سلام بخونیهای دوست داشتنی، با یک مقاله دیگر با عنوان جواب بررسی کار و فناوری هفتم در خدمت شما عزیزان هستیم. درس کار و فناوری پایه هفتم شما را در مهارتهایی توانمند میسازد که در زندگی روزمره از آنها استفاده میکنید. کار با چوب، تهیه و نگهداری پوشاک، تهیه و نگهداری خوراک، پرورش گیاه و کار با رایانه از جمله این مهارت ها هستند. اما بعد از آموزش، نوبت جوابدهی به یک سری تمارین میرسد. من شیدا کبیرعبادی هستم و امروز نیز در سایت بخون همراه شما خواهم بود تا به کمک یکدیگر با استفاده از آموختههای خود از درس کار و فناوری، جواب تمام بررسیهای کتاب درسی کار و فناوری کلاس هفتم را بررسی کنیم. پس تا انتها مطلب، همراه من بمانید ..
جواب بررسی صفحه 4 کاروفناوری هفتم
جواب بررسی صفحه 29 کاروفناوری هفتم
جواب: مرورگر انواع رایانهها دارای موتورهای جستجو مانند: Internet Explorer _ Mozilla _ google chrome و … میباشد. در زمان جستوجو نیز با ورود به قسمت Options و انتخاب منو Internet options و انتخاب سربرگ Program، میتوانیم موتور جستوجو دلخواه خود را بعنوان پیشفرض معرفی کنیم.
جواب بررسی صفحه 45 کاروفناوری هفتم
جواب: برخی از ویژگیهای من که با ویژگیهای کار آفرین، مشترک است، عبارتاند از: من فردی جدی و منضبط در کار هستم که قدرت رهبری یک تیم را نیز میتوانم برعهده بگیرم.
برخی از ویژگیهای کارآفرین که باید در خودم پرورش بدهم عبارتاند از: داشتن شور و انگیزه، ریسکپذیری، خودباوری، کار سخت، تعهد هدفمند، انعطافپذیری، در ک کامل از خدمات یا محصول ارائه شده و بازار، قابلیتهای ارتباطی، مدیریت هدفمند پول و … .
جواب بررسی صفحه 99 کاروفناوری هفتم
جواب: با توجه به این که اکثر مواد خوراکی مورد نیاز ما، به طور مستقیم و غیر مستقیم وابسته به گیاهان هستند و معمولأ مواد غذایی انسانها از ترکیب چند نوع ماده غذایی که عمومأ از گیاهان تشکیل یافتهاند، بدست میآید.
شما عزیزان میتوانید با مراجعه به لینک جواب پرسشهای کاروفناوری هفتم، علاوهبر مطالعه تمام پرسشهای کتاب درسی کاروفناوری پایه هفتم به صورت یکجا و رایگان، از امکان دانلود PDF جزوه این مقاله نیز برخوردار شوید.
جواب بررسی صفحه 107 کاروفناوری هفتم
جواب: باید بدانید زمانی که برای کاشت این گل مناسب است، بستگی به دما هوا محل زندگی شما دارد. به طور کلی اگر شهر زندگی شما زمستانهای بسیار سردی دارد، میتوانید زمان کاشت بذر را به اواخر زمستان و در پایان زمان یخبندان موکول کنید. چرا که اگر زمان گلدهی با سرما بیش از حد هوا یکی شود، گل برای گلدهی توان کافی را ندارد و یخ میزند. اما اگر دما هوا محل زندگیتان معتدلتر است، میتوانید پایان تابستان یا اوایل پاییز نسبت به کاشت بذر این گل اقدام کنید. اما برای کاشت این گل زیبا به صورت زیر عمل میکنیم:
- قسمتی از باغچه را برای کاشت بذر انتخاب کنید که سایه نباشد و ساعات بیشتری از روز آفتاب داشته باشد.
- پس از آماده کردن خاک مناسب، چالههایی به عمق یک تا دو سانتی متر در خاک ایجاد کنید و بذرها را درون آن بکارید. فاصله هر بذر از هم نیز باید 10 تا 15 سانتیمتر باشد.
- پس از پوشاندن روی بذرها با خاک لازم است، به قطر نیم سانتیمتر روی آنها را با کود دامی و کمی خاک باغچه بپوشانید تا گیاه قدرت کافی برای گلدهی و جوانه زدن داشته باشد.
- بذرها به یک یا دو هفته زمان احتیاج دارند تا جوانه بزنند. در این مدت باید هر روزه آنها را آب بدهید. اما به یاد داشته باشید در زمان انجام این کار، بذرها را با آبیاری زیاد و جریان آب جا به جا نکنید.
- پس از جوانه زدن بذرها باید میزان آبیاری را کم کرده و تنها خاک گل همیشه بهار را مرطوب کنید. برای اینکار میتوانید خاک گیاه را چک کرده و تنها در صورت خشک بودن مجددأ آن را مرطوب کنید.
- زمانی که گلها به ارتفاع 10 سانتیمتر رسیدند، میتوانید آنها را جا به جا کنید و فاصله گلها را در باغچه به 20 تا 30 سانتیمتر برسانید.
- هنگام گلدهی میتوانید کمی کود حیوانی پای خاک گلهای همیشه بهار بریزید تا گلهای آنها زیباتر شود.
جواب بررسی صفحه 108 کاروفناوری هفتم
جواب: برای قلمه زنی گل رز، فصل بهار بهترین زمان است؛ در انتها گلدهی که شاخهها دیگر گل ندارند، اقدام کردن بهترین زمان است و قلمه را از ساقههای جوان و سبز که در طی دوره دارای گل بوده است، تهیه کرد. طول شاخه باید حداقل ۱۰ سانتیمتر باشد. زمان مناسب دیگر برای قلمه زنی گل رز زمانی است که پاییز فرا رسیده و برگها میریزند، در این زمان برای قلمه باید از ساقههای چوبی استفاده نمود.
طول این ساقه باید بین ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتر باشد. نکته قابل توجه برای قلمه زدن گل رز این است که باید ساقه را به حداقل برگ کاهش داد؛ زیرا برگها انرژی و آب را مصرف میکند و ریشهزایی را به تأخیر میاندازند. فقط دو تا چهار برگ را بر روی ساقه نگهدارید.
ایجاد قلمه مناسب بستگی به مکان قطع شدن قلمه دارد؛ بهترین مکان درست زیر گرهها است و اما گره به کجا میگویند؟ گرهها محل اتصال برگها به ساقه هستند. برش را به صورت اوریب بزنید و یا این که حتمأ زخمی بر روی گیاه ایجاد کنید تا زمینه لازم برای ریشهزایی فراهم شود.
جواب بررسی صفحه 114 کاروفناوری هفتم
جواب: بسیاری از گیاهان با وجود شکل ظاهری جذاب و فریبندهای که دارند، ممکن است خواص سمیای نیز داشته باشند؛ بنابراین، شناخت گياهان سمی سبب میشود كه به شما كمک شود تا از آسيب ديدن از جانب آنها در امان باشيد. از گیاهانی که سمی هستند میتوان به گل صد تومانی، دیفن باخیا، شقایق سرخ، آزلیا و … اشاره کرد.
از جمله آسیبهایی که گیاهان سمی میتوانند ایجاد کنند، میتوان به عوارض پوستی مانند: خارش، سوزش، التهاب و …، مسمومیت در اثر خوردن که باعث ایجاد شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، كاهش ضربان قلب و تنفس، سردرد. خشكی دهان، بيهوشی، كما و مرگ باشد و … اشاره کرد.
جواب بررسی صفحه 155 کاروفناوری هفتم
ایستگاه پایانی
دوستان و همراهان عزیز و همیشگی سایت بخون، به پایان مقاله جواب بررسی کاروفناوری هفتم رسیدیم. امیدوارم توانسته باشیم بهترینها را به کمک یکدیگر به ارمغان آوریم. اما برای اطلاع از تازهترین مقالات منتشر شده سایت بخون، حتمأ در قسمت خبرنامه سایت ثبت نام کنید و از قسمت ارسال دیدگاههای سایت، سوالات، نظرات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید.
همچنین در صورت تمایل و رضایت خاطر، جهت ارتقا سطح کیفیت مقالات، با رنگی کردن ستارهها، به ما امتیاز داده و موجب قوت قلب و دلگرمی ما بخونیها باشید. برای دسترسی آسان و سریع به سایر مطالب و مقالات ما، لینکهای زیر را دنبال کنید.
سوالات متداول
- آیا مقاله جواب بررسی کاروفناوری هفتم، شامل جواب پرسشها نیز میباشد؟
خیر، این مقاله فقط به بررسی جواب بررسیهای کتاب کار و فناوری کلاس هفتم پرداخته است؛ برای مطالعه جواب پرسشهای کتاب کار و فناوری پایه هفتم، میتوانید به لینکهای داخل متن مقاله مراجعه نمایید. - آیا مقاله جواب بررسی کاروفناوری هفتم، متناسب با آخرین آپدیت کتاب درسی نوشته شده است؟
بله، جواب هر یک از بررسیهای هر قسمت از کتاب کار و فناوری پایه هفتم، مطابق آخرین تغییرات کتاب درسی میباشد. - چگونه میتوانیم جزوه مقاله جواب بررسی کاروفناوری هفتم را دریافت کنیم؟
شما مخاطبین عزیز، با مراجعه به قسمت چاپ مقاله و دانلود pdf، میتوانید جزوه این مقاله را در دسترس خود داشته باشید.
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید: