سلام به همه آنهایی که در قرنی که روزگار مرگ انسانیت است، سینه دنیا را تهی ز خوبیها نگذاشتند؛ رشته هوشبری یکی از زیر شاخههای رشتههای پر طرفدار پیراپزشکی است که اغلب افرادی که از رتبه خود نسبت به قبولی در رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و … ناامید میشوند، به سراغ این رشته میروند. اما باید توجه داشته باشید که رشته هوشبری با متخصص بیهوشی زمین تا زمان متفاوت است و کارشناسان هوشبری تنها دستیاران متخصصان بیهوشی خواهند بود.
من شیدا کبیرعبادی هستم مشاور تحصیلی و در این مقاله از سایت بخون همراه شما خواهم بود تا علاوهبر آشنایی مختصر در رابطه با این رشته، به کمک یکدیگر با بررسی کارنامه قبولی افراد در سالهای گذشته، به سوالات بیجواب شما در رابطه با رتبه قبولی، درصد لازم، نمونه کارنامه قبولی و … بپردازیم. پس تا انتها مقاله، همراه من بمانید …
خلاصهای از معرفی رشته هوشبری
همانطور که در مقدمه سخن اشاره شد، رشته هوشبری یک رشته از زیر شاخههای پیراپزشکی است که به صورت یک دوره چهار ساله در مقطع کارشناسی پیوسته ارائه میشود؛ پس این رشته را نباید با تخصص بیهوشی اشتباه بگیرید! چرا که یک متخصص بیهوشی شخصی است که، بعد از گذراندن دوره 7 ساله پزشکی عمومی در دوره تخصص شرکت کرده و تخصص خود را در رشته بیهوشی به پایان رسانده است.
قبولی در رشته هوشبری تنها از طریق شرکت در کنکور سراسری علوم تجربی است و در هیچ یک از دانشگاههای ایران پذیرش بدون کنکور این رشته وجود ندارد. رشته هوشبری در دانشگاه دولتی روزانه، ظرفیت مازاد و پردیس خودگردان ارائه میشود. البته در چند سال اخیر برخی از واحدهای دانشگاههای آزاد اسلامی در بعضی از شهرها نیز پذیرش این رشته را ارائه دادهاند.
رشته هوشبری در دانشگاه در مجموع 130 واحد درسی است که در قالب یک سری دروس عمومی (مشترک با سایر رشتهها)، دروس تخصصی، دروس پایه و کار آموزی ارائه میشود. دانشجویان این رشته در ترم اول یک سری مباحث پایهای را میگذرانند و از ترم وارد محیط بیمارستان شده و یک سری دروس در قالب کار آموزی اولیه پرستاری میگذرانند و از ترم سوم به بعد وارد محیط اتاق عمل شده و بقیه دروس را حین کار آموزی در اتاق عمل خواهند گذراند.
به طور کلی از دروس تخصصی که یک دانشجو رشته هوشبری سپری خواهد کرد، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- جمعیت شناسی
- آناتومی
- اصطلاحات هوشبری
- اصول پرستاری
- اصول مراقبتهای ویژه
- بیماری شناسی
- روش احیاء قلبی و ریوی
- روش بیهوشی
- فارماکولوژی
- فیزیولوژی
- و …
در واقع، یک کارشناس هوشبری یکی از کادر درمان است که در کنار سایرین حاضر میشود و وظیفه اندازه گیری گازهای خون بیمار، آماده سازی و استریلیزاسیون سازی وسایل بیهوشی بیمار، مراقبتهای قبل و بعد از انجام بیهوشی را برعهده دارد. همچنین به دلیل این که یک متخصص بیهوشی در اتاقهای عمل مختلفی به صورت همزمان ممکن است حضور داشته باشد، بنابراین، حضور کارشناس هوشبری در نبود متخصص بیهوشی، الزامی است.
در مورد بازار کار و آینده شغلی، طبق گفتهها، رشته هوشبری نسبت به رشته پرستاری و اتاق عمل تقریبأ به مرز اشباع رسیده است. اما آیا بنظر شما، 1200 نفر فارغ التحصیل این رشته عملأ بیکار هستند! قطعأ نه! چرا که با توجه به این که میزان بیمارستانهای خصوصی در شهرهای مختلف رو به افزایش است، پس جا برای جذب نیرو وجود خواهد داشت.
البته فراموش نکنید بحث بازار کار میتواند شهر به شهر، منطقه به منطقه و حتی از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. رشته هوشبری از آن جمله رشتههایی است که تأسیس مطب و یا مرکز خصوصی امکان پذیر نیست و فقط منتهی به اتاق عمل در بیمارستان است. پس دور از انتظار نیست که نسبت به انتخاب این رشته، وسواس به خرج دهید!
در مورد درآمد نیز برای فارغ التحصیلان، در درجه اول بنا بر میزان تسلط، تجربه و سابقه کاری و در درجه دوم محل خدمت که میتواند بیمارستان دولتی یا خصوصی باشد، متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی، طبق اطلاعاتی که در دست است، درآمد یک کارشناس هوشبری بین 2/5 میلیون تا 8 میلیون متغیر خواهد بود.
رشته هوشبری نیز مانند همتایان خود در رشتههای وابسته به وزارت بهداشت مانند پزشکی، پرستاری و … جزو 11 رشتهای است که دوره طرح اجباری دارد و دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی باید به مدت دو سال دوره طرح را بگذرانند. البته در شرایطی خاصی مانند مشکلات تنفسی، قلبی و … فرد میتواند معاف از گذراندن طرح باشد که البته تشخیص این مورد برعهده سازمان مربوطه است.
اما در مورد بحث ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر باید به این نکته توجه کنید که رشته هوشبری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری وجود ندارد و افرادی که خواهان ادامه تحصیل هستند، میتوانند در سایر رشتهها ادامه تحصیل دهند. برخی از رشتههایی که کارشناسان هوشبری میتوانند ادامه دهند، عبارتند از:
- پرستاری
- اتاق عمل
- آموزش بهداشت
- علوم تغذیه
- فیزیولوژی
- علوم تشریحی
- و …
مقایسه تعداد شرکتکنندگان در رشته تجربی در سالهای 1399 – 1400

درصدهای لازم برای هوشبری
اگر قسمت قبل که مربوط به معرفی این رشته بود را به یاد آورید، گفتیم که رشته هوشبری یک رشته از مجموعه زیر شاخههای پیراپزشکی است که در زیر گروه یک رشته علوم تجربی قرار دارد. این رشته در دانشگاه دولتی روزانه، ظرفیت مازاد، پردیس خودگردان و در برخی از دانشگاههای واحد آزاد اسلامی نیز ارائه میشود. از جمله دانشگاههای پر طرفدار برای رشته هوشبری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دانشگاه علوم پزشکی تهران
- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
- دانشگاه علوم پزشکی ایران
- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
- دانشگاه علوم پزشکی شیراز
- دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- و …
در واقع، در اکثر دانشگاههای علوم پزشکی بسیاری از شهرها رشته هوشبری هر ساله ارائه میشود؛ برخلاف باور عموم، قبولی در این رشته چندان سخت نیست و حتی با درصدهای خیلی پایین نیز میتوان در رشته هوشبری پذیرش گرفت. اما نکته مهم و قابل توجه این است که تنها صرفأ به دلیل راحتی قبولی نباید این رشته را انتخاب کنید!
بعد از فارغ التحصیلی شما باید نسبت به مدرکی که در دست دارید، بتوانید در یک حیطه شغلی مشغول به فعالیت شوید. بنابراین، هر چند اگر قبولی شما در این رشته آسان باشد، باز هم رقابت وجود خواهد داشت؛ چرا که اکثرأ افرادی موفق هستند که هوشمندانه انتخاب رشته انجام دهند که در این رابطه در قسمت بعد صحبت خواهیم نمود.
اما از آن جایی که یکی از رکنهای اساسی برای تعیین هدف و مقصد برای قبولی در هر یک از رشتههای دانشگاهی، آگاهی از میزان درصدهای لازم کسب شده است، در ادامه مطلب، به صورت مفصل در مورد درصد مورد نیاز برای قبولی در رشته هوشبری صحبت خواهیم نمود.
راستی اگر در برنامهریزی با مشکلاتی مواجه هستید یک خبر خوب برای شما عزیزان دارم. در یک مقاله به شدت عالی آموزش عملی و قدم به قدم برنامهریزی رشته تجربی آموزش داده شده و برای دسترسی فقط کافیست از لینک برنامه درسی روزانه برای کنکور تجربی استفاده کنید.
حداقل و حداکثر درصد لازم دروس عمومی برای هوشبری
خب همانطور که قول داده بودیم، در این قسمت به سراغ درصد لازم برای هوشبری خواهیم رفت. اگر به عکس فوق دقت کنید، یک سری اعداد و ارقام مشاهده میکنید که به صورت درصدی ذکر شدهاند. این اعداد به صورت میانگین حداقل و حداکثر بیان شدهاند. اما توجه کنید این اعداد تنها یک مثال هستند که از کارنامه قبولین سال گذشته استخراج شدهاند. بدیهی است، نباید به این اعداد تکیه کنید، بلکه صرفأ جهت اطلاع مطالعه نمایید.

در دفترچه کنکور سراسری اولین درس مربوط به سوالات ادبیات است؛ همانطور که مشاهده میکنید، میانگین حداقل درصد کسب شده در درس ادبیات در منطقه یک 18، در منطقه دو 19 و در منطقه سه 20 درصد بوده است. در مقابل، میانگین حداکثر درصد کسب شده در این درس در منطقه یک 55، در منطقه دو 50 و در منطقه سه 51 درصد است.
اما اگر بخواهیم یک میانگین درصد برای شما در نظر بگیریم، شما میتوانید برای قبولی هوشبری در منطقه یک کف درصد برای ادبیات را 34 درصد، در منطقه دو 42 درصد و در منطقه سه در حدود 36 درصد در نظر بگیرید. برای کسب درصد بین 30 تا 40 در ادبیات شما باید بتوانید از مجموع 25 سوال به 7 إلی 10 سوال درست پاسخ دهید.
دومین درس دفترچه عمومی، درس عربی است؛ لازم به ذکر است که درس عربی در سالهای گذشته از درصد پایینی نسبت به سایر دروس بهرهمند بود، اما در چند سال اخیر، درصد داوطلبان در عربی به صورت چشمگیری افزایش داشته است. همانطور که مشاهده میکنید، میانگین حداقل درصد کسب شده در درس عربی در منطقه یک 44، در منطقه دو 20 و در منطقه سه 11 درصد بوده است. در مقابل، میانگین حداکثر درصد کسب شده در این درس در منطقه یک 83، در منطقه دو 80 و در منطقه سه 88 درصد است.
اما توصیهای که من برای شما دارم این است که برای قبولی هوشبری در منطقه یک کف درصد را در حدود 65 درصد، در منطقه دو 41 درصد و در منطقه سه در حدود 62 درصد در نظر بگیرید. برای کسب درصدی 40 تا 60 شما باید بتوانید از مجموع 25 سوال به 10 إلی 15 سوال درست پاسخ دهید.
سومین درس از مجموعه دروس عمومی درس دین و زندگی است؛ قبولین سالهای گذشته هوشبری به طور میانگین، در منطقه یک 26 درصد، در منطقه دو 17 درصد و در منطقه سه 41 درصد بوده است. در مقابل، میانگین حداکثر درصد کسب شده در این درس در منطقه یک 79، در منطقه دو 73 و در منطقه سه 92 درصد است.
اما من چه توصیهای دارم! من توصیه میکنم که برای قبولی در هوشبری منطقه یک کف درصد را 48، برای منطقه دو 40 درصد و برای منطقه سه 62 درصد را در نظر بگیرید. برای کسب درصدی بین 40 تا 60 در درس دینی باید از مجموع 25 سوال به 10 إلی 15 سوال درست پاسخ دهید.
و در نهایت آخرین درس دفترچه عمومی، درس زبان انگلیسی است؛ درس زبان از آن دسته دروسی است که در سالهای اخیر داوطلبان نسبت به آن کم لطف شدهاند! بنابراین میتوانید با کسب درصد بالا در این درس، رتبه بالایی کسب کنید. قبولین سالهای گذشته هوشبری به طور میانگین، در منطقه یک 19 درصد، در منطقه دو 10 درصد و در منطقه سه 20 درصد بوده است. در مقابل، میانگین حداکثر درصد کسب شده در این درس در منطقه یک 89، در منطقه دو 67 و در منطقه سه 51 درصد است.
اما من توصیه میکنم شما برای قبولی در رشته هوشبری کف درصد را بدین صورت در نظر بگیرید؛ برای منطقه یک در حدود 54 درصد، برای منطقه دو در حدود 58 درصد و برای منطقه سه در حدود 74 درصد در نظر بگیرید. برای کسب درصدی بین 50 تا 70 درصد باید از مجموع 25 سوال دینی باید به 12 إلی 17 سوال درست پاسخ دهید.
حداقل و حداکثر درصد لازم دروس تخصصی برای هوشبری

خب نوبتی هم باشد، نوبت بررسی درصد دروس تخصصی است. اکثر داوطلبان کنکور تجربی، با این استدلال که درس زمین شناسی در کنکور بی تأثیر است، از همان ابتدا جزو حذفیات قرار میدهند و مطالعه نمیکنند. درست است که درس زمین شناسی در زیر گروه یک تجربی ضریب یک دارد، اما یک سوال، آیا شما کاملأ مطمئن هستید که حتمأ در یکی از رشتههای زیر گروه یک بعنوان مثال هوشبری پذیرفته خواهید شد!
اگر جزو افرادی هستید که پاسختان به سوال بالا مثبات است، کاری با شما ندارم. اما اگر شما هم عاقل هستید و میدانید که قصه کنکور اطمینان پذیر نیست و ممکن است نتایج متفاوت باشند، بنابراین، پیشنهاد میکنم درس زمین شناسی را مطالعه کنید. برای این درس مطالعه کتاب درسی کفایت میکند که میتوانید فصلهای 4، 5، 6، 7، 8 و 10 را مطالعه کنید که مباحث آسانتری دارند.
اگر فصلهای فوق را مطالعه کنید، تقریبأ کلأ 8 ساعت از زمان شما را خواهد گرفت که با این 8 ساعت مطالعه میتوانید در حدود 10 سوال را پاسخ دهید و اگر جوابها صحیح باشند، به راحتی 40 درصد کسب خواهید کرد. زمین شناسی بر روی رتبه کشوری تأثیر دارد و بعنوان مثال شخصی که رتبه 100 قلمچی است، با درصد 70 زمین شناسی میتواند تا رتبه 80 قلمچی نیز بالاتر برود. پس، زمین شناسی را نادیده نگیرید.
دومین درس دفترچه تخصصی، ریاضی است؛ با توجه به این که این درس جزو دروس سخت برای داوطلبان تلقی میشود، درصدها را مشاهده کنید: میانگین حداقل درصد کسب شده در درس ریاضی در منطقه یک 8، در منطقه دو 4 و در منطقه سه 4 درصد بوده است. در مقابل، میانگین حداکثر درصد کسب شده در این درس در منطقه یک 31، در منطقه دو 27 و در منطقه سه 23 درصد است.
اما شما برای قبولی در رشته هوشبری باید میانگین حداقلی را به این صورت در نظر داشته باشید: برای منطقه یک در حدود 20 درصد، در منطقه دو در حدود 18 درصد و در منطقه سه حداقل درصد را 16 درصد در نظر بگیرید. برای کسب درصد بین بازه 16 تا 20 شما باید حداقل به 9 سوال درست پاسخ دهید.
سومین و مهمترین درس، زیست شناسی است؛ برای درس زیست شناسی نیز همانطور که مشاهده میکنید، میانگین حداقل درصد کسب شده در منطقه یک 11، در منطقه دو 13 و در منطقه سه 28 درصد بوده است. در مقابل، میانگین حداکثر درصد کسب شده در این درس در منطقه یک 59، در منطقه دو 63 و در منطقه سه 56 درصد است.
اما من تصویه میکنم شما حداقل درصد منطقه یک را 40، برای منطقه دو در حدود 44 و برای منطقه سه نیز در حدود 56 درصد در نظر داشته باشید. برای کسب درصد بین 50 تا 60 شما باید بتوانید به 25 إلی 30 سوال از مجموع 50 سوال پاسخ درست دهید.
درس بعدی دفترچه تخصصی شما فیزیک خواهد بود؛ برای فیزیک نیز همانطور که مشاهده میکنید، میانگین حداقل درصد کسب شده در منطقه یک 8، در منطقه دو 7 و در منطقه سه 7 درصد بوده است. در مقابل، میانگین حداکثر درصد کسب شده در این درس در منطقه یک 37، در منطقه دو 47 و در منطقه سه 31 درصد است.
اما اگر بخواهیم یک میانگین درصد برای شما در نظر بگیریم، شما میتوانید برای قبولی هوشبری در منطقه یک کف درصد برای فیزیک را 26 درصد، در منطقه دو 30 درصد و در منطقه سه در حدود 22 درصد در نظر بگیرید. برای کسب درصد بین 20 تا 30 در فیزیک شما باید بتوانید از مجموع 30 سوال به 6 إلی 9 سوال درست پاسخ دهید.
و در نهایت خستگی به آخرین درس یعنی درس شیمی میرسیم؛ همانطور که مشاهده میکنید، میانگین حداقل درصد کسب شده در منطقه یک 14، در منطقه دو 5 و در منطقه سه 6 درصد بوده است. در مقابل، میانگین حداکثر درصد کسب شده در این درس در منطقه یک 80، در منطقه دو 56 و در منطقه سه 34 درصد است.
و اما توصیه من برای آخرین درس دفترچه به این صورت است: برای منطقه یک حداقل باید درصد 54، برای منطقه دو در حدود 33 درصد و برای منطقه سه نیز در حدود 23 درصد باید کسب کنید. برای کسب درصدی بین 20 تا باید به 8 إلی 18 سوال درست پاسخ دهید.
رتبه قبولی هوشبری
اما میرسیم به جذابترین بخش مقاله یعنی رتبه قبولی هوشبری! در مطالب قبلی همانطور که مشاهده کردید، درصدهای لازم برای هوشبری را بررسی کردیم و دیدیم که با حدود چه درصدهای میانگینی در دروس عمومی و تخصصی میتوان در رشته هوشبری پذیرفته شد. نوبتی هم باشد نوبت اطلاع از میزان رتبه لازم برای هوشبری است.
توجه کنید همه اعداد و ارقام گفته شده چه در بخش مربوط به درصدهای لازم و چه در بخش رتبه لازم، همگی اعدادی حدودی هستند که از بررسی چند صد کارنامه قبولی حاصل شدهاند. در بخش درصدهای لازم اعداد به نزدیکترین عدد گرد شدهاند و در بحث رتبه قبولی نیز تنها جهت اطلاعات هستند و اصلأ توصیه نمیشود که به این اعداد اکتفا کنید. پس، تنها جهت اطلاع از میانگین حدودی برای سنجش وضعیت تحصیلی خودتان استفاده کنید.
اگر بخواهیم یک بازه میانگین از رتبه را در نظر بگیریم، باید بگوییم شما برای قبولی در رشته هوشبری نسبت به منطقه تحصیلی خودتان رتبهای بین 2 هزار تا 27 هزار نیاز خواهید داشت که این میزان در هر دانشگاه متفاوت خواهد بود. بنابراین برای کسب اطلاعات دقیقتر در ادامه میزان آخرین رتبه قبولی در دانشگاههای مختلف در رشته هوشبری را بیان خواهیم نمود.
آخرین رتبه قبولی هوشبری
در ادامه مطلب، برای راحتی خیال خاطر شما عزیزان جدولی از دانشگاههای دولتی پذیرنده رشته هوشبری تهیه کردهایم که میزان حدودی رتبه در این رشته را برای مقاطع روزانه، ظرفیت مازاد و پردیس خودگردان را نشان میدهد.
دانشگاه محل قبولی | میانیگن رتبه قبولی | دانشگاه | رتبه قبولی |
---|---|---|---|
دانشگاه علوم پزشکی تهران | 2764 _ 6801 | دانشگاه علوم پزشکی تبریز | 2834 _ 5640 |
دانشگاه علوم پزشکی کرمان | 2685 _ 16562 | دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر | 2809 _ 29854 |
دانشگاه شهید بهشتی | 5563 _ 7710 | دانشگاه علوم پزشکی یزد | 6563 _ 19285 |
دانشگاه علوم پزشکی ایلام | 4743 _ 20391 | دانشگاه علوم پزشکی شیراز | 5934 _ 12778 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران | 5285 _ 9176 | دانشگاه علوم پزشکی اصفهان | 6148 _ 11602 |
دانشگاه علوم پزشکی فسا | 8744 _ 17667 | دانشگاه علوم پزشکی البرز | 6782 _ 15247 |
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان | 8686 _ 22518 | دانشگاه علوم پزشکی زنجان | 9024 _ 20879 |
دانشگاه علوم پزشکی رشت | 13399 _ 15920 | دانشگاه علوم پزشکی همدان | 9594 _ 17225 |
دانشگاه علوم پزشکی ساری | 6445 _ 17240 | دانشگاه علوم پزشکی گرگان | 5699 _ 20957 |
دانشگاه علوم پزشکی قزوین | 10484 _ 15571 | دانشگاه علوم پزشکی خرم آباد | 10194 _ 17711 |
دانشگاه علوم پزشکی بابل | 13371 _ 16399 | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر | 10543 _ 20369 |
دانشگاه علوم پزشکی دزفول | 7002 _ 20444 | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند | 9616 _ 20444 |
دانشگاه علوم پزشکی سنندج | 11523 _ 18244 | دانشگاه علوم پزشکی ساوه | 7885 _ 15369 |
دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد | 7692 _ 19683 | دانشگاه علوم پزشکی قم | 8568 _ 16862 |
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار | 12599 _ 20745 | دانشگاه علوم پزشکی ارومیه | 7414 _ 12694 |
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود | 9754 _ 27776 | دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس | 12620 _ 18635 |
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز | 8386 _ 19746 | دانشگاه علوم پزشکی سمنان | 8816 _ 34328 |
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه | 13362 _ 19536 | دانشگاه علوم پزشکی آبادان | 15282 _ 22480 |
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل | 11565 _ 22230 | دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان | 11608 _ 24801 |
دانشگاه علوم پزشکی گناباد | 11278 _ 22141 | دانشگاه علوم پزشکی گراش | 11346 _ 14111 |
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج | 13925 _ 20411 | دانشگاه علوم پزشکی خمین | 11878 _ 24052 |
دانشگاه علوم پزشکی جهرم | 12444 _ 21218 | دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه | 13169 _ 20879 |
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور | 15078 _ 21816 | دانشگاه علوم پزشکی جیرفت | 13664 _ 22846 |
دانشگاه علوم پزشکی سیرجان | 14846 _ 22972 | دانشگاه علوم پزشکی زابل | 15151 _ 27958 |
آخرین رتبه قبولی دانشگاه آزاد هوشبری
با توجه به آنچه در قسمت معرفی رشته صحبت شد، در چند سال اخیر دانشگاه آزاد نیز پذیرش بسیاری از رشتهها از جمله رشته هوشبری را داشته است. بنابراین بسیاری از دوستانی که به دنبال اطلاع از میزان رتبه قبولی و آخرین قبولیهای دانشگاههای مختلف هستند، به دنبال اطلاع از میزان رتبه لازم برای قبولی هوشبری در دانشگاه آزاد نیز خواهند بود.
بدیهی است که برای قبولی در رشته هوشبری در واحدهای آزاد اسلامی شهرهای مختلف، به رتبهای در حدود رتبههای گفته شده نیاز خواهید داشت. در واقع، عدد خاصی در دست نیست تا بتوان گفت حتمأ با رتبه فلان تا فلان پذیرفته خواهید شد، بلکه با یک مقدار کم و زیاد شدن رتبه نسبت به سایر رقبا امکان دارد که یک شخص در دانشگاه دولتی پذیرفته شود و یک داوطلب دیگر در دانشگاه آزاد!
مطالب مربوط به دسته معرفی رشتههای دانشگاهی تجربی
نمونه کارنامه قبولی هوشبری 1400
در مطالب قبلی به صورت کامل به بحث درصدهای لازم برای هوشبری و این که برای هوشبری چه رتبهای لازم است، پرداختیم. در نهایت در این قسمت، به سراغ کارنامههای قبولی هوشبری خواهیم رفت تا یک مثال بارز و زنده را از گفتههایمان به نمایش بگذاریم.
درضمن اگر قصد دارید برای انتخاب رشته اقدام کنید توصیه میکنم به هیچ وجه مقاله مشاوره انتخاب رشته کنکور را از دست ندهید.
نمونه کارنامه قبولی هوشبری منطقه یک 1400

نمونه کارنامه قبولی هوشبری منطقه دو 1400

نمونه کارنامه قبولی هوشبری منطقه سه 1400

سخن پایانی
دوستان و همراهان عزیز، به پایان مقاله رتبه قبولی هوشبری رسیدیم. امیدوارم این مقاله نیز توانسته باشد یک مقدار از دغدغههای فکری شما در مقوله کنکور و انتخاب رشته را کاسته و شما برای یک برنامه ریزی دقیق و اصولی برای دستیابی به آرزوهای قشنگتان، به ثبات ذهنی رسیده باشید. فراموش نکنید رشته کارشناسی هوشبری با تخصص بیهوشی متفاوت است و این مقاله در مورد رتبه قبولی کارشناسی هوشبری بحث کرده است.
در نهایت، خواهش میکنم فقط پول و کسب درآمد را سرلوحه سرنوشت خود قرار ندهید و استعدادهای خود را بیشتر بشناسید و فراموش نکنید خوشبختی تنها داشتن شغل خوب نیست، بلکه داشتن شغلی است که عاشقانه عشق بورزیم. هر سوالی داشتید، کامنت کنید و نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید. موفق باشید ..
سوالات متداول
- برای قبولی در رشته هوشبری چه رتبهای لازم است؟
رتبه قبولی رشته هوشبری و درصدهای پذیرفته شدگان نسبت به انواع سهمیهها، ظرفیتهای دانشگاهها، تقاضا داوطلبان به هر رشته متفاوت است؛ بنابراین، برای ایجاد یک دید کلی میتوانید کارنامههای موجود در مطلب را بررسی کنید. - درصد لازم برای قبولی رشته هوشبری چقدر است؟
با توجه به این که بحث درصد لازم برای قبولی هوشبری نسبت به بسیاری از موارد گستره زیادی دارد، بنابراین پیشنهاد میشود برای اطلاع در این زمینه، به متن مقاله مراجعه نمایید. - آیا امکان تحصیل بدون کنکور برای رشته هوشبری فراهم است؟
خیر، تاکنون هیچ کدام از رشتههای وابسته به وزارت بهداشت و پیراپزشکی، پذیرش بدون کنکور نداشتهاند.