گام‌ به گام فصل اول علوم ششم | زنگ علوم

همان‌طور که می دانید شاید یکی از مشکلات شما دانش‌آموزان عزیز این باشد که چگونه به جواب فعالیت‌ها و آزماش‌کنیدهایی که کتاب درسی پاسخ نداده، یا به عنوان تکلیف معلم به شما سپرده است، دسترسی پیدا کنیم؟ اما نگران نباشید! من بارین عباسی هستم که در این بخش از سایت بخون گام به گام فصل اول علوم ششم را باهم به طور مفصل بررسی می‌کنیم. و تمامی جواب‌های آزمایش کنید و کاوشگری‌ها را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهم.

برای این که به طور کامل به فصل اول علوم ششم تسلط پیدا کنید، به لینک آموزش فصل اول علوم ششم مراجعه کنید و همچنین به آسانی به نمره بیست برسید. پس به شما قول می‌دهم تنها با اختصاص چند دقیقه از وقتتان به تمامی پاسخ‌های درس یک علوم ششم دسترسی پیدا خواهید کرد پس تا انتها مقاله با من همراه باشید.

جواب آزمایش کنید صفحه 3 علوم ششم درس اول

آموزش گام به گام علوم ششم فصل اول | جواب آزمایش کنید صفحه 3

پاسخ قسمت 3: تیله در آب فرو می‌رود و گودالی ایجاد نمی‌کند و در ظرف‌های گچ و خاک گودال کوچکی به اندازه سنگ یا تیله ایجاد می‌شود.

پاسخ قسمت 4: مشاهده می‌کنیم که هرچه تیله بزرگتر باشد، قطر و عمق گودال ایجاد شده بزرگتر خواهد بود. همچنین گودال ایجاد شده در ظرف گچ توسط یک تیله در مقایسه با ظرف خاک، با همان تیله بیشتر است. زیرا گچ از خاک نرم‌تر است. این در حالی است که در ظرف آب، تیله فرو می‌رود.و گودالی ایجاد نمی‌شود. در ضمن هرچه تیله از ارتفاع بیشتری رها شود، قطر گودال ایجاد شده بزرگتر خواهد بود.

جواب سوال صفحه 3 متن کتاب درسی علوم ششم فصل یک

جواب متن کتاب درسی صفحه 3 علوم ششم

نظر گروه شما: هرچه ارتفاع شهاب‌سنگ از سطح زمین بیشتر باشد قطر گودال ایجاد شده بزرگتر است. و هرچه جنس زمین نرم‌تر باشد گودال عمیق‌تر خواهد بود.

گام به گام فصل اول علوم ششم | جواب کاوشگری صفحه 4

جواب کاوشگری صفحه 4 علوم پایه ششم

در ادامه جواب کاوشگری صفحه 4 درسی گام به گام فصل اول علوم ششم، به کاوشگری صفحه 5 پاسخ می‌دهیم.

جواب کاوشگری صفحه 5 علوم ششم

جواب کاوشگری صفحه 6 علوم ششم

پاسخ قسمت چهار کاوشگری صفحه 6: | باتوجه به نمودار می‌توان پیش‌بینی کرد که اگر گلوله را از فاصله 3 متری رها کنیم. قطر دهانه گودال با توجه به نمودار حدود 11 میلی‌متر خواهد بود.

جواب صفحه 6 علوم ششم درس اول

جواب کاوشگری صفحه6 علوم ششم

برای این کاوشگری طرحی که اجرا می کنیم به طور مثال سوزن، پاک‌کن و کاغذ داریم وقتی هرسه تا را از ارتفاع یکسان رها کنیم جسمی که سنگین‌تر است. زودتر به سطح زمین می‌رسد و کاغذ چون سطح تماس بیشتری دارد دیرتر به زمین می‌رسد.

سخن پایانی

دوستان و همراهان عزیز، از این که تا این جا مقاله همراه ما بودید، سپاس‌گزاریم. مطلب امروز ما در این جا به پایان رسید اما این تمام ماجرا نیست! چرا که در مقاله بعدی به سراغ نمونه سوال فصل اول علوم ششم خواهیم رفت. همچنین می‌توانید برای بررسی گام به گام علوم ششم از طریق لینک داده شده اقدام کنید. همچنین برای مطالعه سایر مقالات مرتبط با علوم ششم ابتدایی، لینک قرار داده شده را دنبال کنید و برای دسترسی آسان‌تر به مجموعه مقالات پایه ششم، لینک ششم را دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین و داغ‌ترین مقالات آموزشی ما، حتمأ در قسمت خبرنامه سایت بخون ثبت نام کنید. همچنین از قسمت ارسال دیدگاه و نظرات، نظرات، پیشنهادات و سوالات خود را برای ما ارسال کنید و برای بهبود کیفیت مقالات، انتقادات خود را با ما در میان بگذارید. در صورت تمایل و برای دل‌گرمی ما بخونی‌ها، از انتها مقاله، به ما امتیاز دهید.

سوالات متداول گام به گام فصل اول علوم ششم

  • آیا گام به گام درس یک علوم ششم به همه کاوش‌گری‌ها و آزمایش کنید پاسخ داده است؟
    بله گام به گام درس یک علوم ششم به همه کاوش‌گری‌ها و آزمایش کنید پاسخ کامل داده است.
  • چگونه می‌توانیم به سایر مقالات آموزشی دسترسی داشته باشیم؟
    کافیست وارد سایت بخون شوید و پایه تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • آیا نمونه سوالات فصل اول علوم ششم هم در سایت بخون قرار دارد؟
    بله شما می توانید نمونه سوالات علوم ششم را هم همانند آموزش و گام به گام این فصل بصورت رایگان در دسترس داشته باشید.
2.9/5 - (7 امتیاز)
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
0 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا