یک خبر ویژه برای کنکوری‌ها!

40 درصد کل زیست کنکور هدیه ما برای شماست؛ شماره موبایلت رو وارد کن و هدیه رو همین الان بگیر:

رتبه لازم برای قبولی پرستاری

سلام به همه فلورانس نایتینگل‌های آینده، بعد از رشته‌هایی مانند پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی معمولأ توجه یک سری از داوطلبان به سمت رشته‌های پیراپزشکی منعطف می‌شود که رشته پرستاری در صدر این انتخاب وجود دارد. رشته پرستاری رشته‌ای است که بیشترین میزان ظرفیت جذب دانشجو بین رشته‌های علوم تجربی دارد و تقریبأ می‌توان گفت 90 درصد فارغ التحصیلان به شدت جذب بازار کار می‌شوند.

پس با این اوصاف طبیعی است شمایی که دارید این مقاله را مطالعه می‌کنید، دنبال اطلاع از میزان رتبه قبولی پرستاری باشید؛ من شیدا کبیرعبادی هستم مشاور تحصیلی و با یک مقاله جنجالی دیگر از سایت بخون در کنار شما خواهم بود تا مثل قرار همیشگی‌مان، با بررسی کارنامه‌های پذیرفته شدگان در سال گذشته به اطلاعات خوب و مفیدی مانند درصد و رتبه قبولی پرستاری، آخرین رتبه قبولی دانشگاه‌های مختلف و نمونه کارنامه قبولین دست پیدا کنیم. پس تا انتها مقاله، همراه من بمانید ..

خلاصه‌ای از معرفی رشته پرستاری

رشته پرستاری یکی از رشته‌های پر طرفدار در زیر گروه یک علوم تجربی است که صرفأ از طریق کنکور سراسری پذیرش دانشجو دارد و ورود به این رشته بدون کنکور امکان پذیر نیست؛ رشته پرستاری در دانشگاه‌های سراسری، آزاد و پردیس خودگردان ارائه می‌شود که مدت زمان تحصیل آن در مقطع کارشناسی 4 سال به صورت پیوسته است و دارای گرایش‌های مختلفی نمی‌باشد.

پرستاران معمولأ وظیفه مراقبت و حمایت از بیماران، وظیفه هماهنگی بین بیمار، پزشک و خانواده بیمار و مسئولیت مدیریت بخش مربوطه را برعهده دارند. در سال گذشته در مجموع کل ظرفیت‌های دانشگاه سراسری و پردیس‌های خود گردان 5500 نفر پذیرش داشته‌اند و دانشگاه آزاد نیز از نظر میزان ظرفیت خوب عمل کرده است. در کل، در بین رشته‌های علوم تجربی می‌توان گفت که رشته پزشکی و پرستاری از بیشترین و بالاترین میزان ظرفیت پذیرش در ده سال اخیر برخوردارند.

پرستاری نیز مانند پزشکی جزو 11 رشته‌ای است که دوران طرح اجباری دارد؛ دوران طرح معمولأ دو ساله است که در مناطق محروم و کم برخودار سپری می‌شود. در دوران طرح، تا جایی که اطلاعاتی به دست آورده‌ایم، بسته به میزان فعالیت و منطقه فعالیت تا 1.5 میلیون تومان در ماه حقوق دریافت می‌کنند. در صورتی که شخصی بعد از گذراندن طرح مایل به ادامه تحصیل باشد، می‌تواند از پرستار شیفت به مدیریت بخش، سوپروایزر و .. ارتقاء پیدا کند.

البته فراموش نکنید که امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در این رشته وجود دارد. برای کارشناسی ارشد و دکتری رشته پرستاری چند زیر شاخه مانند: داخلی – جراحی (که با رشته اتاق عمل یکی است)، پرستاری کودکان، روان پرستاری و … وجود دارد. البته این دانشجویان می‌توانند در رشته‌هایی مانند رشته مدیریت نیز ادامه تحصیل دهند که در بیمارستان نیز می‌توانند به جای داشتن نقش مراقبتی، نقش مدیریتی داشته باشند.

محل فعالیت برای فارغ التحصیلان معمولأ بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها، بخش اورژانس، هلال احمر و غیره است. در مورد درآمد نیز پرستاران تازه کار معمولأ حقوقی در حدود دو میلیون تومان دارند که این مقدار با میزان شیفت‌های شبانه، خصوصی و یا دولتی بودن بیمارستان، مدرک تحصیلی و … از این میزان نیز بیشتر شود. اما به طور کلی در مورد درآمد پرستاران نهایت تا 4 میلیون تومان می‌توانند حقوق دریافت کنند.

 و در نهایت بد نیست بدانید رشته پرستاری جزو رشته‌هایی است که فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی می‌توانند در آزمون کارشناسی به پزشکی شرکت کنند و وارد دنیا پزشکی شوند و فراموش نکنید، فارغ التحصیلان مقطع دکتری تنها بعنوان هیئت علمی در دانشگاه‌ها به تدریس می‌پردازند و انجام کارهای بیمارستانی تنها برعهده کارشناسان و کارشناسان ارشد این رشته می‌باشد.

در مورد رتبه قبولی و درصدهای لازم برای قبولی در این رشته نیز در ادامه مفصل صحبت خواهیم کرد؛ بنابراین مطالعه ادامه مطلب را به هیچ وجه از دست ندهید. اما اگر در مورد کم و کیف و جزئیات رشته پرستاری آمار دقیقی در دست ندارید، پیشنهاد می‌کنم مطالعه مقاله من با عنوان معرفی کامل رشته پرستاری را از دست ندهید.

مقایسه تعداد شرکت‌کنندگان در رشته تجربی در سال‌های 1399 – 1400

مقایسه شرکت‌کنندگان کنکور 1399 _ 1400

در عکس فوق که نمودار مقایسه تعداد شرکت کنندگان در کنکور سراسری سال 99 با 1400 است، مشاهده می‌کنیم که تعداد شرکت کنندگان در کنکور علوم تجربی کاهش داشته اما همان‌طور که در مطالب فوق نیز اشاره شد، میزان ظرفیت پذیرش در رشته پرستاری بسیار بالاست و در حدود 90 درصد فارغ التحصیلان بلافاصله جذب کار می‌شوند؛ مخصوصأ در زمان اپیدمی کرونا نیز این میزان افزایش چشم گیری داشته است.

اما فراموش نکنید پرستاری نه درآمد بالا دارد و نه آرامش کاری! بنابراین اگر با علاقه این رشته را انتخاب نکنید، بعد از یک مدت اذیت خواهید شد. به همین دلیل این چارت مقایسه برای شما گذاشته شده است تا اگر ته دلتان به پرستاری رضایت ندارید، به انتخاب‌های دیگر نیز به صورت اصولی و با مطالعه فکر کنید.

درصدهای لازم برای قبولی در رشته پرستاری

همان‌طور که می‌دانید، رشته پرستاری جزو زیر گروه یک در کنکور علوم تجربی است؛ برای قبولی در این رشته دانش آموزان و داوطلبان کنکور باید به دروس زیست شناسی، شیمی و زبان، توجه ویژه‌ای داشته باشند. هر چند که این رشته دارای ظرفیت پذیرش بالایی است، اما داوطلب نیز باید بتواند حد نصاب درصد برای قبولی را کسب کند.

یکی از اهداف این مقاله، بررسی درصدهای قبولین پرستاری در سال گذشته و ارائه یک درصد میانگین برای مخاطبین است. اما توجه کنید دوستان با بررسی کارنامه‌ها تنها یک درصد میانگین در دست ما خواهد بود تا فقط بدانیم اوضاع قبولی در این رشته به چه صورت است؛ اما نمی‌توان دقیقأ مطمئن بود که با کسب همین درصدها در سال آینده نیز بتوان پذیرفته شد.

به هزار دلیل مختلف می‌توان گفت که نباید فقط به این درصدها تکیه کنید و حتمأ نهایت تلاش خودتان را برای کسب رتبه عالی به کار بگیرید؛ هر ساله معمولأ بنا به سیاست‌های سازمان سنجش، تغییرات در ظرفیت دانشگاه‌ها، کم یا زیاد شدن تعداد دانشگاه‌های پذیرنده، عملکرد سایرین و … میزان درصد لازم برای قبولی هر فرد متفاوت خواهد بود. اما برای سنجش و محک نسبی خودتان، در ادامه به بررسی حداقل و حداکثر درصد لازم برای هر یک از دروس برای قبولی پرستاری خواهیم پرداخت.

راستی اگر در برنامه‌ریزی با مشکلاتی مواجه هستید یک خبر خوب برای شما عزیزان دارم. در یک مقاله به شدت عالی آموزش عملی و قدم به قدم برنامه‌ریزی رشته تجربی آموزش داده شده و برای دسترسی فقط کافیست از لینک برنامه ریزی برای رشته تجربی استفاده کنید.

حداقل و حداکثر درصد لازم دروس عمومی برای پرستاری

حداقل و حداکثر درصد لازم دروس عمومی برای پرستاری

در عکس فوق، میانگین حداقل و حداکثر درصدهای کسب شده توسط پذیرفته شدگان سال گذشته، قرار داده شده است. این اطلاعات از بررسی چند صد کارنامه واقعی کنکور استخراج شدند و به نزدیکترین عدد گرد شده‌اند. عددهایی که مشاهده می‌کنید، میزان حداقل و حداکثر درصد کسب شده در هر منطقه را نشان می‌دهد که در ادامه برای هر درس بررسی خواهیم نمود.

اولین درس از دفترچه عمومی کنکور سراسری ادبیات است؛ برای رشته پرستاری طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 26 درصد، در منطقه دو 18 درصد و در منطقه سه در حدود 25 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 63 درصد، در منطقه دو در حدود 65 درصد و در منطقه سه در حدود 51 درصد می‌باشد.

اما اگر من بپرسید، شما می‌توانید کف درصد برای قبولی پرستاری در درس ادبیات را 28 درصد در نظر بگیرید که برای کسب درصد 28 تنها باید به 7 سوال از مجموع 25 سوال ادبیات جواب دهید که می‌توانید، به 2 تست از املاء و لغت، 1 تست آرایه ادبی، 3 تست قرابت معنایی و 1 تست هم دستور زبان پاسخ دهید. البته به جای دستور زبان می‌توانید سوالات دیگری نیز پاسخ دهید.

به سراغ دومین درس دفترچه عمومی یعنی درس عربی می‌رویم؛ برای رشته پرستاری طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 41 درصد، در منطقه دو 29 درصد و در منطقه سه در حدود 37 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 71 درصد، در منطقه دو در حدود 51 درصد و در منطقه سه در حدود 64 درصد می‌باشد.

با توجه به این که میانگین درصد عربی در هر سه منطقه بد نیست، اما شما می‌توانید کف درصد برای قبولی پرستاری در درس عربی را 36 درصد در نظر بگیرید؛ برای کسب درصد 36 باید به 9 سوال از مجموع 25 سوال عربی پاسخ دهید که این میزان می‌تواند 5 تست ترجمه، 2 تست از قواعد و 2 تست نیز از درک مطلب باشد که البته باز هم می‌توانید جایگزین کنید با سوالاتی که بیشتر تسلط دارید.

درس سوم از دفترچه عمومی نیز متعلق به درس دین و زندگی است؛ برای رشته پرستاری طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 42 درصد، در منطقه دو 43 درصد و در منطقه سه در حدود 29 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 69 درصد، در منطقه دو در حدود 68 درصد و در منطقه سه در حدود 67 درصد می‌باشد.

با توجه به این که میانگین حدودی حداقل و حداکثر درصد در هر سه منطقه تقریبأ نزدیک بهم است، اما شما می‌توانید کف درصد قبولی پرستاری در دین و زندگی را 44 درصد در نظر بگیرید که برای این درصد باید به 11 سوال از مجموع 25 سوال پاسخ دهید. برای کسب درصد می‌توانید در مجموع از پایه دهم دروس 4، 5 و 10، از پایه یازدهم دروس 2، 3 و 7 و از پایه دوازدهم نیز دروس 1، 5 و 8 را مطالعه کنید.

و در نهایت، آخرین درس از دفترچه عمومی زبان انگلیسی است، برای رشته پرستاری طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 28 درصد، در منطقه دو 30 درصد و در منطقه سه در حدود 39 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 50 درصد، در منطقه دو در حدود 54 درصد و در منطقه سه در حدود 63 درصد می‌باشد.

برای کف درصد قبولی رشته پرستاری شما نیاز به درصد 32 خواهید داشت؛ برای کسب این درصد باید به 8 سوال از مجموع 25 سوال درست پاسخ دهید که می‌توانید به صورت 3 تست از لغات، 3 تست از گرامر و جمعأ 2 تست هم از ریدینگ و کلوز تست کار کنید. البته این فقط پیشنهاد است و می‌توانید سوالات را جا به جا کنید.

حداقل و حداکثر درصد لازم دروس تخصصی برای پرستاری

حداقل و حداکثر درصد لازم دروس تخصصی برای پرستاری

اما می‌رسیم به دروس دفترچه اختصاصی کنکور؛ اولین درس دفترچه تخصصی درس زمین شناسی است؛ با توجه به این که اکثر داوطلبان و دانش آموزان از درس زمین گذر می‌کنند و به قول خودشان چون در زیر گروه یک اهمیت ندارد، در عکس فوق قرار داده نشده است. اما اگر شما رشته‌ای بجز پرستاری انتخاب کنید که از زیر گروه دو باشد، به درصد زمین نیاز خواهید داشت. بنابراین کف درصد برای زمین شناسی را 20 درصد در نظر بگیرید.

دومین درس از دروس اختصاصی درس ریاضی است؛ همان‌طور که مشاهده می‌کنید، برای رشته پرستاری طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 7 درصد، در منطقه دو 13 درصد و در منطقه سه در حدود 11 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 49 درصد، در منطقه دو در حدود 40 درصد و در منطقه سه در حدود 39 درصد می‌باشد.

اما طبق بررسی‌های من کف درصد برای ریاضی را 16 درصد در نظر بگیرید؛ برای 16 درصد باید به 4 یا 5 سوال درست پاسخ دهید که این سوالات را می‌توانید از مباحث آسان مثل حد، تابع، پیوستگی، احتمال و اگر کار کرده باشید، از بخش مثلثات نیز می‌توانید به یک یا دو سوال پاسخ دهید.

اما می‌رسیم به سومین درس و حیاتی‌ترین درس علوم تجربی یعنی زیست شناسی؛ برای رشته پرستاری طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 33 درصد، در منطقه دو 41 درصد و در منطقه سه در حدود 49 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 61 درصد، در منطقه دو در حدود 72 درصد و در منطقه سه در حدود 80 درصد می‌باشد.

اما با بررسی‌های ما از کارنامه‌ها، می‌توانیم نتیجه بگیریم که کف درصد برای درس زیست شناسی 50 درصد است؛ برای کسب درصد 50، شما باید بتوانید به 12 یا 13 سوال درست پاسخ دهید. برای کسب درصد 50 در زیست شناسی مطالعه مباحثی مانند: گوارش، قلب و کلیه از دهم، حواس، حرکت و تولید مثل از سال یازدهم، اطلاعات و ساختارها از سال دوازدهم کمک کننده خواهد بود. اگر دانش آموزی قوی در زیست شناسی هستید، در صورتی که مباحث گیاهی را مسلط باشید، می‌توانید درصد بالاتری نیز کسب کنید؛ چرا که اکثر کنکوری‌ها بخش گیاهی زیست را جزو حذفیات قرار می‌دهند.

درس بعدی فیزیک است؛ برای رشته پرستاری طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، برای درس فیزیک، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 28 درصد، در منطقه دو 27 درصد و در منطقه سه در حدود 36 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 54 درصد، در منطقه دو در حدود 57 درصد و در منطقه سه در حدود 58 درصد می‌باشد.

برای درس فیزیک پیشنهاد من در نظر گرفتن کف درصد به میزان 33 درصد است؛ برای کسب درصد 33 شما باید بتوانید حداقل به 8 یا 9 سوال پاسخ درست بدهید. برای کسب کف درصد مورد نیاز شما می‌توانید به سوالات مباحثی مانند: حرکت، فشار، مغناطیس، الکتریسیته، جاری و ساکن، گرما، دینامیک و فیزیک اتمی و هسته‌ای جواب بدهید.

و در نهایت می‌رسیم به آخرین درس از دفترچه تخصصی که متعلق به درس شیمی است؛ برای رشته پرستاری طبق کارنامه‌هایی که بررسی شده است، میانگین کمترین درصد به ترتیب در منطقه یک در حدود 40 درصد، در منطقه دو 39 درصد و در منطقه سه در حدود 34 درصد است. اما میانگین بیشترین درصد نیز به ترتیب در منطقه یک 63 درصد، در منطقه دو در حدود 56 درصد و در منطقه سه در حدود 66 درصد می‌باشد.

اما توصیه ما به شما در نظر گرفتن کف درصد به میزان 42 درصد است؛ برای کسب درصد 42 باید به 10 یا 11 سوال درست پاسخ دهید. برای پاسخ‌گویی به این 10 سوال شما می‌توانید به 4 تست از حفظیات شیمی، 2 تست از مفهومات شیمی و 4 تست هم از مسائل حل کنید. هر چند این تعداد سوال پیشنهادی است و شما می‌توانید براساس میزان تسلط خودتان، سوالات دیگر و بیشتری نیز کار کنید.

توضیح: گاهی برخی از دوستان سوال می‌پرسند که آیا اگر همان درصدهایی را که شما گفتید، کسب کنیم، می‌توانیم پرستاری قبول شویم! پاسخ ما منفی است! چرا که اگر خاطرتان باشد در ابتدا سخن گفتیم درصد یک عدد خام است و درصدهای گفته شده حداقل کف درصد قبولی هستند؛ یعنی اگر شما درصد هر یک از دروستان زیر درصد کف گفته شده است، باید حداقل به کف درصد برسانید و اگر درصد شما در حدود درصدی نزدیک به میانگین گفته شده است، باید تلاش کنید تا درصد خود را افزایش دهید.

رتبه لازم برای قبولی رشته پرستاری

اما بالأخره می‌رسیم به لپ مطلب این مقاله یعنی رتبه لازم برای قبولی پرستاری؛ در ایران متأسفانه به دلیل عدم نظارت به اکثر سازمان‌ها و واحدهای مشاوره، گاهی پیش می‌آید که مشاورین با دریافت چه هزینه‌های گران و گزافی امیدهای واهی به دانش آموزان و خانواده‌ها می‌دهند، غافل از این که بنا بر سیاست‌های سازمان سنجش یک حداقل و حداکثر رتبه قبولی برای تمامی رشته‌ها مشخص شده است.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که از برخی مشاورین در مورد رتبه‌های قبولی سوال پرسیده باشید و آن‌ها در جواب شما بگویند: دانش آموزان من با رتبه 100 هزار نیز قبولی پرستاری بودند. خنده‌دار است .. دوستان فراموش نکنید، به طور کلی در بحث کنکور معمولأ رتبه‌های بالا 30 هزار در هیچ رشته‌ای از دانشگاه‌های دولتی پذیرفته نمی‌شوند! اگر هم کسی در دانشگاه‌های غیر دولتی پذیرفته شود، احتمالأ رشته‌ای به نام آبیاری گیاهان دریایی خواهد بود!

شاید بگویید افرادی که سهمیه دارند، راحت‌تر قبولی می‌گیرند. بله، درست است؛ اما بحث سهمیه‌ها نیز حداقل و حداکثری دارند. شاید یک داوطلب با سهمیه 25 درصدی با رتبه 20 هزار بتواند پذیرفته رشته پرستاری شود، اما رتبه 100 هزار دیگر هیچ وقت ممکن نخواهد بود. بنابراین دوستان گول چنین افرادی را نخورید و باور کنید تنها با یک مقدار تلاش و مطالعه اصولی رسیدن به هدف چندان سخت نخواهد بود.

آخرین رتبه قبولی پرستاری 1400

بحث آخرین رتبه قبولی یکی از داغ‌ترین مباحثی است که همه داوطلبان کنکور حداقل یک بار به مطالعه مقالات مربوط به رتبه‌ها می‌پردازند. اما واقعیت این است که اعداد و ارقامی به نام آخرین رتبه قبولی برای هیچ رشته‌ای نه توسط سازمان سنجش و نه توسط هیچ ارگان دیگری ارائه نمی‌شود، بلکه تنها مدرک موجود در دست همگان مربوط به کارنامه قبولین سال‌های گذشته است.

در ادامه مطلب به بررسی میزان حداقل و حداکثر رتبه قبولی دانشگاه‌های مختلف براساس میزان تقاضا و محبوبیت خواهیم پرداخت. توجه کنید که رتبه‌های گفته شده از بررسی حدود 300 کارنامه قبولی به دست آمده‌اند و میانگینی حدودی از حداقل و حداکثر رتبه‌های قبولی در رشته پرساری را نشان می‌دهند. بدیهی است این میزان هر ساله متغیر خواهد بود و صرفأ جهت اطلاع آورده شده‌اند.

آخرین رتبه قبولی پرستاری دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، ایران، مشهد، تبریز و اصفهان

همان‌طور که پیش‌تر صحبت کردیم، در عکس فوق میزان حداقل و حداکثر رتبه قبولی پرستاری در سه منطقه مختلف از دانشگاه‌های برتر برای رشته پرستاری را مشاهده می‌کنید. در مورد اعداد و ارقام موجود اگر بخواهیم توضیح بدهیم، باید بگوییم طبق بررسی‌هایی که از کارنامه‌ها داشتیم، عنوان مثال در دانشگاه شهید بهشتی که بیشترین تقاضا قبولی را دارد، از رتبه 7100 تا رتبه 7950 پذیرش رشته پرستاری انجام گرفته است که بقیه دانشگاه‌ها نیز به همین شرح می‌باشند.

آخرین رتبه قبولی پرستاری منطقه 1، 2 و 3

عکس دوم مربوط به دومین گروه از دانشگاه پر طرفدار برای رشته پرستاری است. همان‌طور که مشاهده می‌کنید، برای سایر شهرها و دانشگاه‌ها نیز رتبه قبولی حداقل و حداکثری در نظر گرفته شده است. بعنوان مثال برای دانشگاه شیراز رشته پرستاری سال گذشته از رتبه 5720 تا رتبه 6300 پذیرش داشته است و بیشترین رتبه پذیرفته شده مربوط به دانشگاه اهواز در منطقه دو یعنی حدود 18 هزار است.

آخرین رتبه قبولی پرستاری 1400

و در نهایت سومین عکس و سومین گروه از دانشگاه‌های پذیرنده رشته پرستاری را مشاهده می‌کنید؛ برای هر یک از دانشگاه‌های ارومیه، گرگان، کردستان، کرمان،کرمانشاه و زاهدان نیز حداقل رتبه قبولی از 6000 هزار شروع شده و حداکثر تا رتبه 18 هزار بوده است. طبق صحبت‌هایی که قبلأ داشتیم، آیا شما رتبه 100 هزار مشاهده می‌کنید! قطعأ نه ..

نمونه کارنامه قبولی پرستاری منطقه یک 1400

نمونه کارنامه قبولی پرستاری منطقه یک 1400

اما می‌رسیم به نمونه کارنامه قبولی پرستاری منطقه یک آن هم از نوع دانشگاه تهران! اگر یک نگاه اجمالی به این کارنامه داشته باشید، متوجه می‌شوید که قبولی در رشته پرستاری چندان هم سخت نیست. این داوطلب که بومی تهران هم نبوده با کسب میانگینی از درصدها توانسته پذیرفته شود؛ پس قدر میانگین درصدهایی را که به شما گفته شده را بدانید. البته من اگر مشاور شما بودم قطعأ درصدهای بالاتری را می‌خواستم اما خب حدودی درصد 35 تا 85 هم درصدهای قابل قبولی هستند.

نمونه کارنامه قبولی پرستاری منطقه دو 1400

نمونه کارنامه قبولی پرستاری منطقه دو 1400

اما کارنامه جنجالی منطقه دو، درصدهای فوق العاده .. آیا می‌دانید تنها همین 6 درصد زمین شناسی به چه میزان در رتبه داوطلب تأثیر مثبت داشته است! بله عزیزان قابل توجه همه عزیزانی که درس زمین شناسی را یک درس پوچ، له و لورده می‌پندارید، ما گفتیم درصد زمین شناسی در قبولی رشته‌های زیر گروه یک تأثیرگذار نیست، اما هیچ منکر تأثیر نجومی درصد زمین شناسی در رتبه را  نمی‌تواند انکار کند. درصدها را ببینید و کیف کنید.

نمونه کارنامه قبولی پرستاری منطقه سه 1400

نمونه کارنامه قبولی پرستاری منطقه دو 1400

اما آخرین کارنامه یعنی کارنامه قبولی پرستاری منطقه سه، رتبه را نگاه کنید، سپس درصدها را نگاه کنید. واقعأ سخت نیست! این داوطلب با این که منطقه سه بوده، بومی تبریز نبوده، درصدها همه در حد میانگین اما رتبه 4 هزار … باز هم می‌توانم بگویم معجزه 19 درصدی زمین شناسی در رتبه! لطفأ جدی بگیرید، باور کنید زمین سخت نیست و حتی در دو ماه پایانی هم می‌توان مباحث راحت را حفظ کرد. بله زمین شناسی کلا حفظی است نه حتی مفهومی …

سخن پایانی 

دوستان و همراهان عزیز به پایان مقاله رتبه لازم برای قبولی پرستاری رسیدیم؛ امیدوارم اطلاعات این مقاله باری هر چند کوچک از دوش خسته و پر از استرس همه شما کنکوری‌ها برداشته باشد و بتوانید به یک ثبات ذهنی برسید. یک نکته مهم لازم است در این قسمت بازگو کنم آن هم بحث رتبه قبولی پرستاری در دانشگاه آزاد و پردیس‌های خودگردان می‌باشد.

رتبه قبولی چه برای دانشگاه دولتی، چه دانشگاه آزاد و چه دانشگاه‌های پردیس خودگردان تقریبأ در یک اندازه است؛ به این صورت که اگر داوطلبی به دو سوال کمتر نسبت به داوطلب دیگر پاسخ دهد، ممکن است تراز در حدود چندصد پله تفاوت داشته باشد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم شما رتبه‌های گفته شده را تنها ملاک قرار دهید تا اگر خدایی نکرده از این طرف کنکور فشار زیاد بود، از آن طرف کنکور لااقل از دانشگاه آزاد یا پردیس پذیرفته شوید.

سوالات، نظرات، پیشنهادات خودتان را برای ما کامنت کنید، لینک مطلب را با دوستان و آشنایانی که می‌دانید نیاز دارند، به اشتراک بگذارید و در صورتی که این مقاله برای شما مفید بوده، با رنگی کردن ستاره‌ها، موجبات دل‌گرمی عوامل سایت بخون را فراهم کنید. موفق باشید … در ضمن توصیه می‌کنم به هیج وجه مقاله آموزش انتخاب رشته کنکور را از دست ندهید. 

سوالات متداول

  1. حداقل رتبه لازم برای قبولی در رشته پرستاری چقدر است؟
    حداقل رتبه قبولی پرستاری تقریبأ در حدود 5000 است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه و برای آگاهی از رتبه قبولی هر دانشگاه به متن مقاله مراجعه نمایید.
  2. رتبه لازم برای قبولی پرستاری دانشگاه تهران چقدر است؟
    رتبه لازم برای قبولی پرستاری دانشگاه تهران از رتبه 5500 است؛ برای دریافت اطلاعات دقیق در این زمینه، به متن مقاله مراجعه نمایید.
  3. برای قبولی در رشته پرستاری، اطلاع از کارنامه و حداقل درصدها چه تاثیری دارد؟
    شما با استفاده از این اطلاعات به یک ثبات ذهنی در رابطه با عملکرد خودتان می‌رسید تا بتوانید برنامه ریزی اصولی‌تری را برای هدفتان دنبال کنید. برای مشاهده کارنامه‌های قبولی، کلیک کنید.
3.6/5 - (22 امتیاز)
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
47 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا