یک خبر ویژه برای کنکوری‌ها!

40 درصد کل زیست کنکور هدیه ما برای شماست؛ شماره موبایلت رو وارد کن و هدیه رو همین الان بگیر:

آموزش گرامر زبان دوازدهم

سلام دوستان خوبم. امروز در این مقاله از سایت بخون می‌خواهم آموزش گرامر زبان دوازدهم را به صورت کامل و همراه با نکات کنکوری در اختیار شما قرار دهم. این مقاله شامل آموزش گرامر درس 1 تا 3 دوازدهم با نکاتی شگفت‌انگیز می‌باشد که شما با مطالعه این مقاله کامل‌ترین آموزش زبان انگلیسی دوازدهم را به صورت رایگان و بدون نیاز به منابع دیگر به دست خواهید آورد. برای تقویت گرامر، می‌توانید با مراجعه به مقاله آموزش گرامر دهم و آموزش گرامر یازدهم، کامل‌ترین آموزش گرامر پایه دهم و یازدهم را بدون نیاز به منابع دیگر و به صورت رایگان مشاهده کنید.

برای تقویت پایه خود می‌توانید از لینک معنی لیسنینگ زبان دهم بهره ببرید تا کامل‌ترین جواب‌های این قسمت را بدون نیاز به منابع دیگر به دست آورید.

در لینک معنی درس های زبان یازدهم  و معنی درس های دهم کامل‌ترین ترجمه تمام دروس زبان دهم و یازدهم را برای تقویت پایه خود، به صورت رایگان و بدون نیاز به منابع دیگر مطالعه کنید.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس اول

ترجمه صفحه 29 زبان دوازدهم

ترجمه گرامر زبان دوازدهم درس اول

در لینک آزمایشگاه علوم تجربی یازدهم، مقالاتی وجود دارد که شامل پاسخ به همه تمرینات کتاب آزمایشگاه یازدهم می‌باشد، پس حتما آن را دنبال کنید.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس یک | جملات مجهول

وقتی از جملات مجهول استفاده می‌کنیم که فاعل یا انجام‌دهنده کار، نامشخص و یا دانستن آن مهم نیست. برای ساخت جمله مجهول مفعول را در ابتدای جمله قرار می‌دهیم و فعل جمله را به شکل to be + pp درمی‌آوریم. قسمت سوم فعل یا همان past participle در زمان‌های مختلف ثابت باقی می‌ماند. اما بسته به اینکه زمان جمله چه باشد، فعل to be تغییر شکل می‌دهد و به شکل‌های متفاوتی درمی‌آید. فعل to be در ساختار مجهول مانند فعل ((شدن)) در زبان فارسی عمل می‌کند.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس 1

جواب تمرین‌های آخر فصل کل کتاب شیمی یازدهم را می‌توانید در لینک جواب تمرین‌های دوره‌ای شیمی یازدهم از فصل 1 تا 3 مشاهده کنید.

آموزش گرامر درس 1 زبان دوازدهم | ساختار جملات مجهول

در جدول صفحه بالا مشاهده کردید که تمام فعل‌های مجهول در ابتدای خودشان، یک فعل کمکی دارند. برای سوالی کردن و منفی کردن جمله‌های مجهول، از همان فعل کمکی استفاده می‌کنیم. برای ساخت جملات مجهول به شکل سوالی، فعل کمکی را در ابتدای جمله قرار می‌دهیم. همچنین برای ساخت جملات منفی، بعد از فعل کمکی کلمه not را قرار می‌دهیم.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس 1

در مقاله جواب تکمیل کنید دینی یازدهم پاسخ کامل این قسمت از کتاب دینی یازدهم را بدون نیاز به منابع دیگر مشاهده کنید.

نکته: شخص یا چیزی که در اول جمله قرار می‌گیرد، کاری را انجام نمی‌دهد؛ بلکه کار روی آن انجام می‌شود. یعنی به جای اینکه فاعل جمله باشد، مفعول جمله است. اگر بخواهیم در جمله از ضمیر استفاده کنیم، نوع ضمیر باید حتما فاعلی باشد نه مفعولی.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس اول | پرسش‌های تاییدی

به جمله‌های سوالی کوتاهی که بعد از یک جمله خبری می‌آیند، پرسش‌های تاییدی گفته می‌شود. هدف از گفتن این نوع پرسش‌ها این است که گوینده قصد دارد از درستی یا نادرستی یک خبر مطلع شود؛ یا اینکه شنونده حرف او را تایید کند. این پرسش‌ها در زبان فارسی به شکل ((مگر نه؟))، ((درست است؟)) یا ((این طور نیست؟)) ترجمه می‌شود.

مراحل ساخت پرسش‌های تاییدی:

1- بعد از جمله خبری یک ویرگول قرار می‌دهیم.

… ,There ate a lot of people here

2- فعل کمکی جمله را بعد از ویرگول می‌نویسیم.

.. There are a lot of people here, are

3- در این مرحله برعکس عمل می‌کنیم، اگر جمله منفی بود، فعل کمکی را به شکل مثبت می‌آوریم و اگر جمله مثبت بود، فعل کمکی را به شکل منفی (n’t) می‌آوریم.

… There are a lot of people here, aren’t

4- فاعل جمله را به شکل ضمیر بازنویسی می‌کنیم.

… There are a lot of people here, aren’t they

5- علامت سوال قرار می‌دهیم.

?There are a lot of people here, aren’t they

نکته: در جمله‌های مثبت حال ساده و گذشته ساده، چون فعل کمکی وجود ندارد، از فعل‌های کمکی do, did, does استفاده می‌کنیم.

?Sara knows me well, doesn’t she

کامل‌ترین معنی درس های عربی یازدهم را بدون نیاز به منابع دیگر در لینک مقاله داده شده مشاهده کنید. دوستان خوبم شاید به دنبال تقویت پایه خود باشید، پیشنهاد می‌کنم با رفتن به لینک معنی درس های زبان دهم کامل‌ترین معنی تمام قسمت‌های کتاب زبان دهم از درس 1 تا 4 را مشاهده کنید.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس دوم

ترجمه صفحه 57 زبان دوازدهم

ترجمه گرامر زبان دوازدهم درس دوم

آموزش گرامر درس 2 زبان دوازدهم | جمله‌های وصفی و ضمایر موصوفی

جمله وصفی بعد از یک اسم می‌آید و آن اسم را برای شنونده مشخص می‌کند. برای اتصال جمله وصفی به اسم، از ضمیر موصوفی استفاده می‌کنیم. ضمیر موصوفی جانشین اسن قبل از خود می‌شود و از تکرار آن در جمله وصفی جلوگیری می‌کند. ضمایر موصوفی در زبان فارسی ((که)) ترجمه می‌شوند.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس 2

نکات مربوط به ضمایر موصولی

1- در ضمایر موصولی فاعلی، ضمیر جمله نقش فاعل را برای جمله بعد از خودش، یعنی جمله وصفی، بازی می‌کند.

2- بعد از ضمیر فاعلی، فعل زمان‌دار جمله وصفی قرار می‌گیرد.

3- به جای ضمیر مصولی فاعلی who می‌توانیم از that هم استفاده کنیم.

4- اگر ضمیر موصولی را برای غیرانسان به کار ببریم، باید از which استفاده کنیم. به جای ضمیر موصولی which از that  هم می‌توانیم استفاده کنیم.

5- در ضمایر موصولی مفعولی، ضمیر جمله نقش مفعول را برای جمله بعد از خودش، یعنی جمله وصفی، بازی می‌کند.

6- بعد از ضمیر مفعولی، فاعل جمله وصفی قرار می‌گیرد.

آموزش گرامر زبان دوازدهم در س دوم | جملات شرطی نوع دوم

با جملات شرطی نوع اول در آموزش گرامر زبان یازدهم آشنا شدیم. اگر هنوز آن را مطالعه نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنم برای تقویت پایه و جا افتادن بهتر این قسمت، آن را مطالعه کنید بعد سراغ جملات شرطی نوع دوم را بیایید. جملات شرطی نوع دوم نشان‌دهنده وضعیت‌هایی غیرواقعی در زمان حال یا آینده هستند، که چون در حال حاضر غیرممکن است یا انجام نمی‌شوند، در نتیجه جمله جواب شرط هم انجام نخواهد شد. در جمله‌های شرطی نوع دوم، جمله ifدار(جمله شرط) در زمان گذشته ساده است و فعل جمله جواب شرط، از ترکیب فعل وجهی would با یک فعل ساده ساخته می‌شود. شرطی نوع دوم، مثل شرطی نوع اول، اشاره به زمانی دارد که از حال تا آینده را دربرمی‌گیرد، ولی شکل فعل گذشته است تا زبان ما از واقعیت دور شود و معلوم شود که همه چیز غیرواقعی و خیالی است. به همین دلیل است که به جملات شرطی نوع دوم، شرطی نامحتمل(improbable) هم می‌گویند.

آموزش گرامر زبان دوازدهم تجربی درس دوم

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس سوم

ترجمه صفحه 86 زبان دوازدهم

ترجمه گرامر زبان دوازدهم درس سوم

جواب با هم بیندیشیم‌های شیمی یازدهم را به صورت کاملاً تشریحی و بدون نیاز به منابع دیگر مطالعه کنید تا در حل این تمرینات مشکلی نداشته باشید.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس سوم | فعل‌های وجهی در شکل مجهول

در آموزش گرامر زبان دهم با فعل‌های وجهی یا modal verbs آشنا شدیم. فعل‌های can, may, must, should از این نوع فعل‌ها هستند. فعل‌های وجهی بلافاصله بعد از فاعل جمله می‌آیند و باید بعد از آن‌ها یک فعل ساده بیاید تا جمله معنی پیدا کند. همانطور که در توضیحات درس 1 گفتیم، برای ساختن جمله مجهول، جای فاعل و مفعول را عوض می‌کنیم و فعل اصلی را به شکل past participle درمی‌آوریم و در کنار یک فعل to be قرار می‌دهیم. برای مجهول کردن جمله‌هایی که فعل وجهی دارند، کافی است فعل ساده‌ای را که بعد از فعل وجهی قرار می‌گیرد، به شکل be + pp دربیاوریم.

آموزش گرامر زبان دوازدهم انسانی درس سوم

نکته: فعل will هم یک فعل وجهی است. پس در حالت مجهول به شکل will be + pp درمی‌آید.

نکته: برای سوالی کردن و منفی کردن فعل‌های وجهی، از آن‌ها در ابتدای جمله استفاده می‌کنیم.

آموزش گرامر درس سوم زبان دوازدهم | زمان گذشته کامل

زمان گذشته کامل معادل زمان ماضی بعید در زبان فارس است. وقتی از آن استفاده می‌کنیم که بخواهیم نشان دهیم عملی در گذشته، قبل از عمل دیگری انجام شده یا اتفاق افتاده است. برای ساخت زمان گذشته کامل، از ترکیب had + past participle استفاده می‌کنیم. فعل had، یک فعل کمکی است و معنی خاصی ندارد.

آموزش گرامر زبان دوازدهم درس 3

به پایان مقاله آموزش گرامر زبان دوازدهم رسیدیم، امیدورام برای شما مفید واقع شده باشد. برای اطلاع از آخرین مقالات آپدیت و بروز ما در خبرنامه سایت بخون عضو شوید. هر سوالی راجع به آموزش گرامر زبان دوازدهم برایتان پیش آمد، در بخش نظرات از ما بپرسید تا سریعا پاسخگو باشیم.

سوالات متداول

  • آیا آموزش گرامر زبان دوازدهم شامل آموزش کامل هر 3 درس می‌باشد؟
    بله.در این مقاله آموزش کامل درس 1 تا 3 گرامر به طور کامل داده شده است.
  • آیا مقاله آموزش گرامر زبان دوازدهم شامل معنی قسمت گرامر می‌باشد؟
    بله. مقاله آموزش گرامر زبان دوازدهم شامل ترجمه خط به خط گرامر به صورت صحیح می‌باشد.
4.1/5 - (21 امتیاز)
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
2 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا