سلام و درود، قمری هستم از سایت بخون، در تاریخ ۳۰ اسفندماه ۱۴۰۳ روز پنجشنبه، وزارت آموزش وپرورش شیوه برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳ را اعلام کرد و پشتکنکوریها نیز باید برای ایجاد سابقه تحصیلی در امتحانات نهایی پایه یازدهم شرکت کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی در خرداد 1404 توضیحاتی داد. بر این اساس، در اجرای مصوبه هزار و پنجاه و سومین (1053) جلسه شورای عالی آموزش و پرورش به اطلاع دانش آموزان و متقاضیان شرکت در آزمونهای نهایی برای ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره میرساند:
1- باتوجه به حذف تاثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه دهم، آزمونهای نهایی این پایه در نوبت امتحانی خرداد 1403 برگزار نخواهند شد.
2. آزمونهای نهایی پایه یازدهم در هریک از دیپلمهای شاخه نظری برگزار خواهند شد؛ لازم به توضیح است، به منظور فراهم آمدن امکان ایجاد سابقه یا ترمیم نمره برای داوطلبان شرکت در گروه آزمایشی هنر، آزمون دروس فارسی2 و عربی2 از شاخههای فنی و حرفهای و کاردانش نیز به صورت نهایی در این پایه برگزار خواهند شد.
3. آزمونهای نهایی پایه دوازدهم کمافی السابق و براساس مصوبات پیشین شورای عالی آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.