یک خبر ویژه برای کنکوری‌ها!

40 درصد کل زیست کنکور هدیه ما برای شماست؛ شماره موبایلت رو وارد کن و هدیه رو همین الان بگیر:

رتبه قبولی دامپزشکی 1400

سلام به همه سگ و گربه دوست‌های عزیز، رشته دامپزشکی در سال‌های گذشته از طرفداران زیادی برخوردار بود؛ اما در چند سال اخیر یک مقدار از طرفداران این رشته کاسته شده است. اما به هر حال، باز هم هستند داوطلبانی که به این رشته علاقه‌ مندند و به دنبال اطلاعاتی از رتبه لازم برای قبولی در این رشته هستند.

من شیدا کبیرعبادی هستم مشاور تحصیلی و امروز قرار است در سایت بخون، تمامی اطلاعات مورد نیاز برای قبولی دامپزشکی اعم از رتبه قبولی دامپزشکی، آخرین رتبه قبولی دامپزشکی، درصد لازم برای دامپزشکی، کارنامه قبولی دامپزشکی و … را به کمک یکدیگر بررسی کنیم و در اختیار شما قرار دهیم. پس تا انتها مقاله، همراه من بمانید ..

خلاصه‌ای از معرفی رشته دامپزشکی

رشته دامپزشکی یک دوره دکتری عمومی مانند رشته‌های دندان‌پزشکی و داروسازی است که متأسفانه در برخی از منابع با عنوان کاردانی دامپزشکی نیز یاد شده است. اما باید توجه کنید که رشته دامپزشکی یک رشته مجزا از رشته دکتری دامپزشکی است که معمولأ برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی و بالاتر، این دانشجویان به سمت رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی می‌روند.

اما رشته دکتری دامپزشکی یک دوره 6 ساله است که به طور پیوسته بعد از 6 سال شخص می‌تواند مدرک دکتری عمومی خود را از رشته دامپزشکی دریافت کند. برای قبولی در رشته دکتری دامپزشکی معمولأ رتبه نسبتأ بالایی لازم است اما در رشته کاردانی دامپزشکی با رتبه‌های پایین‌تر نیز پذیرش وجود دارد.

همان‌طور که گفتیم رشته کاردانی دامپزشکی در مقطع لیسانس گرایشی به همین نام ندارد و داوطلبان و متقاضیانت مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی باید تغییر رشته انجام دهند. اما گرایش‌هایی که یک فارغ التحصیل کاردانی دامپزشکی می‌تواند در آن ادامه تحصیل دهد، عبارتند از:

  • علوم آزمایشگاهی دامپزشکی
  • بهداشت‌یار دامپزشکی
  • تکنسین دامپزشکی
  • بهداشت مواد غذایی دامی 
  • و … 

فراموش نکنید برای تأسیس داروخانه دامپزشکی یا مطب دامپزشکی شما باید رشته دکتری دامپزشکی را بگذرانید و حداقل مدرک دکتری عمومی دامپزشکی داشته باشید تا مجوز تأسیس مطب یا داروخانه داده شود. بنابراین افرادی که مدرک کاردانی دامپزشکی دارند، باید از اول کنکور داده و در دکتری دامپزشکی که دوره 6 ساله است، پذیرفته شده و مدرک خود را دریافت کنند تا بتوانند مطب دامپزشکی یا داروخانه دامپزشکی خود را تأسیس کنند.

برای ورود به رشته دکتری دامپزشکی، داوطلبان باید در کنکور سراسری گروه علوم تجربی شرکت کرده و حد نصاب درصد و رتبه قبولی را کسب کنند. این رشته صرفأ در دانشگاه‌های دولتی در مقطع روزانه و شبانه پذیرش دارد. البته در برخی منابع زمزمه‌هایی از پذیرش بدون کنکور دامپزشکی به گوش می‌خورد؛ اما توجه کنید این پذیرش صرفأ برای رشته کاردانی دامپزشکی ناپیوسته وجود دارد که در برخی از دانشگاه‌های واحد آزاد اسلامی آن هم به شرط معدل بالا 16 پذیرش دارد. 

برای رشته دکتری دامپزشکی به تعداد 20 گرایش وجود دارد که می‌توانند تخصص خود را در یکی از آن‌ها دریافت کنند؛ اما طبق قوانی وزارت بهداشت، یک سری از گرایش‌های دوره علوم پایه پزشکی وجود دارند که دانشجویان می‌توانند با شرکت در آزمون مربوطه، در آن گرایش‌ها تحصیل کنند.

در مورد بازار کار نیز رشته دکتری دامپزشکی متأسفانه در ایران در مراکز دولتی از بازار کار خوبی برخوردار نیست؛ اما اگر امکان تأسیس مطب یا داروخانه شخصی دامپزشکی داشته باشید، می‌توانید از درآمد قابل قبولی برخوردار شوید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، پیشنهاد می‌کنم حتمأ مقاله من با عنوان معرفی رشته دامپزشکی را مطالعه نمایید.

مقایسه تعداد شرکت‌کنندگان در رشته تجربی در سال‌های 1399 – 1400

مقایسه شرکت‌کنندگان کنکور 1399 _ 1400

درصد لازم برای دامپزشکی

همان‌طور که در قسمت معرفی رشته دامپزشکی اشاره شد، رشته دکتری دامپزشکی یکی از رشته‌های زیر گروه یک رشته علوم تجربی است؛ این رشته تنها در دانشگاه‌های دولتی و در دو دوره روزانه و شبانه ارائه می‌شود. از بهترین دانشگاه‌ها برای تحصیل این رشته می‌توان به دانشگاه‌های تهران، تبریز، فردوسی مشهد، شیراز، جندی شاپور اهواز، ارومیه و … اشاره کرد.

برای قبولی در رشته دکتری دامپزشکی به درصدهای قابل قبول و حدودأ بالایی نیاز دارید؛ بنابراین برای اطلاع از میزان درصد قبولی بهترین راه مراجعه به کارنامه قبولین سال‌های گذشته است. از آن جایی که در هیچ منبعی و از سوی هیچ سازمان یا نهادی درصدها و رتبه قبولی افراد پذیرفته شده را اعلام نمی‌کنند، بنابراین تنها مدرک معتبر کارنامه‌ها می‌باشد.

بنابراین در ادامه مطلب به بررسی حداقل و حداکثر درصد مورد نیاز در دروس عمومی و اختصاصی برای قبولی در دامپزشکی خواهیم پرداخت؛ اما توجه کنید این درصدها اعداد و ارقام نسبی و تنها میانگینی هستند که از بررسی چند صد کارنامه به دست آمده‌اند. بنابراین، به هیچ وجه به این اعداد و ارقام اکتفا نکنید و تنها بعنوان یک مرجع برای تخمین حدودی استفاده کنید.

راستی اگر در برنامه‌ریزی با مشکلاتی مواجه هستید یک خبر خوب برای شما عزیزان دارم. در یک مقاله به شدت عالی آموزش عملی و قدم به قدم برنامه‌ریزی رشته تجربی آموزش داده شده و برای دسترسی فقط کافیست از لینک برنامه درسی کنکور تجربی استفاده کنید.

حداقل و حداکثر درصد لازم دروس عمومی برای دامپزشکی

حداقل و حداکثر درصد لازم دروس عمومی برای دامپزشکی

در عکس فوق، میانگین حداقل و حداکثر درصدهای کسب شده توسط پذیرفته شدگان سال گذشته، قرار داده شده است. این اطلاعات از بررسی چند صد کارنامه واقعی کنکور استخراج شدند و به نزدیکترین عدد گرد شده‌اند. عددهایی که مشاهده می‌کنید، میزان حداقل و حداکثر درصد کسب شده در هر منطقه را نشان می‌دهد که در ادامه برای هر درس بررسی خواهیم نمود.

اولین درس از دفترچه عمومی کنکور سراسری   ادبیات است؛ برای رشته دامپزشکی طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 18 درصد، در منطقه دو 17 درصد و در منطقه سه در حدود 32 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 63 درصد، در منطقه دو در حدود 58 درصد و در منطقه سه در حدود 34 درصد می‌باشد.

اما اگر من بپرسید، شما می‌توانید کف درصد برای قبولی دامپزشکی در درس ادبیات را 44 درصد در نظر بگیرید که برای کسب درصد 44 تنها باید به 11 سوال از مجموع 25 سوال ادبیات جواب دهید که اگر از جمع 9 تست قرابت معنایی به 6 تست درست، از 4 سوال آرایه ادبی به 2 تست درست، از 7 تست لغت و املاء به 1 تست درست، جواب بدهید، به آسانی با کنار گذاشتن تست‌های دستور زبان و تاریخ ادبیات می‌توانید به این کف درصد برسید.

به سراغ دومین درس دفترچه عمومی یعنی درس عربی می‌رویم؛ برای رشته دامپزشکی طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 44 درصد، در منطقه دو 24 درصد و در منطقه سه در حدود 37 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 84 درصد، در منطقه دو در حدود 95 درصد و در منطقه سه در حدود 55 درصد می‌باشد.

اما توصیه من چیست! من توصیه می‌کنم شما میانگین را 52 درصد در نظر بگیرید؛ یعنی شما باید به 13 سوال از مجموع 25 سوال عربی درست جواب دهید. به این صورت که از مجموع 11 تست ترجمه به 8 تست درست، از مجموع 5 تست قواعد به 3 تست درست و از 4 سوال تحلیل صرفی اگر بتوانید به 2 سوال درست پاسخ دهید، در مجموع 13 سوال شما را تشکیل می‌دهد که می‌توانید به راحتی 52 درصد را کسب کنید.

درس سوم از دفترچه عمومی نیز متعلق به درس دین و زندگی است؛ برای رشته دامپزشکی طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 40 درصد، در منطقه دو 31 درصد و در منطقه سه در حدود 52 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 85 درصد، در منطقه دو در حدود 83 درصد و در منطقه سه در حدود 62 درصد می‌باشد.

اما شما می‌توانید کف درصد قبولی دامپزشکی در دین و زندگی را نیز 44 درصد در نظر بگیرید که برای این درصد باید به 11 سوال از مجموع 25 سوال پاسخ دهید. شما می‌توانید از مجموع 11 سوال آیات و روایات به 5 سوال پاسخ ندهید و فقط 6 تست صحیح بزنید، از مجموع 9 سوالی که از متن کتاب درسی است به 5 تست درست و از مجموع 5 تست اشعار و احادیث نیز چشم پوشی کنید.

و در نهایت، آخرین درس از دفترچه عمومی   زبان انگلیسی است، برای رشته دامپزشکی طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 37 درصد، در منطقه دو 2_ درصد و در منطقه سه در حدود 19 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 100 درصد، در منطقه دو در حدود 95 درصد و در منطقه سه در حدود 32 درصد می‌باشد.

این اختلاف درصد در میزان حداقل درصد و حداکثر درصد، حاکی از آن است که هر چقدر داوطلبی در درس زبان انگلیسی بیشترین نتیجه را نسبت به میانگین کسب کند، به طور چشم‌گیری با افزایش تراز روبرو خواهد شد و می‌تواند نسبت به قبولی، امیدوارتر باشد. اما متأسفانه در کنکورهای اخیر، توجه داوطلبان به درس زبان کمتر شده و با بی‌مهری تمام از این درس مهم گذر می‌کنند.

توصیه من به شما عزیزان این است که میانگین را 36 درصد در نظر بگیرید؛ در واقع، برای کسب درصد 36 شما باید بتوانید از مجموع سوالات به 9 سوال درست پاسخ دهید. قسمت واژگان که راحت‌ترین قسمت زبان انگلیسی است، شما باید از 8 سوال به 5 سوال پاسخ صحیح بدهید. از قسمت گرامر به 2 سوال و کلوز تست که یک مقدار سخت است، باز دو سوال گرامر دارد که می‌توانید به راحتی از 5 سوال به 1 تست درست جواب دهید، اما قسمت ریدینگ و درک مطلب که سخت‌ترین است، می‌تواند جزو حذفیات باشد.

حداقل و حداکثر درصد لازم دروس تخصصی برای دامپزشکی

حداقل و حداکثر درصد لازم دروس تخصصی برای دامپزشکی

اولین درس از دروس دفترچه اختصاصی علوم تجربی، متعلق به درس زمین شناسی است؛ اما اکثر داوطلبان کنکور درس زمین شناسی را از همان ابتدا برای مطالعه جزو حذفیات می‌گذارند. غافل از این که درس زمین شاید در زیر گروه یک تجربی تأثیری نداشته باشد، اما هر چقدر درصد داوطلب از صفر به بالا باشد، افزایش تراز برای آن داوطلب بیشتر است.

با توجه به این که درس زمین اصولأ درسی کاملأ حفظی است، بنابراین سخت نخواهد بود که حداقل یک درصد میانگینی را کسب کنید؛ در بین کارنامه‌های پذیرفته شدگان دامپزشکی سال گذشته، کارنامه افراد با درصدهای 4، 9، 19، 26، 53 و … به چشم می‌خوردند. بنابراین شما نیز حداقل باید برای درصد 20 آمادگی داشته باشید. اما از آن جایی که می‌دانم گوش نمی‌کنید، در عکس فوق نیز مطرح نشده است.

دومین درس از دروس اختصاصی درس ریاضی است؛ همان‌طور که مشاهده می‌کنید، برای رشته دامپزشکی طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 11 درصد، در منطقه دو 3 درصد و در منطقه سه در حدود 12 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 32 درصد، در منطقه دو در حدود 35 درصد و در منطقه سه در حدود 26 درصد می‌باشد.

اما طبق بررسی‌های من کف درصد برای ریاضی را 33 درصد در نظر بگیرید؛ برای 33 درصد باید به 10 سوال درست پاسخ دهید که این سوالات را می‌توانید از مباحث آسان مثل حد، تابع، پیوستگی، احتمال و اگر کار کرده باشید، از بخش مثلثات نیز می‌توانید به یک یا دو سوال پاسخ دهید. هرچند این درصد کم لطفی است برای ریاضی، اما از شما می‌خواهیم از درصد 33 شروع کنید و خودتان را بالا بکشید، چرا که ریاضی جزو دروسی محسوب می‌شود که درصد بالا یعنی پیشی گرفتن از نصف داوطلبان!

حساس‌ترین درس دفترچه اختصاصی نیز زیست شناسی است؛ حداقل درصد، منطقه یک 41، منطقه دو 26 و منطقه سه 36 و حداکثر درصد منطقه یک 65، منطقه دو 61 و منطقه سه 47 بوده است؛ بنابراین شما باید بین این بازه درصدی کسب کنید که زیر 36 نباشد، اما هر چقدر از 36 درصد به بالا کار کنید، موفق‌تر کار خواهید کرد.

شما باید بتوانید به 18 سوال درست پاسخ دهید. برای کسب درصد 36 و بالاتر در زیست شناسی مطالعه مباحثی مانند: گوارش، قلب و کلیه از دهم، حواس، حرکت و تولید مثل از سال یازدهم، اطلاعات و ساختارها از سال دوازدهم کمک کننده خواهد بود. اگر دانش آموزی قوی در زیست شناسی هستید، در صورتی که مباحث گیاهی را مسلط باشید، می‌توانید درصد بالاتری نیز کسب کنید؛ چرا که اکثر کنکوری‌ها بخش گیاهی زیست را جزو حذفیات قرار می‌دهند.

درس بعدی درس فیزیک است که بسیاری از داوطلبان نیز با سوالات مشابه سوالات ریاضی آن مشکل دارند؛ طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، برای درس فیزیک، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 10 درصد، در منطقه دو 4 درصد و در منطقه سه در حدود 16 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 51 درصد، در منطقه دو در حدود 54 درصد و در منطقه سه در حدود 24 درصد می‌باشد.

برای درس فیزیک پیشنهاد من در نظر گرفتن کف درصد به میزان 37 درصد است؛ برای کسب درصد 37 شما باید بتوانید حداقل به 11 سوال پاسخ درست بدهید. برای کسب کف درصد مورد نیاز شما می‌توانید به سوالات مباحثی مانند: حرکت، فشار، مغناطیس، الکتریسیته، جاری و ساکن، گرما، دینامیک و فیزیک اتمی و هسته‌ای جواب بدهید.

و در نهایت در خسته‌ترین حالت می‌رسیم به درسی شیمی؛ برای رشته دامپزشکی طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 19 درصد، در منطقه دو 8 درصد و در منطقه سه در حدود 26 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 44 درصد، در منطقه دو در حدود 60 درصد و در منطقه سه در حدود 42 درصد می‌باشد.

اما توصیه ما به شما در نظر گرفتن کف درصد به میزان 37 درصد است؛ برای کسب درصد 33 باید به 13 سوال درست پاسخ دهید. برای پاسخ‌گویی به این 13 سوال شما می‌توانید به 6 تست از حفظیات شیمی، 4 تست از مفهومات شیمی و 3 تست هم از مسائل حل کنید. هر چند این تعداد سوال پیشنهادی است و شما می‌توانید براساس میزان تسلط خودتان، سوالات دیگر و بیشتری نیز کار کنید.

رتبه لازم برای دامپزشکی

در مطالب قبلی حداقل و حداکثر درصد پذیرفته شدگان دامپزشکی سال گذشته را مورد بررسی قرار دادیم و یک کف درصد را برای شما تعیین کردیم تا با توجه به آن، وضعیت خودتان را بسنجید. هر چند همه این اعداد و ارقام تنها میانگینی از درصد دروس هستند، اما یک راه میان‌بری است تا اطلاعات بیشتری در رابطه با پذیرش دامپزشکی داشته باشید.

اما در ادامه مطلب، به سراغ بحث اصلی مقاله، یعنی رتبه قبولی دامپزشکی خواهیم پرداخت تا بدانیم قبولین سال گذشته با حدود چه رتبه‌ای در هر یک از دانشگاه‌ها مورد پذیرش قرار گرفته‌اند. توجه کنید، این اعداد نیز تضمینی نیستند! به طور کلی، هیچ تضمینی در بحث کنکور وجود ندارد و همه اطلاعات صرفأ جهت اطلاع شما هستند تا یک مرجع معتبر برای سنجش خودتان داشته باشید تا بتوانید هدفتان را درست و اصولی انتخاب کنید.

اما اگر بخواهیم یک حدود رتبه کلی برای قبولی در رشته دکتری دامپزشکی در نظر بگیریم، باید بگوییم شما در منطقه یک به رتبه‌ای مابین 2 هزار تا 5 هزار، در منطقه دو به رتبه بین 5 هزار تا 7 هزار و در منطقه سه نیز به رتبه‌ای در حدود مابین 7 هزار تا 16 هزار نیاز خواهید داشت. اما فراموش نکنید این حدود رتبه براساس اطلاعات سال گذشته است و به هزار و یک دلیل می‌تواند برای سال آینده، این میزان تغییر کند.

آخرین رتبه قبولی دامپزشکی 1400

آخرین رتبه قبولی دامپزشکی 1400

طبق قولی که داده بودیم، در نهایت می‌رسیم به آخرین رتبه قبولی‌ها که همه شما کشته مرده این اطلاعات هستید! اگر بخاطر داشته باشید، در قسمت‌های قبل‌تر، در مورد دانشگاه‌های پذیرنده رشته دکتری دامپزشکی صحبت کردیم و تعدادی از دانشگاه‌های محبوب پذیرنده این رشته را نام بردیم. بنابراین، در این قسمت نیز به بررسی رتبه قبولی همین دانشگاه‌ها خواهیم پرداخت.

اگر بخواهیم در مورد اعداد و ارقام یک توضیحی بدهیم، باید بگوییم که در هر دانشگاه سه نوع اعداد را مشاهده می‌کنید که نشانگر بازه حدودی رتبه قبولی را نشان می‌دهد. برای دانشگاه ارومیه در منطقه یک رتبه قبولی بین 4300 تا 5000 بوده است، در حالی که در منطقه دو این میزان بین 7100 تا 8600 بوده است و در منطقه سه به میزان 7100 تا 16000 نیز رسده است.

دانشگاه تهران که همیشه برای همه رشته‌ها از محبوب‌ترین رشته‌ها محسوب می‌شود نیز رتبه قبولی منطقه یک بین 2300 تا 3300 بوده، در منطقه دو 3400 تا 5400 و در منطقه سه نیز مابین 3000 تا 5400 پذیرش داشته است. اما به دانشگاه تبریز توجه کنید، در منطقه یک بین 3800 تا 4500، منطقه دو 5800 تا 6700 و در منطقه سه نیز 3500 تا 5000 پذیرش داشته است.

برای سایر دانشگاه‌های زابل، سمنان و شهرکرد توجه کنید؛ در منطقه یک از حدود 1900 تا 5200، در منطقه دو در حدود 6200 تا 19000 و در منطقه سه نیز بین 3100 تا 21000 نیز متغیر بوده است. اما شما گول این اعداد را نخورید! شما نهایت را بین 2 هزار تا 14 هزار باید در نظر بگیرید.

آخرین رتبه قبولی دامپزشکی 1400

اما می‌رسیم به سری دوم از دانشگاه‌ها که با کمک یکدیگر رتبه قبولی هر یک را بررسی خواهیم نمود. همان‌طور که مشاهده می‌کنید، دانشگاه شهید باهنر کرمان یکی از پذیرنده‌های محبوب رشته دامپزشکی است که برای منطقه یک در حدود رتبه‌ای مابین 3900 تا 4600، در منطقه دو 6400 تا 7800 و در منطقه سه نیز در حدود رتبه بین 3400 تا 5600 را پذیرش کرده است.

دانشگاه شهید چمران اهواز نیز از دانشگاه‌های محبوب برای بسیاری از رشته‌ها است؛ برای پذیرش در این دانشگاه نیز شما اگر در منطقه یک باشید، به رتبه‌ای بین 5000 تا 5700 نیاز خواهید داشت. در منطقه نیز داوطلبان به رتبه مابین 8600 تا 10000 و در منطقه سه نیز باید رتبه‌ای در حدود 4500 تا 14000 را کسب می‌کردند.

برای دانشگاه‌های شیراز، خرم آباد و رازی کرمانشاه که پذیرش این رشته محبوب‌تر است، رتبه مابین 2 هزار تا 21 هزار متغیر بوده است که البته باز هم نمی‌توان گفت حتمأ در مناطقسه گانه سال آینده نیز پذیرش به همین منوال باشد. بنابراین من همیشه به دانش آموزانم توصیه می‌کنم میانگین را نهایت پذیرش قرار دهند! یعنی برای حدود 7 یا 8 هزار منطقه خودتان را آماده کنید اگر عاشق سینه چاک دامپزشکی هستید.

اما دانشگاه فردوسی مشهد را ببینید! برای منطقه رتبه 3100 تا 3700 را پذیرش کرده، برای منطقه رتبه 4600 تا 9900 را پذیرش داشته و در منطقه سه نیز رتبه 3100 تا رتبه 4100 را پذیرش داشته است. این نزدیکی رتبه پذیرش در دانشگاه فردوسی مشهد نشان می‌دهد که در کنکور، هیچ چیز تضمینی و بعید نیست.

نمونه کارنامه قبولی دامپزشکی منطقه یک 1400

نمونه کارنامه قبولی دامپزشکی منطقه یک 1400

در عکس فوق، کارنامه قبولی دامپزشکی 1400 از دانشگاه تهران را مشاهده می‌کنید؛ همان‌طور که می‌بینید، این داوطلب با رتبه 3503 توانسته در دانشگاه تهران که بومی تهران نیز نبوده است، پذیرفته شود. اما درصدهای او را ببینید! بجز درس زیست شناسی همه درصدهای این داوطلب در حدود درصدهایی میانگین هستند و حتی در دروس شیمی و فیزیک نیز ضعیف‌تر عمل کرده است.

اما شاید بتوانیم بگوییم رمز موفقیت این داوطلب دروس زمین شناسی و درس زیست شناسی است. درصد 4 زمین یعنی تقریبأ معادل یک تست درست! اما همین یک تست مساوی است با جلو افتادن این داوطلب از یک چهارم بقیه داوطلبان و در درس زیست نیز چون میزان ضریب بالایی دارد، این داوطلب هوشمندانه توانسته تنها با دو درس، رتبه نسبتأ خوبی را کسب کند.

نمونه کارنامه قبولی دامپزشکی منطقه دو 1400

نمونه کارنامه قبولی دامپزشکی منطقه دو 1400

در این عکس نیز کارنامه قبولی دامپزشکی 1400 منطقه دو برای شما قرار داده شده است؛ این داوطلب بومی منطقه دو بوده که توانسته است با رتبه 5613 در دانشگاه شیراز از رشته دامپزشکی پذیرفته شود. به درصدهای این داوطلب نیز توجه کنید! این داوطلب در دروس دین و زندگی و زبان انگلیسی به شدت عالی کار کرده و توانسته نتیجه عالی نیز کسب کند.

با این که درصد زمین شناسی این داوطلب صفر است، اما با هوشمندی و تنها با میانگینی از درصد در سایر دروس توانسته رتبه تقریبأ قابل قبولی در منطقه دو کسب کند. می‌توانیم بگوییم هوشمندی این داوطلب در این بوده است که به صورت متعادل و با هوشمندی مطالعه داشته و بیشتر روی نقاط قوت خود سرمایه گذاری کرده و نقاط ضعف خود را نیز تا حدود میانگین بالا کشیده است.

نمونه کارنامه قبولی دامپزشکی منطقه سه 1400

نمونه کارنامه قبولی دامپزشکی منطقه سه 1400

و در نهایت می‌رسیم به کارنامه قبولی دامپزشکی 1400 منطقه سه، این داوطلب با بومی منطقه سه توانسته رتبه 3158 را کسب کرده و در دانشگاه شهید باهنر کرمان پذیرفته شود. به درصدهای این داوطلب با دقت نگاه کنید. بجز درس فیزیک، بقیه درصدهای این داوطلب دقیقأ همان میانگینی است که برای شما در مطالب قبل‌تر گفتیم. 

با توجه به این که دروس این داوطلب در حدود میانگین هستند، اما می‌توانم با اطمینان بگویم که همین 19 درصد زمین شناسی منجر به کسب رتبه به این خوبی شده است! 19 درصد در حدود 5 سوال است که این داوطلب مطمئنأ با مطالعه تنها چند مبحث حفظی از دروس زمین شناسی موفق به کسب رتبه خوب و رسیدن به نتیجه و هدف دلخواه شده است. پس بنابراین قبولی سخت نیست .. 

سخن پایانی

دوستان و همراهان عزیز، به پایان مقاله رتبه قبولی دامپزشکی رسیدیم. امیدوارم این مقاله نیز توانسته باشد یک مقدار از دغدغه‌های فکری شما در مقوله کنکور و انتخاب رشته را کاسته و شما برای یک برنامه ریزی دقیق و اصولی برای دستیابی به آرزوهای قشنگتان، به ثبات ذهنی رسیده باشید. فراموش نکنید رشته دکتری دامپزشکی با کاردانی دامپزشکی متفاوت است و این مقاله در مورد رتبه قبولی دکتری دامپزشکی بحث کرده است.

در نهایت، خواهش می‌کنم فقط پول و کسب درآمد را سرلوحه سرنوشت خود قرار ندهید و استعدادهای خود را بیشتر بشناسید و فراموش نکنید خوشبختی تنها داشتن شغل خوب نیست، بلکه داشتن شغلی است که عاشقانه عشق بورزیم. هر سوالی داشتید، کامنت کنید و نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید. موفق باشید ..

سوالات متداول

  1. حداقل رتبه لازم برای قبولی در رشته دامپزشکی دانشگاه سراسری چقدر است؟
    با توجه به این که رتبه قبولی در هر منطقه و بنا به دانشگاه مقصد متفاوت است، بنابراین پیشنهاد می‌شود برای اطلاع از رتبه قبولی رشته دامپزشکی، به کارنامه‌های موجود در متن مقاله مراجعه نمایید.
3.7/5 - (8 امتیاز)
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
16 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا