یک خبر ویژه برای کنکوری‌ها!

40 درصد کل زیست کنکور هدیه ما برای شماست؛ شماره موبایلت رو وارد کن و هدیه رو همین الان بگیر:

همه چیز درباره روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار

جمع‌بندی سه روز یک‌بار چگونه است؟ سوالی که دربازه نزدیک به کنکور و در زمان جمع‌بندی دروس کنکور پرسیده می‌شود؛ عده زیادی از مطالب داخل وب این اسم را شنیده‌اند، عده‌ای از دوستان خود، عده‌ای هم اسم جمع‌بندی سه روز یک‌بار را در قلمچی و سایر آزمون‌ها شنیده‌اند, اما واقعا موضوع روش جمع‌بندی 3 روز یک‌بار چیست و چگونه باید از آن استفاده کنیم؟

اگر شما هم جزو گروهی هستید که قصد کسب اطلاع درباره این روش را دارید تبریک می‌گویم. من شایان مامندی مشاور تحصیلی هستم  و در این مقاله از بخون تمام ریز نکات مربوط به جمع بندی به روش سه روز یک‌بار را در اختیارتان قرار خواهم داد. هرچند از نظر شخصی من این روش فقط اسم در کرده و روش‌های مفیدتری هم برای جمع‌بندی وجود دارد اما خب قصد دارم راهنمای کامل برنامه جمع‌بندی سه روز یک‌بار را در اختیارتان قرار دهم پس تا انتها با من همراه باشید و در هر بخش دچار سوال شدید سریعا از طریق کامنت بپرسید.

جمع‌بندی سه روز یک‌بار چگونه است؟

جمع‌بندی سه روز یک‌بار چیست؟

در ابتدا به سراغ مفهوم این روش از جمع‌بندی کنکور برویم. منظور از جمع‌بندی 3 روز یک‌بار این است که شما بازه زمانی جمع‌بندی خود را در سه روز خلاصه کنید. شاید برایتان سوال باشد که مگر امکان دارد در سه روز جمع‌بندی همه دروس را انجام دهیم؟ بله امکان دارد. اگر مقالات قبلی من را خوانده باشید، اشاره کرده‌ام که ما دو نوع روش جمع‎‌بندی داریم؛ جمع‌بندی کنکور در قالب درسنامه و جمع‌بندی کنکور در قالب آزمون.

در روش دوم یعنی جمع‌بندی دروس کنکور در قالب آزمون، هر سه روز یک‌بار با کمک حل آزمون شما می‌توانید دروس خود را جمع‌بندی کنید. این روش یعنی جمع‌بندی سه روز یک‌بار فقط در شرایط خاصی می‌تواند مثمر ثمر باشد که متاسفانه عده زیادی آن را رعایت نمی‌کنند و امروز تمامی این نکات را قرار است یاد بگیرید؛ پس با من همراه باشید.

راستی اگر به دنبال روش جمع‌بندی دروس کنکور خود هستید، در همین سایت برای کل دروس تکنیک‌های جمع‌بندی آموزش داده شده است و برای دروس عمومی می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید:

چگونه جمع‌بندی 3 روز یک‌بار را انجام دهیم؟

تا به اینجا متوجه شدیم که جمع‌بندی سه روز یک‌بار چیست؛ درباره روش اجرای جمع‌بندی 3 روز یک بار شما باید از آزمون‌های جامع استفاده کنید. آزمون‌هایی که از کل محتوای کتاب‌های درسی طرح شده‌اند. در اینجا شما 3 روز زمان دارید برای جمع‌بندی که هر سایت یا مشاوری به سبک خود درباره آن آموزش می‌دهد اما تقسیم‌بندی زمانی که من همراه با دانش‌آموزانم تست کرده‌ایم به این صورت بوده که این سه روز را به دو پارت تقسیم خواهیم کرد.

پارت اول مربوط به محک است و مدت زمان آن هم نصف روز است. شما نصف روز را وقت خواهید گذاشت و به سراغ حل اولین آزمون خود خواهید رفت. در پارت اول یعنی حل آزمون موظف هستید که فضای کنکور را برای خود شبیه سازی کنید؛ یعنی آزمون را صبح برگزار کنید و تمامی سوالات را به‌صورت زمان‌دار حل کنید. زمانی که آزمون شما به پایان رسید نیاز به استراحت دارید و سعی کنید که تا جایی که نیاز دارید استراحت کنید.

بعد از رفع خستگی اصل کاری شروع خواهد شد که همان تحلیل آزمون است؛ به سراغ پاسخ‌نامه آزمونی که از خود گرفته‌اید باید بروید و تک تک سوالات را بررسی کنید، چه سوالاتی که درست حل کرده‌اید و چه سوالاتی که بی‌پاسخ یا اشتباه بوده است. اگر هم روش تحلیل آزمون را نمی‌دانید نگران نباشید زیرا در مقاله تحلیل آزمون در 6 مرحله به صورت حرفه‌ای این روش را آموزش داده‌ام و مشکل شما حل خواهد شد.

طبق این توضیحات باید دو و نیم روز را به تحلیل یک آزمون اختصاص دهید که اتفاقا اولین ایرادی که این روش دارید مدت زمان تحلیل است که برای عده‌ای می‌تواند مناسب باشد و برای عده‌ای دیگر نه.

برای دسترسی به روش جمع‌بندی دروس اختصاصی هم لینک‌های آماده شده و کافیست روی آنها کلیک کنید:

فواید انجام روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار

فواید جمع‌بندی سه روز یک بار

یادتان باشد هیچ‌چیز مطلقی وجود ندارد، یعنی در تمامی جهان هیچ‌چیز نمی‌تواند بازدهی صد در صد داشته باشد و روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار قلم‌چی هم از این قاعده مستثنی نیست. در این قسمت فواید این روش را بررسی خواهیم کرد و در قسمت بعد معایب و درنهایت روش مطلوب برای بازدهی بیشتر هم بحث خواهد شد.

اولین فایده روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار، شبیه‌سازی فضای کنکور برای داوطلب است؛ شما درصورتی که این روش را جوری اجرا کنید که فرض کنید دقیقا سر جلسه کنکور هستید، در کنترل استرس شما در روز کنکور به‌شدت می‌تواند مفید باشد.

دومین فایده این روش هم افزایش قدرت و سرعت تست‌زنی است؛ همان‌طور که اشاره کردیم، در پارت اول یعنی حل آزمون، شما باید تست‌ها را زمان‌دار حل کنید و با اجرای صحیح این قانون، سرعت تست‌زنی و قدرت تست‌زنی شما هم تا حدودی افزایش خواهد یافت و باعث افزایش قدرت مدیریت زمان آزمون شود.

سومین فایده این روش هم یافتن نقاط ضعف است که در هر دو مرحله روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار رخ خواهد داد؛ زمانی که در مرحله حل آزمون هستید در صورتی که در چند آزمون متوالی در یک مبحث خاص نتوانستید سوالات را حل کنید نقطه ضعف شما پیدا خواهد شد و با بررسی متوالی پاسخ‌ تشریحی آن بخش، می‌توانید نقاط ضعف خود را پوشش دهید.

ایرادات روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار

خب اما ایرادات روش جمع‌بندی 3 روز یک‌بار چیست؟ اولین ایرادی که این روش دارد، این است که به تنهایی پاسخ‌گو نیست و کسی که جمع‌بندی در قالب درسنامه را به‌درستی انجام نداده باشد نمی‎‌تواند در این روش بازدهی خوبی کسب کند. ایراد دوم هم مربوط به سلایق متفاوت داوطلبان است؛ به عنوان مثال آزمون سراسری رشته تجربی 270 سوال دارد، کنکور ریاضی 235 سوال و کنکور انسانی هم 280 سوال. تعداد سوالات در هر گروه متفاوت است پس قاعدتا زمان تحلیل هم باید متفاوت باشد.

اما اصل کاری سلیقه داوطلب است، شاید برای تحلیل یک نفر یک روز، نفر دیگر دو روز و نفر دیگری هم بیشتر از 2 روز زمان نیاز داشته باشد. پس با این استدلال روش تحلیل می‌تواند برای هر شخصی با هر سلیقه متفاوت باشد. پس با این توضیحات بیش از حد خود را درگیر زمان تحلیل نکنید که جمع‌بندی دو روز یک بار باشد یا سه روز یک بار که در ادامه هم درباره زمان تحلیل توضیحات بیشتری خواهم داد.

درضمن در این بخش قصد دارم چهار مقاله عالی که در زمینه کنکور به شدت می‌تواند به شما کمک کند را معرفی کنم؛ برای دسترسی به هرکدام می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید:

روش جمع‌بندی سه روز یک‎‌بار مناسب چه افرادی است؟

همان‌طور که اشاره کردیم ما دو نوع روش جمع‌بندی داریم، روش اول جمع‌بندی در قالب درسنامه است و روش دوم هم جمع‌بندی در قالب آزمون و جمع‌بندی سه روز یک‌بار هم در دل روش دوم جای دارد. جمع‌بندی سه روز یک‌بار مناسب کسی است که روی درسنامه‌ها تسلط دارد و حداقل یک‌بار توانسته باشد جمع‌بندی کنکور در قالب درسنامه را اجرا کرده باشد و با اجرای این روش بتواند روی نقاط ضعف و قوت خود تسلط بیشتری داشته باشد و با شناسایی آنها و کار کردن روی آنها بازدهی خود را بالاتر ببرد.

پس اگر فردی هستید که تا کنون اصلا درسنامه‌ای نخوانده‌اید و تسلطی روی مباحث ندارید شخصا به شما توصیه می‌کنم که سراغ این روش جمع‌بندی نروید زیرا زمان خود را از دست خواهید داد و بهترین کار ممکن تمرکز کردن روی یک‌سری مباحث مهم کنکور برای کسب نتیجه مطلوب است. اگر چنین وضعیتی دارید توصیه می‌کنم مقالات مربوط به مهمترین مباحث کنکور را از همین سایت مطالعه کنید که برای هر درس چندین پلن مطالعاتی بررسی و پیشنهاد شده است.

اما سوال دیگر اینجاست که این روش فقط برای کنکور مناسب است؟ یعنی روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار برای دانش‌آموزان دهم و یازدهم توصیه می‌شود؟ قطعا توصیه می‌شود اما به شرطی که شما هم ابتدا در قالب درسنامه یک جمع‌بندی را داشته باشید و آزمون‌های جامع مربوط به پایه خود را پیدا کنید می‌توانید از روش جمع‌بندی 3 روز یک‌بار برای دهم و یازدهم استفاده کنید.

در جمع‌بندی سه روز یک‌بار چگونه بهترین بازدهی را داشته باشید؟

جمع‌بندی سه روز یک بار چگونه است؟

تا کنون تعریفات و اصول اولیه روش جمع‎‌بندی سه روز یک‌بار و روش جمع‌بندی دو روز یک‌بار را بررسی کردیم و این بخش کاربردی‌ترین قسمت مقاله امروز ماست پس دقت کنید. قدم اول جمع‌آوری آزمون برای انجام جمع‌بندی است؛ خب اینجا ما به آزمون‌های جامع نیاز داریم که اگر کنکوری هستید دو نوع آزمون باید جمع‌آوری کنید:

  • آزمون‌های شبیه‌ساز کنکور (تالیفی)
  • آزمون‌های کنکور سال‌های گذشته

تکلیف نوع دوم مشخص است که همان سوالات کنکور مثلا آزمون سراسری رشته تجربی کنکور 1401، 1400، 99 و … است. اما درمورد آزمون‌های نوع اول می‌توانید از آزمون‌های آزمایشی و خصوصا آزمون‌های سنجش و سایر موسسات استفاده کنید.

آزمون‌ها را باید براساس زمانی که دارید پیدا کنید؛ سعی کنید تمام آزمون‌های رشته خود مربوط به سال‌های قبل را پیدا کنید و برای آنها حدود 2 الی 3 هفته زمان اختصاص دهید 2 الی 3 هفته هم برای آزمون‌های شبیه ساز.

با این توضیحات امیدوارم متوجه شده باشید که بهترین زمان روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار حدودا یک ماه قبل از کنکور است. بعد از پیدا کردن آزمون طبق اصل اولیه نصف روز را عینا برای حل آزمون اختصاص دهید، سعی کنید مانند روز کنکور یک تک صندلی پیدا کنید (اگر پیدا نکردید هم ایرادی ندارد) و همانند زمان خود دفترچه شروع به حل کنید و به هیچ وجه زمان حل آزمون را دست‌کاری نکنید. بعد از حل آزمون یک استراحت داشته باشید.

بعد از انجام این موارد نوبت به تحلیل آزمون خواهد رسید. باتوجه به سلیقه خود بین یک الی یک و نیم روز یا حتی دو روز را به تحلیل آزمون اختصاص دهید و سوالات را تحلیل کنید.

پیشنهاد شخصی من این است که برای 5 آزمون اول تمام سوالات چه صحیح، چه اشتباه و چه بی‌پاسخ را تحلیل کنید و از آزمون ششم به بعد فقط سوالاتی که در آنها مشکل داشتید را تحلیل کنید. درصدهای خود را هم یادداشت کنید.

بعد از تحلیل هر آزمون لیستی از مباحثی که در آنها ضعف داشتید را یادداشت کنید و مباحثی که بیش از سه بار در حل تست‌های آن ضعف داشتید را حتما حتما از روی درسنامه‌ها یک بار دیگر حل کنید. تمامی سوالاتی که نتوانستید پاسخ بدهید را هم علامت گذاری کنید و روز جمعه هر هفته را به حل مجدد آن سوالات اختصاص دهید تا ضعف‌هایتان به‌صورت کامل رفع شود.

تبدیل جمع‌بندی سه روز به روش جمع‌بندی دو روز یک‌بار

بازهم تاکید می‌کنم زیاد به تعداد روزهای جمع‌بندی اهمیت ندهید ولی در بخش قبل اشاره کردم که 5 آزمون اول را کامل تحلیل کنید و برای کل سوالات پاسخ‌نامه را بررسی کنید اما از آزمون ششم فقط سوالاتی که در آنها مشکل داشتید را تحلیل کنید. زمان پیشنهادی برای 5 آزمون اول می‌تواند سه روز یک‌بار باشد اما از آزمون ششم سعی کنید در دو روز تحلیل آزمون را انجام دهید، یعنی نصف روز را به حل آزمون اختصاص دهید و یک و نیم روز بعد را به تحلیل آزمون. با اجرای این روش‌ها خیالتان از بابت یک جمع‌بندی خوب در قالب آزمون راحت خواهد شد.

خب دوستان عزیزم به پایان مقاله روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار چیست و چگونه است رسیدیم، امیدوارم از خواندن این مقاله هم لذت برده باشید، اگر در همین مورد دچار سوال یا ابهامی هستید می‌توانید از بخش نظرات بپرسید تا سریعا پاسخ خود را دریافت کنید. راستی با عضویت در خبرنامه سایت بخون یک‌سری امکانات فوق‌العاده به‌صورت رایگان برای شما فعال خواهد شد و تا همین الان هم بیش از 30 هزار نفر عضو خبرنامه شده‌اند. درضمن از طریق لینک‌های زیر می‌توانید به سایر محتواهای مربوط به کنکور به‌صورت رایگان دسترسی داشته باشید:

جمع‌بندی سه روز یک‌بار چیست؟
یک روش جمع‌بندی در قالب آزمون که طی سه روز انجام می‌شود.

جمع‌بندی سه روز یک‌بار چگونه است؟
کافیست وارد سایت شوید، مقاله را بخوانید که به‌صورت کامل این موضوع بررسی شده است.

راستی اگر مشاور هستید، یا معلم و یا صاحب موسسه کنکور هستید و برای برند کردن کسب و کار خود به بستر تبلیغاتی نیاز دارید توصیه می‌کنم حتما از صفحه تبلیغات کنکور در سایت بخون دیدن کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
0 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا