سلام به همه داروسازان آینده، شاید هیچکس به اندازه دردمندی که بعد از مصرف دارویی که دردی را تسکین میدهد، قدردان شما نخواهد بود؛ در بین اغلب دانش آموزان و داوطلبان کنکور علوم تجربی، معمولأ سهگانه رشتهای وجود دارد که همگی در اولویتهای خود فقط به آن سه رشته فکر میکنند؛ رشته پزشکی، دندانپزشکی و سومین انتخاب هم رشته داروسازی است.
بنابراین چندان دور از انتظار نیست که همگی شما حتی با اطلاعات دست و پا شکسته در مورد رشته داروسازی، به دنبال رتبه لازم برای رشته داروسازی باشید؛ من شیدا کبیرعبادی هستم مشاور تحصیلی از سایت بخون در کنار شما خواهم بود تا به کمک یکدیگر، کارنامههای قبولی داروسازی را بررسی کرده و به کمک همین کارنامهها، اطلاعات لازم در مورد رتبه قبولی داروسازی و درصد لازم برای داروسازی را بدست آوریم. پس، تا انتها مقاله، همراه ما بمانید ..
خلاصهای از معرفی رشته داروسازی
رشته داروسازی نیز مانند رشته دندانپزشکی، از شش سال تحصیلی تحت عنوان دکتری پیوسته تشکیل شده است و همانند دو رشته پزشکی و دندانپزشکی دو سال اول تحصیل مربوط به دوره علوم پایه است که تقریبأ میتوان گفت بین این سه رشته مشترک است و دانشجو بعد از قبولی در آزمون سراسری علوم پایه و کسب نمره قبولی، میتواند وارد مرحله دیگری از تحصیل شود. در واقع، مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته داروسازی وجود ندارد، اما امکان ادامه تحصیل در دکتری حرفهای امکان پذیر است.
برخلاف رشته پزشکی رشته داروسازی از ظرفیت بیشتری برخوردار است، اما در مقایسه با رشته دندانپزشکی، ظرفیت کمتری را دارا است؛ شاید بپرسید پس دلیل این که بسیاری از افراد با رتبههای بالاتر نیز داروسازی پذیرفته میشوند چیست! در جواب باید بگوییم اولویت! بله اولویت .. اکثر بچههای رتبه برتر انتخابهای اولشان پزشکی، بعد دندان و سپس داروسازی است.
رشته پزشکی در ظاهر شاید یک رشته سنگین بنظر برسد، اما سر و کار آن بیشتر با بدن انسان و ساز و کار هر یک از ارگانهای بدن انسانها است؛ اما در رشته داروسازی شما اغلب با ساز و کار قرصها، داروها و تأثیر انواع مواد شیمیایی و دارویی و حتی گیاهی بر روی انواع موجود زنده سر و کار خواهید داشت. به همین دلیل، شاید بسیاری از داوطلبان کنکور با این حجم از مباحث سنگین تمایلی به رشته داروسازی نداشته باشند و بیشتر دنبال رشته پزشکی و دندانپزشکی باشند.
از آن جایی که صحبت از ظرفیت کم این رشته شد، بد نیست بدانید رشته داروسازی در دانشگاههای محدودی از سراسر ایران ارائه میشود و علی الخصوص در دانشگاه آزاد تنها میتوان گفت شاید 4 یا 5 شهر ایران هستند که رشته داروسازی را ارائه میدهند. همچنین این رشته تنها در دانشگاه دولتی، آزاد و پردیس ارائه میشود و امکان ورود بدون کنکور نیز وجود ندارد. بنابراین به طور کلی از معروفترین دانشگاههای ارائه دهنده رشته داروسازی عبارتند از:
- دانشگاه تهران
- دانشگاه شهید بهشتی
- دانشگاه مشهد
- دانشگاه تبریز
- دانشگاه اصفهان
- دانشگاه شیراز
- و دانشگاه ساری
بعد از اتمام تحصیل و دفاع از پایان نامه، دانش آموختگان باید طرح دو ساله را بگذرانند که همانند رشته پزشکی و دندانپزشکی، برای این رشته نیز اجباری است. اما بعد از فارغ التحصیلی و اتمام دوره طرح، دانش آموختگان میتوانند در کارخانههای داروسازی، واحدهای تهیه و تولید لوازم آرایشی و بهداشتی، داروخانههای سایر افراد و … مشغول به کار شوند؛ اما در خصوص تأسیس داروخانه شخصی، باید به مدت سه سال سابقه کاری، امتیاز لازم و هزینه کافی داشته باشید.
منظور از امتیاز این است که دانش آموختگان باید در چند جا و مخصوصأ در شهرستانها و مراکز مختلف فعالیت کنند تا از نظر نظام پزشکی به امتیاز لازم دست یابند سپس در صورتی که بتوانند هزینههای تأسیس داروخانه شخصی را تأمین کنند، موفق به کسب پروانه کسب خواهند بود. در مورد درآمد نیز بسته به محیط و میزان فعالیت شما از 6 میلیون تا 10 میلیون متفاوت خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با رشته داروسازی، اگر هنوز مقاله معرفی داروسازی من را مطالعه نکردهاید، از طریق لینک معرفی کامل رشته داروسازی، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
مقایسه تعداد شرکتکنندگان در رشته تجربی در سالهای 1399 – 1400
در نمودار فوق که مقایسه شرکت کنندگان کنکور در سالهای 99 و 1400 است، مشاهده میکنیم که در گروه علوم تجربی میزان شرکت کنندگان نسبت به سال 99 کاهش داشته است. اما در مجموع میزان شرکت کنندگان کل کنکور در مقایسه با سال 99 افزایش داشته است. بنابراین داوطلبان گروه تجربی و مخصوصأ داروسازی دوستان باید خوشحال میبودند؛ چرا که میزان رقابت در آنها کمتر بوده است.
اما بنظر شما آیا ممکن است سال آینده نیز تعدا شرکت کنندگان کاهش یابد! یا آیا میتوان مطمئن بود که حتمأ از رقبا حتی با تعداد نفرات کم، جلوتر خواهیم بود! قطعأ نه .. پس بهترین کار این است که هیچ وقت به خود مغرور نشویم و بقیه را دست کم نگیریم و همچنین برعکس هیچ وقت نسبت به خودمان بی انگیزه نباشیم و خودمان را نیز دست کم نگیریم و در حد تعادل و در حد بضاعت و توان خودمان برای هدف تلاش کنیم. راستی اگر قصد دارید به دیتابیس کارنامههای قبولی داروسازی دسترسی داشته باشید میتوانید از لینکهای زیر اقدام کنید:
- کارنامه قبولی داروسازی منطقه 1
- کارنامه قبولی داروسازی منطقه 2
- کارنامه قبولی داروسازی منطقه 3
- کارنامه قبولی داروسازی در سهمیه ایثارگری
مقایسه ظرفیت رشته داروسازی در سالهای 1399 – 1400
در رابطه با عکس فوق باید یک توضیحاتی داده شود؛ عکس بالا مقایسه میزان ظرفیت دانشگاههای مختلف، بین سال 99 و 1400 است؛ طبق این مقایسه، در سال 1400 دانشگاههای دولتی به میزان 105 نفر افزایش ظرفیت، دانشگاههای پردیس به میزان 47 نفر افزایش ظرفیت و دانشگاههای آزاد اسلامی نیز به میزان 30 نفر افزایش ظرفیت داشته است.
اما در ظرفیت مربوط به پذیرش تعهدی نگاه کنید، به میزان 32 نفر کاهش ظرفیت داشتهایم؛ هر چند اغلب داوطلبان کنکور رغبتی به رشتههای تعهدی ندارند و در اغلب موارد داوطلبان به اشتباه و یا بالإجبار انتخاب رشته میکنند. اگر مفهوم تعهدی برایتان آشنا نیست، بد نیست بدانید رشتههای تعهدی یعنی بعد از فارغ التحصیلی به میزان سه برابر مدت زمان تحصیل خدمت کردن! بعنوان مثال شما اگر در دانشگاهی بغیر از شهر خود تحصیل کنید که تعهدی باشد، بعد از فارغ التحصیلی برای رشته داروسازی به مدت 18 سال باید در آن شهر خدمت کنید.
درصد لازم برای داروسازی
ابتدا بهتر است با یک توصیه سر صحبت این مبحث را باز کنیم؛ اغلب دانش آموزان و داوطلبان کنکور در مواجهه با دروس اولین چیزی که به ذهنشان میرسد، این است که، برای یک درس حل کردن چند تست کافی است تا میزان تسلط عالی باشد! با توجه به شرایط هر داوطلب ممکن است پاسخهای متفاوتی برای این سوال وجود داشته باشد، اما به طور کلی، اگر فرض کنیم برای یک درس یا مبحث بیش از 100 تست وجود دارد، بهتر است این 100 تست را به چند قسمت تقسیم کنیم؛ چرا که حل این 100 تست در فواصل زمانی مناسب و تحلیل درست، میتواند نتیجه بهتر تری نسبت به حل 300 تست داشته باشد.
اما این توصیه چه ربطی به بحث درصد لازم برای داروسازی دارد! فراموش نکنید درصد یک نمره خام و نسبی است و برای همه یکسان نخواهد بود و ما فقط برای اطلاع از تجربه گذشتگان به سراغ این مباحث میرویم تا دید گسترهتری نسبت به هدفمان داشته باشیم. بنابراین شما اگر میخواهید با اطلاع از این اطلاعات، به هدف خود صد در صد برسید، باید اصول تست زنی و تمرین و تکرار را بدانید.
به همین دلیل، در ابتدا سخن با توصیه شروع کردم تا بدانید تنها اطلاع از درصد بقیه و تست زنی در خانه کافی نیست؛ تستها باید تمرین شوند، تستها باید موشکافی شوند، نکات تستها باید درآورده و تحلیل شوند، همچنین تستها باید تیپ بندی شده باشند تا از هر نوع سوالی در کنکور روبرو شدید، خودتان را گم نکنید و استرس نگیرید. پس فراموش نکنید، خیلی وقتها مهم نیست ما چه درصدی کسب میکنیم! مهم این است که به صورت اصولی کار کنیم و نقطه ضعف دیگران را به نقطه قوت خودمان تبدیل کنیم.
میانگین درصدهای آخرین قبولی داروسازی 1400
شما اگر دانش آموز و داوطلب کنکوری باشید که در رویا داروسازی سپری میکنید، طبیعی است که گفتههای من در مطالب بالا را اصلأ نخوانده و یا رد شده باشید؛ همانطور که میدانید رشته داروسازی جزو زیر گروه دو علوم تجربی است، بنابراین بر خلاف تمامی رشتهها، در این رشته شما اهمیت درس زمین شناسی را میدانید! بعلاوه برای دارو دوستها، بسیار مهم است که در دروس ریاضی و شیمی نیز به صورت عالی کار کنند.
به طور کلی در گروه تجربی، کسب درصد بالا در درس زبان انگلیسی نیز بسیار مهم است؛ هر چند اغلب داوطلبان بیاعتنایی میکنند اما توجه کنید اگر الآن هم فرار کنید، برای دارو ساز شدن و بعدأ نیز در حیطه کاری به زبان انگلیسی بسیار نیاز خواهید داشت پس حواستان را جمع کنید. اما یک نکته، دوستان بحثی به نام میانگین درصد آخرین قبولی وجود ندارد؛ چرا که هیچ وقت سازمان سنجش اطلاعاتی در این رابطه منتشر نمیکند! تنها اطلاعاتی که در دست همگان است، تنها کارنامههای قبولین این رشته است.
این بحث را در تمامی مطالب من میتوانید ببینید! چرا که میخواهم آگاهی کامل داشته باشید و با اما و اگر دست به انتخاب نزنید تا بعدأ پشیمان شوید. به هزار دلیل نمیتوان گفت که اگر شما سال آینده عین همین درصد را کسب کنید، حتمأ جزو قبولین داروسازی خواهید بود! دلایلی مثل بحث ظرفیت دانشگاهها، سیاستهای سازمان سنجش، تغییرات قوانین کنکور، عملکرد سایر رقبا و … دست ما را در رسیدن به یک عدد ثابت بسته است.
اما برای این که شما عزیزان دست خالی نباشید، در ادامه مطلب به بررسی میانگین درصدهای کسب شده توسط قبولین داروسازی سال گذشته خواهیم پرداخت؛ این اطلاعات میانگینی از حداقل و حداکثر درصدها برای قبولی در رشته داروسازی هستند که از بررسی بیش از 300 کارنامه به دست آمدهاند. البته فراموش نکنید این درصدها به نزدیکترین عدد گرد شدهاند و مطالعه توضیحات به شدت توصیه میشود. پس فقط به درصدها توجه نکنید و در ادامه با من همراه باشید.
میانگین درصدهای عمومی آخرین قبولی داروسازی
اما دلبرترین بخش مقاله قطعأ برای شما همین قسمت خواهد بود؛ طبق عکس فوق، میانگین حداقل و حداکثر در سه منطقه برای دروس عمومی قرار داده شده است؛ اولین درس دفترچه عمومی کنکور درس ادبیات شیرین است. همانطور که میبینید، در منطقه یک میانگین درس ادبیات حداقل 38 و حداکثر 100 بوده است؛ یعنی هیچ یک از قبولین از 38 کمتر نزدهاند اما در بین آنها بودند افرادی که ادبیات را 100 کار کردهاند.
برای منطقه دو نیز میانگین حداقل درصد 42 بوده و میانگین حداکثر 96 بوده است که در واقع یعنی هیچ یک از قبولین منطقه ادبیات را زیر 42 و بالای 96 کار نکردهاند که البته درصد 96 یعنی فقط جواب ندادن به یک سوال! در منطقه سه نیز میانگین حداقل درصد 40 و میانگین حداکثر درصد 88 بوده است که یعنی هیچ یک از قبولین منطقه سه داروسازی ادبیات را زیر 40 کار نکرده و بیشترین درصد هم 88 بوده است.
اما به طور کلی شما باید بالای 40 را برای ادبیات در نظر بگیرید! که برای کسب 40 درصد فقط باید به 10 سوال از مجموع 25 سوال ادبیات پاسخ دهید که قطعأ مثل آب خوردن بیشتر از این میزان میتوانید کار کنید. اگر از جمع 9 تست قرابت معنایی به 7 تست درست، از 4 سوال آرایه ادبی به 2 تست درست، از 7 تست لغت و املاء به هر تعداد تست درست و چون تاریخ ادبیات و مبحث دستور زبان اصولأ برای همه سخت تلقی میشود، میتوان نادیده گرفت، جواب بدهید، از 40 درصد به بالا کار کردهاید.
دومین درس دفترچه، عربی کلام قرآن است؛ برای این درس نیز داوطبین و قبولین داروسازی در منطقه یک در حداقل حالت 48 درصد و در حداکثر حالت 88 کار کردهاند؛ یعنی هیچ یک از قبولین کمتر از 48 نزده و هیچ کدام هم از 88 بیشتر نزده است، حالا شما فکر کنید اگر این درصد 100 بود چه ترازی داشتند داوطلبا! در منطقه دو نیز در کمترین حالت 38 و در بیشترین حالت 100 درصد کار کردهاند! یعنی کسی از 38 کمتر نزده اما داشتند افرادی که 100 کار کردند.
اما قبولین منطقه سه داروسازی، گل کاشتهاند؛ میانگین درصد در حداقل ممکن 68 درصد بوده است و در حداکثر حالت به طور میانگین درصد 88 را کسب کردهاند. یعنی قبولین داروسازی 1400 منطقه سه به طور میانگین در کمترین حالت باید زیر 68 کار نمیکردند. اما من توصیه میکنم شما به درصد بالا 51 فکر کنید. به این صورت که از مجموع 11 تست ترجمه به 8 تست درست، از مجموع 5 تست قواعد به 2 تست درست و از 4 سوال تحلیل صرفی اگر بتوانید به 2 سوال درست پاسخ دهید، از درک مطلب هم 1 تست درست و یا اصلأ نزنید، در مجموع 13 سوال شما را تشکیل میدهد که میتوانید به راحتی 51 درصد را کسب کنید.
سومین درس دفترچه عمومی کنکور درس دین و زندگی اسلامی است. همانطور که میبینید، در منطقه یک میانگین درس دینی حداقل 54 و حداکثر 100 بوده است؛ یعنی هیچ یک از قبولین از 54 کمتر نزدهاند اما در بین آنها بودند افرادی که دینی را 100 کار کردهاند.
برای منطقه دو نیز میانگین حداقل درصد 52 بوده و میانگین حداکثر 84 بوده است که در واقع یعنی هیچ یک از قبولین منطقه ادبیات را زیر 52 و بالای 84 کار نکردهاند. در منطقه سه نیز میانگین حداقل درصد 68 و میانگین حداکثر درصد 100 بوده است که یعنی هیچ یک از قبولین منطقه سه داروسازی ادبیات را زیر 40 کار نکرده و بودند افرادی که 100 کار کردهاند.
من توصیه میکنم شما 58 درصد در نظر بگیرید که باید به 14 سوال درست پاسخ دهید؛ شما میتوانید از مجموع 11 سوال آیات و روایات به 4 سوال پاسخ ندهید و فقط 7 تست صحیح بزنید، از مجموع 9 سوالی که از متن کتاب درسی است به 6 تست درست و از مجموع 5 تست اشعار و احادیث نیز اگر به 2 تست درست پاسخ دهید، به راحتی درصد 58 و حتی بالاتر را میتوانید کسب کنید.
و آخرین درس دفترچه عمومی زبان انگلیسی است که حداقل درصد، منطقه یک 50، منطقه دو 40 و منطقه سه 20 و حداکثر درصد منطقه یک 78، منطقه دو 96 و منطقه سه 92 بوده است؛ بنابراین شما باید بین این بازه درصدی کسب که زیر 36 نباشد، اما هر چقدر از 36 درصد به بالا کار کنید، موفقتر کار خواهید کرد. برای 36 درصد شما باید به 9 سوال درست پاسخ دهید.
در قسمت واژگان، شما باید از 8 سوال به 6 سوال پاسخ صحیح بدهید، گرامر نیز همچنین، برای کسی که مطالعه کرده باشد سخت نخواهد بود، گیریم یک سوال سخت باشد اما به 3 سوال از جمع 4 سوال به راحتی میتوان پاسخ داد و برای بقیه سوالات که یک مقدار سخت هستند، میتوانید جواب ندهید.
میانگین درصدهای تخصصی آخرین قبولی داروسازی
برای قبولی داروسازی درس زمین شناسی از اهمیت برخودار است؛ اما از آن جایی که میدانم شما اکثرأ به زمین شناسی اهمیت نمیدهید، در عکس فوق آورده نشده است؛ اما شما به یاد داشته باشید، برای قبولی داروسازی شما حداقل به 20 درصد زمین شناسی نیاز دارید. در واقع، هر چقدر بتوانید از 20 درصد به بالا کار کنید، تراز فوق العاده بالایی خواهید داشت.
بعد از زمین شناسی، نوبت درس ریاضی است؛ حداقل درصد، منطقه یک 22، منطقه دو 32 و منطقه سه 18 و حداکثر درصد منطقه یک 76، منطقه دو 60 و منطقه سه 63 بوده است؛ بنابراین شما باید بین این بازه درصدی کسب کنید که زیر 24 نباشد، اما هر چقدر از 24 درصد به بالا کار کنید، موفقتر کار خواهید کرد. اما من توصیه میکنم، به طور میانگین 48 درصد را در نظر داشته باشید که برای این درصد باید به 13 سوال درست پاسخ دهید.
حساسترین درس دفترچه اختصاصی برای علوم تجربی نیز زیست شناسی است؛ حداقل درصد، منطقه یک 48، منطقه دو 52 و منطقه سه 62 و حداکثر درصد منطقه یک 86، منطقه دو 70 و منطقه سه 94 بوده است؛ بنابراین شما باید بین این بازه درصدی کسب کنید که زیر 51 نباشد، اما هر چقدر از 54 درصد به بالا کار کنید، موفقتر کار خواهید کرد. اما من توصیه میکنم، به طور میانگین 76 درصد را در نظر داشته باشید که برای این درصد باید به 38 سوال درست پاسخ دهید.
سومین درس از دفترچه تخصصی برای ما، فیزیک است که حداقل درصد، منطقه یک 46، منطقه دو 54 و منطقه سه 58 و حداکثر درصد منطقه یک 92، منطقه دو 94 و منطقه سه 90 درصد بوده است؛ بنابراین شما باید بین این بازه درصدی کسب که زیر 52 نباشد، اما هر چقدر از 52 درصد به بالا کار کنید، موفقتر کار خواهید کرد. اما من توصیه میکنم، به طور میانگین 67 درصد را در نظر داشته باشید که برای این درصد باید به 20 سوال درست پاسخ دهید.
و در نهایت، آخرین درس دفترچه تخصصی، شیمی است که حداقل درصد، منطقه یک 32، منطقه دو 51 و منطقه سه 58 و حداکثر درصد منطقه یک 88، منطقه دو 87 و منطقه سه 81 بوده است؛ بنابراین شما باید بین این بازه درصدی کسب که زیر 47 نباشد، اما هر چقدر از 47 درصد به بالا کار کنید، موفقتر کار خواهید کرد. اما من توصیه میکنم، به طور میانگین 63 درصد را در نظر داشته باشید که برای این درصد باید به 21 سوال درست پاسخ دهید.
نکته: با توجه به این که در دروس تخصصی نیاز است تا ما اطلاع دقیقی از وضعیت تحصیلی و پیشرفت دانش آموزان داشته باشیم، بنابراین از بیان مواردی که میتوانید مطالعه کنید و مواردی که میتوان حذف کرد، خودداری کردهایم؛ بنابراین تنها به میزان سوالاتی که باید پاسخ داده شوند، بسنده کردهایم.
رتبه لازم برای رشته داروسازی
همانند درصد لازم برای قبولی داروسازی، بحث رتبه نیز یکی از مباحثی است که نمیتوان به صورت دقیق گفت که با چه رتبهای دقیقأ میتوانید رشته داروسازی پذیرفته شوید. رتبه قبولی داروسازی نیز یک عدد نسبی و مختص به هر شخص است که هر ساله از فرد به فرد دیگر میتواند متفاوت باشد. از طرفی هر سال مانند درصدهای گفته شده در هیچ منبعی رتبه قبولی افراد مختلف مطرح نمیشود و تنها منبع برای همگی کارنامههای قبولی هستند.
اگر از خیلی از رتبه برترها سوال کنید، ممکن است بگویند روزی 14 ساعت مطالعه داشتهاند، یا اگر میزان تستهای کار کرده را بپرسید، خواهند گفت روزی 400 تست کار میکردهاند؛ در حالی که، بهترین حالت ممکن مطالعه در روزهای مدرسه بین 7 تا 8 ساعت مفید و در روزهای تعطیل، بنا به توان جسمی داوطلب بین 10 تا 12 ساعت است.
همچنین در مورد تست، حل روزی 200 تست منطقی است، اما 400 تست غیر ممکن است مگر این که، بدون تحلیل و بازبینی فقط تست حل کنیم و رد شویم که در این حالت نیز تنها برای دروس عمومی امکان پذیر است نه دروس تخصصی!پس به خودبینی افراد توجه نکنید.
آخرین رتبه قبولی داروسازی
با توجه به همه صحبتهایی که شد، مطمئن هستم که شما باز هم به دنبال آخرین رتبه قبولی هستید تا از تنبلیهای خود لذت ببرید. اما متأسفانه باید بگویم همچین چیزی هیچ کجا، در هیچ سازمان، نهاد و ارگانی وجود ندارد و تنها مثالهایی برای ارائه وجود دارند که از دل کارنامههای سالهای قبل بیرون آمدهاند.
آخرین رتبه قبولی داروسازی با توجه به بررسیهایی که از بیش از 300 کارنامه انجام دادهام، نشان میدهد که رتبه لازم برای داروسازی در منطقه یک حداکثر تا رتبه 2720 بوده و برای منطقه که از لحاظ جمعیت نیز شلوغتر است، 2049 درصد بوده است. اما در منطقه سه با ناباوری و در کمال تعجب، رتبه داروسازی در منطقه سه حداکثر 1500 است.
اما اگر بخواهیم یک مقدار خوشبینانهتر نگاه کنیم، اگر سال آینده ظرفیتها برای قبولی داروسازی افزایش یابد، میتوانیم چنین در نظر بگیریم که رتبه مورد نیاز برای داروسازی منطقه یک 2400 و برای منطقه دو 3600 خواهد بود. همچنین اگر چنین فرض کنیم، برعکس مطالب گفته شده فوق، آخرین قبولی داروسازی منطقه سه در حدود 3200 خواهد بود. اما اگر از من میپرسید برای داروسازی چه رتبهای لازم است، باید بگویم شما همان 1500 را در نظر بگیرید تا نهایت 2000 را بتوانید بیاورید.
نمونه کارنامه قبولی داروسازی منطقه یک 1400
اما برویم سراغ کارنامههای قبولی داروسازی، طبق این کارنامه میبینیم که داوطلب در منطقه یک رتبه 1600 را کسب کرده که نتیجه آن پذیرش در دانشگاه شیراز است که گفتنی است دانشگاه شیراز نیز از دانشگاههای مطرح در رشته داروسازی است. اما اگر به درصدهای این داوطلب نگاه کنیم، میبینیم که داوطلب از میانگینی که در مطالب بالا گفتیم، بیشتر کار کرده است بجز درس ریاضی که اگر آن هم میانگین یا به بالا بود، قطعأ داوطلب 1500 را کسب کرده بود.
نمونه کارنامه قبولی داروسازی منطقه دو 1400
اما کارنامه قبولی منطقه دو، این داوطلب با درصدهای فوق العاده قوی و عالی توانسته رتبه 1151 را کسب کند که همه درصدهای وی نیز به صورت عالی هستند البته بجز زبان! اما ببینید، اگر این داوطلب در درس زبان که قبلأ در رابطه با اهمیت این درس صحبت کردیم، بهتر کار کرده بود، شک نکنید رتبه او زیر هزار میشد، به ویژه که دانشگاه مقصد دانشگاه گردن کلفتی مثل دانشگاه تهران است.
نمونه کارنامه قبولی داروسازی منطقه سه 1400
و در نهایت کارنامه منطقه سه را میبینیم، این داوطلب با درصدهای تراز توانسته پذیرفته شده است؛ شاید بگویید این که نشد! این داوطلب با درصدهای زیر میانگینی که برای شما بررسی کردیم، پذیرفته شده است؛ اما فراموش نکنید این داوطلب در سال 1400 با این درصدها پذیرفته شده و دانشگاه قبولی دانشگاه اردبیل است و منطقه داوطلب منطقه سه است که معمولأ میزان قبولی در منطقه سه راحتتر است. با این حال باز هم اگر درصد زمین شناسی داوطلب بیشتر بود، قطعأ رتبه و تراز خیلی بهتر میشد.
سخن پایانی
دوستان و همراهان عزیز به پایان مقاله رتبه لازم برای رشته داروسازی رسیدیم؛ امیدوارم مطالب و بررسیهایی که با کمک یکدیگر انجام دادیم برای شما مفید واقع شود و بتوانید به کمک این اطلاعات به یک بررسی عالی برسید و درصد کمی از نگرانی شما برای قبولی داروسازی برطرف شود.
کارنامه داوطلب منطقه سه را فراموش نکنید و باور کنید که تلاش کردن سخت نیست، چرا که چنانچه این داوطلب با میانگین درصدها توانسته به هدف خود برسد، بنابراین شما نیز میتوانید، به شرطی که خسته نشوید و درست و اصولی پیش روی کنید.
در نهایت، خواهش میکنم فقط پول و کسب درآمد را سرلوحه سرنوشت خود قرار ندهید و استعدادهای خود را بیشتر بشناسید و فراموش نکنید خوشبختی تنها داشتن شغل خوب نیست، بلکه داشتن شغلی است که عاشقانه عشق بورزیم. هر سوالی داشتید، کامنت کنید و نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید.
سوالات متداول
- چگونه داروسازی قبول شویم؟
برای کسب رتبه لازم برای داروسازی، ابتدا به یک برنامه تخصصی، منابع معتبر آموزشی و تجربه قبولی سالهای گذشته نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه کنید. - برای رشته داروسازی چه رتبهای لازم است؟
رتبه لازم برای رشته داروسازی، با توجه به انواع سهمیههای موجود، متفاوت میباشد. شما عزیزان میتوانید کارنامههای انواع سهمیهها را مشاهده کنید. بدین منظور، کلیک کنید. - درصدهای لازم برای داروسازی چه میزان است؟
به صورت میانگین و حدودی باید درصدهای ادبیات 42، عربی 51، دینی 58، زبان 36، ریاضی 48، زیست 76، شیمی 63 و فیزیک 67 را کسب کرد. - رتبه لازم برای داروسازی تعهدی چه میزان است؟
برای پاسخ به این سوال بهترین جواب، مراجعه به کارنامههای قرار داده شده است. همین الآن کلیک کنید.
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید: