشگاه علوم پزشکی قم
7967دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
9304دانشگاه علوم پزشکی بابل
10201دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
10460دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
10655دانشگاه علوم پزشکی کاشان
12355دانشگاه علوم پزشکی گناباد
12654دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رتبه در سهمیه منطقه 2 دانشگاه محل قبولی
17440دانشگاه علوم پزشکی زنجان
17488دانشگاه علوم پزشکی اراک
22462دانشگاه علوم پزشکی زابل
18933دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
19111دانشگاه علوم پزشکی گناباد
19012دانشگاه علوم پزشکی اهواز
19464دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس
19545دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
20507دانشگاه علوم پزشکی خرم آباد
21359دانشگاه علوم پزشکی بم
رتبه در سهمیه منطقه 3دانشگاه محل قبولی
13666دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
13774دانشگاه علوم پزشکی بم
14097دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
14359دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
14760دانشگاه علوم پزشکی شوشتر
14817دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
14828دانشگاه علوم پزشکی شوشتر
15342دانشگاه علوم پزشکی زابل
16183دانشگاه علوم پزشکی شوشتر
19329دانشگاه علوم پزشکی زابل

نمونه کارنامه قبولی مامایی سال 99 – 1400

در ادامه این مطلب نمونه‌ای از کارنامه افراد پذیرفته شده در دانشگاه‌های دولتی مناطق یک، دو، سه، سهمیه ایثارگری 5 و 25 درصدی را برای شما عزیزان قرار داده‌ایم. اما باز هم متذکر می‌شویم تمام این درصدها، ترازها و رتبه‌های قبولی میانگین و تخمینی هستند و صرفأ به دلیل آگاهی شما هستند. بنابراین برای قبولی در رشته مامایی، شما باید تلاش بیش‌تری کرده و درصدها و رتبه بالاتری نسبت به این‌ها کسب کنید.

نمونه کارنامه قبولی مامایی منطقه یک 99 – 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی منطقه یک 99 - 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی منطقه دو 99 – 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی منطقه دو 99 - 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی منطقه سه 99 – 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی منطقه سه 99 - 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی سهمیه 5 درصد ایثارگر 99 – 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی سهمیه 5 درصد ایثارگر 99 - 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی سهمیه 52 درصد ایثارگر 99 – 1400
نمونه کارنامه قبولی مامایی سهمیه 52 درصد ایثارگر 99 - 1400

رتبه قبولی مامایی آزاد سال 99 – 1400

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، رشته مامایی در برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز پذیرش دانشجو دارد که بعلاوه ظرفیت خود دانشگاه، این رشته در واحد ظرفیت مازاد دانشگاه آزاد اسلامی نیز از بین دانشجویان مجاز به انتخاب رشته در این دانشگاه نیز اقدام به پذیرش دانشجو دارند.

بنابراین سوالی که در این میان ممکن است برای متقاضیان دانشگاه‌های آزاد پیش آید این است که، دانشگاه‌های آزاد با چه رتبه‌ای پذیرش دارند! برای پاسخ به این سوال در ادامه مطلب به بررسی رتبه مامایی آزاد، آخرین رتبه قبولی مامایی دانشگاه آزاد و بررسی کارنامه قبولی مامایی دانشگاه آزاد خواهیم پرداخت.

رتبه قبولی مامایی آزاد مناطق سه‌گانه سال 99 – 1400

رتبه‌های زیر گلچینی از قبولی‌های مامایی آزاد سال 99 – 1400 می‌باشد که در جدول زیر برای شما عزیزان دسته‌بندی شده است.

رتبه قبولی دانشگاه محل قبولی
39779دانشگاه آزاد واحد تهران
45359دانشگاه آزاد واحد کرج
50601دانشگاه آزاد واحد ورامین
55778دانشگاه آزاد واحد تبریز
63790دانشگاه آزاد واحد ارومیه
67008دانشگاه آزاد واحد سنندج
75901دانشگاه آزاد واحد بروجرد
77083دانشگاه آزاد واحد چالوس
83331دانشگاه آزاد واحد بهبهان
85446دانشگاه آزاد واحد خلخال
110201دانشگاه آزاد واحد مسجد سلیمان
111958دانشگاه آزاد واحد جهرم
110808دانشگاه آزاد واحد سمنان
73680دانشگاه آزاد واحد اردبیل
66869دانشگاه آزاد واحد زنجان
62773دانشگاه آزاد واحد اصفهان

آخرین رتبه قبولی مامایی آزاد 99 – 1400

آخرین رتبه قبولی مامایی آزاد 99 – 1400 براساس کارنامه‌های پذیرفته شده از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور به شرح زیر می‌باشند:

آخرین رتبه قبولی مامایی منطقه یک آزاد: 77733

آخرین رتبه قبولی مامایی منطقه دو آزاد: 110884

آخرین رتبه قبولی مامایی منطقه سه آزاد: 99179

آخرین رتبه قبولی مامایی با سهمیه 5 درصد ایثارگر آزاد: 14252

آخرین رتبه قبولی مامایی با سهمیه  25 درصد ایثارگر آزاد: 16245

سخن پایانی

همراهان عزیز امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده و با مطالعه آن به پاسخ سوالات خود رسیده باشید. در مقوله انتخاب رشته، قدم اول و بسیار مهم شناخت کامل رشته‌ها، علایق و استعداد خود است. در قدم بعدی برای انتخاب رشته باید شناخت درستی از واحدهای رشته مورد نظر داشته باشید تا بدانید بعد از ورود در چه حیطه‌ای مطالعه خواهید داشت.

بعد از آن، نوبت به تحقیق و جست‌وجو در مورد شهریه‌ها، طول مدت زمان تحصیل و .. می‌رسد علی‌الخصوص اگر خواهان تحصیل در دانشگاه‌های آزاد، پردیس و .. باشید. بنابراین ممکن است در مسیر سخت انتخاب رشته با سوالات بسیاری مواجه شوید.

با ثبت نام در خبرنامه سایت بخون، از داغ‌ترین مقالات منتشر شده ما در اسرع وقت با خبر خواهید شد. همچنین ما در قسمت ارسال دیدگاه و نظرات، منتظر نظرات، پیشنهادات، انتقادات شما هستیم. بنابراین علاوه‌بر حمایت از ما با نظرات خود، شما می‌توانید سوالات خود در مورد مطلب فوق را برای ما ارسال کنید. من و همکارانم همه روزه پاسخگو سوالات شما عزیزان خواهیم بود. موفق باشید ..

سوالات متداول

  1. رتبه لازم برای قبولی رشته  مامایی دانشگاه سراسری چقدر است؟
    برای قبولی در رشته مامایی دانشگاه دولتی شما به رتبه‌ای مابین 3000 تا 5000 براساس کارنامه‌های سال‌های پیشین نیاز خواهید داشت.
  2. رتبه لازم برای قبولی رشته مامایی دانشگاه آزاد چقدر باید باشد؟
    براساس آنچه از کارنامه‌های سال‌های پیشین مشخص است، آخرین فرد پذیرفته شده در دانشگاه آزاد رتبه‌ای نزدیک به 7000 داشته است. برای اطلاعات تکمیلی‌تر کلیک کنید.
  3. رتبه لازم برای قبولی رشته مامایی دانشگاه‌های پردیس خودگردان چقدر می‌باشد؟
    برای قبولی در رشته مامایی دانشگاه‌های پردیس، شما به رتبه‌ای بالغ بر 17000 نیاز خواهید داشت. البته ناگفته نماند که این اعداد ممکن است سال آینده تغییر چشم‌گیری  داشته باشند. برای مشاهده کارنامه‌ها، کلیک کنید.
  4. کلیه دروس را چند درصد بزنیم تا در رشته مامایی پذیرفته شویم؟
    با توجه به تجربه‌ای که از سالیان گذشته داریم، برای قبولی در رشته مامایی شما قطعأ به درصدهای بالای 50 نیاز خواهید داشت. اما به طور کلی نمی‌توان برای هرشخص نسخه جامعی پیچید. بدین منظور پیشنهاد می‌شود به متن مقاله مراجعه کنید.

درضمن اگر شما هم کسب و کار مرتبط با زمینه آموزش و کنکور دارید، سایت بخون یک مرجع مناسب برای پذیرش تبلیغات شماست؛ برای اطلاع کامل از طرح‌های موجود کافیست روی لینک تبلیغات مشاور تحصیلی  کلیک کنید.

3.9/5 - (16 امتیاز)
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
3 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا