معرفی رشته‌های ریاضی فیزیک

بحث انتخاب رشته یکی از سرنوشت‌سازترین انتخاب‌های زندگی هر فرد می‌تواند باشد؛ شاید در نگاه اول اهمیت این موضوع را خوب درک نکنید؛ اما باور کنید که انتخاب رشته شما قرار است تعین کند که شغل شما چه خواهد بود، چه ماشینی سوار خواهید شد، چه‌قدر درآمد خواهید داشت، کجا زندگی خواهید کرد و … . با وجود تمام این تفاسیر باید یک انتخاب معقول و خوب داشته باشید. من پریا حجازی هستم و امروز در بخون به شما قول یک مقاله طوفانی درباره معرفی رشته‌های ریاضی فیزیک را می‌دهم.

این مقاله را با دقت و تا انتها بخوانید تا بتوانید یک انتخاب صحیح در انتخاب رشته‌ خود داشته باشید و با خیال راحت این مسیر را ادامه دهید. درضمن در هر بخش از مقاله دچار سوال یا ابهامی شدید سریعا از بخش نظرات بپرسید تا ما هم سریعا پاسخ‌گو باشیم. مطالبی که قرار است در مقاله معرفی رشته ریاضی فیزیک بررسی کنیم شامل صفرتاصد معرفی رشته‌ ریاضی، شرایط لازم برای انتخاب رشته ریاضی فیزیک، درس‌های رشته ریاضی در دبیرستان، زیر شاخه‌های رشته ریاضی فیزیک، رشته‌های دانشگاهی ریاضی و شغل‌های رشته ریاضی خواهد بود. در انتهاء این مقاله متوجه خواهید شد که رشته ریاضی برای چه کسانی مناسب است.

صفر تا صد معرفی رشته ریاضی

گالیله عقیده داشت: ”کتاب بزرگ طبیعت را با علائم ریاضی نگاشته اند”. زندگی همه ما با ریاضیات عجین شده است، اگر ذهن تحلیل‌گر و علاقه به محاسبات دارید در انتخاب این رشته شک نکنید!

در این بخش از مقاله قصد داریم که صفر تا صد معرفی رشته‌ ریاضی را مورد بررسی قرار دهیم، رشته‌ ریاضی از زیر شاخه‌های رشته‌ نظری در دبیرستان است. مهم‌ترین مرحله برای ورود به رشته‌ ریاضی انتخاب رشته‌ ریاضی نهم به دهم می‌باشد؛ زیرا تصمیمی است که می‌تواند در کل زندگی شما تأثیر گذار باشد و حتی شرایط شغلی شما را هم تعیین کند. انتخاب رشته به این دلیل حائز اهمیت است زیرا  از ماشینی که قرار است سوار شوید، محلی که قرار است زندگی کنید و سمتی که در شغل خود قرار است داشته باشید به انتخاب رشته‌ شما بستگی دارد.

  رشته‌ ریاضی علم نظم است و هدفش جستجو و یافتن درک نظم نهفته در پدیده‌ها است. در واقع در صفر تا صد معرفی رشته‌ ریاضی به زبان ساده  می‌توان گفت که این رشته قانون‌مند کردن تجربیاتی است که در مخلوقات دیده می‌شود. برای موفقیت در رشته‌ ریاضی فیزیک چیزی که نیاز است و می‌تواند تأثیر گذار باشد به خصوص برای درس‌هایی مانند ریاضیات گسسته و هندسه توانایی تجسم خیلی خوب است.؛

شاید الان با خود فکر کنید که من درک تجسم بالایی ندارم اما نگران نباشید هیچ کسی به صورت مادرزاد قرار نیست که همه چیز را بلد باشد ولی با اندکی تمرین و تلاش مداوم می‌توانید این توانایی را در خود تقویت کنید. یکی از رازهای موفقیت در رشته‌ ریاضی فیزیک سرعت عمل زیاد و دقیق بودن است، فرض کنید شما الان یک  مهندس هستید و همانطور که می‌دانید مهندس شدن هدف اصلی تعداد زیادی از داوطلبان رشته‌ ریاضی فیزیک است. زمانی که مهندس شده‌اید با کوچکترین اشتباه شما می‌تواند معادله بهم خورد و شانس شما برای رسیدن به هدف موفقیت کم‌تر شود. درضمن برای مشاهده سایر مطالب مربوطه توصیه می‌کنم به هیچ وجه مطالب مربوط به مشاوره متوسطه اول را از دست ندهید.‌1

شرایط لازم برای انتخاب رشته ریاضی

شرایط لازم برای انتخاب رشته ریاضی

همان‌طور که از اسم رشته‌ ریاضی فیزیک پیداست مهترین دروس دو درس ریاضی و فیزیک هستند، ولی یکی از اشتباهات رایج در انتخاب رشته‌‌ ریاضی فیزیک این است که عده‌ زیادی فکر می‌کنند فقط افرادی که در درس ریاضی قوی هستند این رشته را انتخاب کنند، اما نه اصلا اینگونه نیست اگر یادتان باشد در بخش قبلی گفتیم حتی اگر درک تجسمی خوبی ندارید می‌توانید با تمرین آن را درست کنید و اینجا هم باز همین مورد را به کار می‌بریم اگر در درس ریاضی و فیزیک ضعیف هستید اصلا نگران نباشید چون باز هم با اندکی تمرین می‌توانید این درس‌ها را به خوبی یاد بگیریم و از آن مهم‌تر اینکه باید به آن علاقه داشته باشید.

پس یادتان باشد در مورد شرایط لازم برای انتخاب رشته‌ ریاضی دو مورد حائز اهمیت است؛

  • علاقه‌مند بودن به دروس
  • تلاش برای تقویت خود در دروس

سومین درسی که در این رشته بسیار حائز اهمیت است به خصوص برای افرادی که قصد دارند در زمینه‌ شغلی مانند پتروشیمی یا صنایع نفت مشغول به کار شوند، درس شیمی است.

برای انتخاب رشته‌ ریاضی باید مجموع نمره‌ درس پذیرفته شده در هر یک از درس‌های ریاضی و علوم تجربی در پایه متوسط اول بدون ضریب کم‌تر از 42 نباشد، یعنی مجموع نمرات ریاضی و علوم شما در بحث متوسط اول در صورتی که جمع کنید کم‌تر از 42 نباشد

درس‌های رشته ریاضی فیزیک دبیرستان

در این بخش به دروش رشته ریاضی فیزیک در دبیرستان میپردازیم:

پایه دهم: 17 درس

پایه یازدمه: 19 درس

پایه دوازدهم:14 درس

دروس پایه‌ دهم رشته ریاضی فیزیک

ردیفنام درس
1نگارش1
2فارسی1
3دین و زندگی1
4عربی زبان قرآن1
5فیزیک1
6شیمی1
7ریاضی
8هندسه
9آزمایشگاه علوم تجربی
10کارگاه کارآفرینی
11تفکر و سواد رسانه‌ای
12زبان انگلیسی1
13آمادگی دفاعی
14جغرافیا
15تربیت بدنی
16هنر
17تعلیمات ادیان الهی

دروس پایه‌ یازدهم رشته ریاضی فیزیک

ردیفنام درس
1نگارش2
2فارسی2
3دین و زندگی2
4عربی زبان قرآن2
5فیزیک2
6شیمی2
7حسابان1
8هندسه2
9آمار و احتمالات
10آزمایشگاه علوم تجربی2
11تاریخ معاصر
12زمین شناسی
13انسان و محیط زیست
14زبان خارجی2
15تربیت بدنی
16تفکر و سواد رسانه‌ای
17تعلیمات ادیان الهی
18ضمیمه دین و زندگی_ ویژه اهل سنت
19هنر

دروس پایه دوازدهم رشته ریاضی فیزیک

ردیفنام درس
1فارسی3
2نگارش3
3دین و زندگی3
4عربی زبان قرآن3
5فیزیک3
6شیمی3
7حسابان2
8هندسه3
9ریاضیات گسسته
10هویت اجتماعی
11سلامت اجتماعی
12زبان خارجی3
13مدیریت خانواده و سبک زندگی
14ضمیمه ادیان الهی_ ویژه اقلیت‌های مذهبی

معرفی رشته‌های دانشگاهی رشته‌ ریاضی فیزیک

در این بخش به معرفی رشته‌های ریاضی فیزیک در دانشگاه می‌پردازیم. تعداد رشته‌های ریاضی فیزیک در دانشگاه بسیار گسترده است، اما در مورد معرفی رشته‌های دانشگاهی ریاضی فیزیک می‌توان چند رشته پرطرفدار را به ترتیب نام ببریم که در ادامه به معرفی پرطرفدارترین زیرشاخه‌های رشته ریاضی می‌پردازیم. در ادامه می‌توانید نام تعدادی از رشته‌های ریاضی فیزیک و یا زیر شاخه‌های رشته ریاضی را مشاهده کنید.

رشته ریاضی چه شغل هایی دارد

معرفی رشته مهندسی مکانیک

معرفی رشته مهندسی مکانیک

 

 رشته‌ مهندسی مکانیک بخشی از علم فیزیک است که از طریق کنکور رشته‌ ریاضی فیزیک می‌توان در آن تحصیل کرد. در این رشته با استفاده از مفاهیم پایه فیزیک و ریاضی به بررسی حرکت اجسام و نیروهای وارد بر آنها می‌پردازد و سعی دارد به طرحی نو در زمینه فن‌شناسی و صنعت برسد و در راه پیشرفت انسان قدم بردارد.

معرفی رشته مهندسی کامپیوتر

گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر

 

مهندسی کامپیوتر رشته‌ای است که به طراحی و ساخت اجزای مختلف رایانه می‌پردازد و اهمیت زیادی دارد. هدف این رشته تربیت افرادی است که در زمینه تحلیل، طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاه‌ها و مجموعه‌های سخت افزاری جدید، بررسی و شناخت مجموعه‌های سخت افزاری و نرم افزاری موجود، نگهداری، عیب یابی و تعمیر و اصلاح و توسعه فعالیت کنند.

طراحی، شبیه سازی، فرآوری، پردازش، سنجش، آموزش و ویرایش تمام مفهوم هایی هستند که با بیشترین دقت  و در کوتاهترین زمان در برنامه‌های نرم افزاری رایانه انجام می‌شوند. لذا هدف از این رشته تربیت نیروی متخصص برای انجام امور فوق است. این رشته در کشور ما نیز اهمیت بسیار داشته و تا مقطع دکتری تدریس می‌شود. مهندسی‌ کامپیوتر در مقطع‌ کارشناسی‌ دارای‌ دو گرایش‌ سخت‌افزار و نرم‌افزار است‌.

معرفی رشته مهندسی برق

گرایش‌های رشته مهندس برق

رشته‌ای از مهندسی است که به الکتریسیته، الکترومغناطیس و الکترونیک می‌پردازد. فراگیرتر شدن استفاده از انرژی الکتریکی و افزایش نیاز به انتقال سریع‌تر اطلاعات، مهندسی برق را به یکی از مهم‌ترین زمینه‌های مهندسی و صنعت تبدیل کرده‌است.

مهندسی برق به دو قسمت عمده تقسیم می شود: ۱_بررسی و طراحی سیستم‌های انتقال و تبدیل انرژی الکتریکی ۲_بررسی و طراحی سیستم‌های الکترونیکی برای پردازش و انتقال اطلاعات. به بیان دیگر، مهندسان برق از الکتریسیته یا برای انتقال انرژی یا برای پردازش اطلاعات استفاده می‌کنند.

معرفی رشته مهندسی شهرسازی

محورهای رشته مهندسی شهرسازی

 

دروس رشته مهندسی شهرسازی ترکیبی از رشته‌های متفاوت است که همه در شکل‌گیری شهر تاثیر گذارند به همین علت رشته شهرسازی در عین تخصصی بودن به عنوان یک رشته میان رشته‌ای شناخته می‌شود که زمینه‌های گوناگون در سطوح روستایی، شهری و منطقه‌ای از یک سو و سطوح فنی، انسانی و محیطی از سوی دیگر را در بر می‌گیرد. یک شهرساز در کنار نقش خود سیاست‌گذار و هماهنگ کننده معماران، مهندسین عمران، اقتصاد دانان و جامعه‌شناسان در محیط شهری است.

معرفی رشته مهندسی پزشکی

گرایش‌های رشته مهندس پزشکی

 

این رشته ترکیبی از دو گروه ریاضی و تجربی است. مهندسی و پزشکی همکاری خوبی در کمک به بیماران و پزشکان داشته است و در این راه گام های مفیدی برداشته شده که بسیاری از خبرهای آن را در رسانه های شنیده اید. بخاطر گسترش روز افزون سیستم های مهندسی در حیطه بهداشتی و پزشکی، تربیت و وجود نیروی انسانی متخصص و متبحر که آشنا به وسایل و تجهیزات پزشکی امری ضروریست.  حداقل و حداکثر مجاز طول دوره کارشناسی مهندسی پزشکی در سه گرایش مطابق آئین نامه های دوره کارشناسی شورای‌عالی برنامه ریزی است.

معرفی رشته مهندس شیمی

chamistry 1

مهندسی شیمی به معنای فن به کار گیری علوم پایه (ریاضی ، فیزیک ، شیمی و زیست شناسی ) برای  فرآیندهای شیمیایی و فیزیکی در واحد صنعتی است. شاخه‌ای از علوم مهندسی است که با طراحی، ساخت و بهره‌برداری از فرایندها و کارخانه‌ها مرتبط با صنایع شیمیایی درگیر است. منظور از صنایع شیمیایی آن دسته از صنایع هستند که در آن‌ها تغییری شیمیایی، فیزیکی یا بیولوژیک مواد خام را به محصولات با ارزش صنعتی تبدیل می‌کنند.

معرفی رشته مهندسی عمران

 

ویژگی‌های کارشناسی رشته مهندس عمرانوضعیت
بازار کارمتوسط رو به بالا_ بستگی به مهارت‌ها و توانمندی‌های فارغ‌التحصیلان آن دارد.
میزان شناخته بودن رشته مهندسی عمران بین مردمبالا
آرامش و امنیت روانی رشته مهندسی عمرانبالا
مدت زمان ورود به بازار کاربستگی به مهارتهای دانشجو 2 الی3 سال
سختی کار نسبت به درآمدنسبتا پایین
امکان بورسیه در سایر کشورهانسبتا بالا
شانس قبولی در دانشگاه‌های برتر کشورزیر 600 نفر پذیرش در دانشگاه‌های برتر
درصد قبولی در کلیه دانشگاه‌های کشورحدود 15 هزار نفر پذیرش

مهندسی عمران یکی از شاخه‌های مهندسی است، که به طراحی، نگهداری و ساخت سازه‌های طبیعی و مصنوعی شامل جاده‌ها، پل‌ها، کانال‌ها، سدها و ساختمان‌ها می‌پردازد.

مهندسی عمران، پس از مهندسی جنگ، قدیمی‌ترین نظام مهندسی به‌شمار می‌آید و امروزه مهندسی عمران، حد واصل مهندسی نظامی و مهندسی غیرنظامی محسوب می‌گردد.

معرفی رشته مهندسی نفت

 

مهندسی نفت دانش و فناوری در فرایند اکتشافات، محاسبات، بهره‌برداری از منابع زیرزمینی نفت و گاز و انتقال آنها به سطح می‌باشد. شایان توجه است که پالایش نفت در حیطهٔ صنایع پایین‌ دستی صنایع نفت می باشد. و برای انسان ها هر روز بیش از دیروز مورد نیاز است. در سال‌های اخیر به‌دنبال تغییراتی که در رویکرد سرمایه‌ها به‌سوی منابع جدید انرژی صورت گرفته‌است و خاصیت فراوان برای صنایع گوناگون دارد، مهندسین نفت در مورد اکتشاف دنبال راه هایی هستند که بیشترین میزان استخراج و کمترین میزان خطر و آلودگی برای محیط زیست را داشته باشد.

معرفی رشته حسابداری

گرایش‌های رشته حسابداری

 

حسابداری اندازه‌گیری، پردازش و ارتباطات اطلاعات مالی و غیرمالی در مورد نهادهای اقتصادی مانند مشاغل و شرکت‌ها است. حسابداری که به آن «زبان تجارت» گفته می‌شود، نتایج فعالیت‌های اقتصادی یک سازمان را اندازه‌گیری می‌کند و این اطلاعات را به کاربران مختلفی از جمله سرمایه گذاران، بستانکاران، مدیریت و تنظیم کنندگان منتقل می‌کند. مشاغل حسابداری به عنوان حسابدار شناخته می‌شوند. اصطلاحات «حسابداری» و «گزارشگری مالی» اغلب به عنوان مترادف استفاده می‌شوند.

معرفی رشته مهندسی مواد و متالوژی

این رشته که مترادف با ریخته‌گری می‌دانند، به تولید و ساخت قطعات صنعتی می‌پردازد. مهندسی متالوژی را نمی توان جزء رشته‌های پرطرفدار ریاضی دانست، اما علاقه مندان خاص خود را داراست. متالوژی به شناخت خواص، توزیع، استخراج و کاربرد مواد مختلف می‌پردازد. به نظر رشته چندان مناسبی برای خانم‌ها به شمار نمی‌آید، چرا که اغلب محیط‌های کاری آن در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها خلاصه می‌شود.

بازار کار و شرایط شغلی فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی فیزیک

اگر به جامعه خود نگاه کنیم و آمارها را بررسی کنیم، خواهیم دید که در هر گروه آزمایشی، برخی از رشته ها فراوان‌ترین انتخاب را دارند. در این بین، تعدادی دارای درآمد بالاتری نسبت به سایرین هستند. این قضیه در مورد آینده شغلی رشته ریاضی فیزیک که دغدغه همه علاقه‌مندان و محصلین است نیز وجود دارد. به همین دلیل در ادامه به معرفی پرطرفدارترین رشته های ریاضی می‌پردازیم.

بازار کار مهندسی متالوژی(علم مواد)

فارغ التحصیلان این رشته در آینده می‌توانند در كارخانه‌ها توليد فولاد، توليد قطعات صنعتي، توليد خودرو، كارگاه ريخته گري فلزات رنگي، كارگاه ريخته گري قطعات آلياژي، كارخانجات توليد ماشين آلات صنعتي، توليد قطعات فولادي و چدني، و ذوب آهن مشغول به کار شوند.

بازار کار رشته مهندسی نفت

مهندسی نفت را می توان نگین مشاغل رشته ریاضی و از جمله محبوبترین رشته‌ها دانست. همچنین، میزان درآمد بالا و جذابیت کاری آن باعث شده است تا در رشته های پرطرفدار ریاضی بین نفرات برتر تبدیل شود. مهندسان نفت در اکتشاف، محاسبه، بهره برداری از منابع زیرزمینی مثل نفت و گاز و انتقال آن تخصص دارند.

در حال حاضر بیش از 7 درصد از دانشجویان مهندسی نفت، جذب وزارت نفت می‌شوند.

بازار کار رشته مهندسی برق

فارغ التحصیلان این رشته می‌توانند در بخش های خصوصی و دولتی نیروگاه‌ها، انواع کارخانجات (سیمان، خودروسازی، ذوب آهن و…)، سازمان های حوزه مخابراتی، صنایع نظامی و دفاعی به اشتغال بپردازند.

بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر

مهندسان کامپیوتر می‌توانند در مراکز و نهادهای خصوصی یا دولتی استخدام شوند. فارغ التحصیلان این رشته سیستم‌های کامپیوتری را طراحی و پیاده سازی می کنند و در شرکت‌های تولید کننده قطعات و دستگاه‌ها، مراکز صنعتی و تولیدی سخت افزارها را ارتقاء می‌دهند.

بازار کار رشته مهندسی هوافضا

بازار کار این رشته به صنایع مرتبط با هوا فضا، موسسه‌های تحقیقاتی هواپیمایی، هواپیماهای بدون سرنشین، ساخت بالگردها، موشک و ماهواره، جنگنده، کارشناسی تعمیر و نگهداری وسایل پرنده، کارشناسان تحقیق، صنایع دفاعی و … اختصاص می‌یابد.

بازار کار رشته مهندس شیمی

علیرغم نام ظاهری آن و تصور عموم، این رشته، شیمیدان به جامعه تحویل نمی‌دهد. بلکه ماهیت اصلی آن تربیت مهندسانی است که کشفیات آزمایشگاهی شیمی را تا مقیاس‌های صنعتی بسط می‌دهند. و در تجهیزات پایه پالایشگاهی. هوافضا، خودروسازی، پزشکی، صنایع الکترونیک، کاربردهای محیط زیست و صنایع نظامی کاربرد دارد.

بازار کار رشته مهندس پزشکی

در مراکز تحقیقاتی از جمله موسسه استاندارد، بنیاد مستضعفان و جانبازان، مرکز تحقیقات وزارت دفاع و سایر مراکز تحقیقاتی، وزارت بهداشت، وزارت فرهنگ و آموزش عالی، وزارت صنایع، سازمان تامین اجتماعی، بیمارستان‌های دولتی و خصوصی ،شرکت‌ها یا کارخانه‌های تولید کننده انواع وسایل، تجهیزات و دستگاه‌های پزشکی به فعالیت بپردازند.ضمن اینکه فارغ التحصیلان در صورت داشتن تجربه و سرمابه لازم می‌توانند برای تاسیس شرکت وارد کننده تجهیزات پزشکی اقدام نمایند و یا در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به تدریس و پژوهش بپردازند.

بازار کار رشته مهندسی عمران

مهندسان عمران به همراه مهندسان نقشه بردار، به طراحی زهکشی، سدها، فاضلاب شهری، پیاده‌روها، تأمین آب، و سیستم‌های برق رسانی و ارتباطی می پردازند. آینده شغلی رشته ریاضی فیزیک برای مهندسان عمران در مواردی همچون در پروژه‌های مسکونی، تجاری، صنعتی و عمومی در کلیه اندازه‌ها و سطوح ساخت و ساز به شرط داشتن مهارت و علم کافی خوب خواهد بود.

بازار کار رشته مهندسی مکانیک

طراحی و ساخت ماشین آلات و قطعات خانگی، پزشکی، ساخت تجهیزات نیروگاه‌های اتمی، فسیلی، خورشیدی و بادی آبی، تولید دستگاه‌های انتقال و تصفیه آب، کنترل کارخانجات شیمیایی و پالایشگاه‌ها، ساخت تجهیزات دفاعی مثل راکت، پل های متحرک و ..، تولید بازوهای مکانیک، ربات‌ها و سیستم‌های تولیدی و …

بین دو رشته ریاضی یا تجربی کدام را انتخاب کنیم؟

دو رشته ریاضی و تجربی، جزو پرطرفدارترین رشته‌های نظری هستند؛ اما مشکل اصلی اینجاست که رشته ریاضی را انتخاب کنیم یا رشته تجربی؟ در پاسخ این سوال اول باید شرایط خود را بسنجید. در سنجیدن شرایط هم دو مورد بسیار مهم است:

  • مورد اول: علاقه شما
  • مورد دوم: استعداد شما

اما دقت کنید که گفتم این مورد مهم هستند اما باز شرایط دیگری می‌تواند انتخاب شما را تغیر دهد؛ به عنوان مثال با اندکی تلاش می‌تواند در دروس هر دو رشته خودتان را تقویت کنید. بارها پیش می‌آید که می‌پرسند رشته ریاضی سخت‌تر است یا رشته تجربی؟ اما نکته اینجاست که این رشته‌ها دروس مشترک زیادی دارند و تلاش شما می‌تواند در هردو رشته باعث موفقیت شود. پس با خود فکر کنید که دوست دارید در آینده چه‌کاره شوید و برای رسیدن به هدف خود چه‌قدر می‌توانید تلاش کنید و بعد از می‌توانید انتخاب کنید که رشته ریاضی را بخوانید یا تجربی.

سؤالات متداول شما درباره‌ رشته ریاضی فیزیک

  • شناخت رشته‌های ارائه شده در هر گروه آزمایشی از چه نظر اهمیت دارند؟
     آشنایی با این رشته‌ها داوطلبان را در مسیر انتخاب رشته موفق هدایت می‌نماید.
  • آیا شرط معدل برای رشته ریاضی فیزیک لازم است و اگر لازم است چند است؟
     بله لازم است، باید معدل حداقل 14 باشد.
  • کدام رشته‌های ریاضی فیزیک دارای درآمد بالایی هستند؟
    برای اطلاعات دقیق توصیه می‌شود به مقاله رجوع کنید.
  • اگر شرایط لازم برای تحصیل در رشته ریاضی فیزیک را نداشته باشیم آیا می‎‌توانیم در این رشته ادامه تحصیل دهیم؟
    بله باز هم امکانش هست. در شرایطی نمی‎‌توانید که شما بخواهید در مدارس خاصی مانند نمونه دولتی،سمپاد و هر مدرسه‌ای که آزمون ورودی داشته باشد تحصیل کنید.

درضمن اگر در زمینه کنکور و آموزش دارای کسب و کار هستید و به دنبال دیده شدن خدمات خود می‌باشید، سایت بخون به عنوان یک رسانه آموزشی کاملا مستقل پذیرای تبلیغات شما می‌باشد. برای دریافت اطلاعات تکمیلی توصیه می‌کنم از صفحه تبلیغ مشاور کنکور دیدن کنید.

4.2/5 - (39 امتیاز)
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
70 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا