چرا کسب و کارمان به سایت نیاز دارد؟

گاهی رویای آدم­ها از آنچه که فکر می­کنند، واقعی­تر است. رویای راه­اندازی شعبه دو فروشگاه­تان یک آرزوی محال نیست. بله، می­توانید با یک هزینه بسیار کم شعبه دو فروشگاه­تان را در کمتر از چند روز بسازید.

سایت فروشگاهی یکی از شعبه­های کسب و کارتان به حساب می­آید. فروشگاهی که مشتریان بیشتری داشته و برایتان با کمترین هزینه سودآوری بالایی دارد. طراحی سایت در این دوره و زمانه که خرید اینترنتی رواج پیدا کرده، بسیار ضروری تر از راه اندازی شعبه دو فروشگاه فیزیکی است.

وبسایت‌ها در دو نوع وجود دارند:

ـ وبسایت آماده: سایت سازها یکی از انواع آن است که از قبل در پلتفرمی برای کاربران آماده شده و هزینه کمتری دارد.

ـ وبسایت پیچیده: به وبسایتی که از ابتدا تا انتها با کدنویسی ایجاد شده­، پیچیده می گویند. این نوع وبسایت­ها هزینه بیشتری نسبت به نوع آماده دارد.

در ادامه پرتال به بررسی تأثیر ایجاد سایت فروشگاهی روی کسب و کارتان می­پردازد.

5 دقیقه تا راه اندازی فروشگاه اینترنتی

سایت­ها هزینه بر هستند؟ من از مدیریت وبسایت­ها سردرنمیارم، پس تصمیمی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی ندارم. همه اینها نگرانی شما درباره ایجاد سایت است. حال شما به یک سوال پاسخ دهید؛ کدام کسب و کار سنتی در مدت کم مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است؟

سایت­ها و شبکه­های مجازی یک تونل سفر در زمان برای کسب و کارتان ایجاد می­کند. به این معنی که کسب و کارتان با فضای اینترنتی به مخاطبین­تان معرفی شده و در مدت زمان کوتاه مشتریان زیادی را در سراسر دنیا خواهید داشت. راحت­تر بگویم وقتی وبسایت ندارید، در واقع کسب و کارتان اصلا وجود خارجی ندارد، چون بزرگترین جامعه آماری مشتریان را از دست داده­اید.

اگر ترس­تان بخاطر زمان بر بودن راه اندازی سایت ادامه دار است. بهتر است به پرتال سری بزنید؛ در آنجا واژه سایت ساز را در دفعات زیاد مشاهده خواهید کرد.

امروزه شرکت­های خدمات طراحی سایت مانند پرتال برای راحتی صاحبان کسب و کار به ارائه پلتفرم­های آماده مثل سایت ساز اقدام کرده­اند. این سایت­سازها شما را با دنیای فروش اینترنتی آشتی داده و نگرانی­هایتان را پاسخ می­دهد. برای ساخت سایت در 5 دقیقه اینجا کلیک کنید.

چرا برای فروشگاهم سایت بسازم؟

81 درصد افراد قبل از خرید به گوگل مراجعه کرده و درباره محصول خود تحقیق می­کنند. این آمار از منسوخ شدن کسب و کار سنتی خبر می­دهد. اگر فروش اینترنتی را راه اندازی نکرده­اید با همین آمار  به عمق فاجعه پی ببرید، حتی ثانیه­ها برای شروع فروش اینترنتی­تان مهم هستند. رقبای شما به سرعت جلو می­روند و شما هنوز در همان دنیای فروش سنتی مانده­اید. به این دلایل باید فروش اینترنتی را استارت بزنید:

چرا باید سایت فروشگاه داشته باشد

1ـ افزایش مشتری و سود بیشتر

طبق آماری که در قسمت بالا ارائه دادیم، کسب و کار اینترنتی چندین برابر بیشتر از مشاغل سنتی سود و بازدهی دارند. با تغییر روش فروش­ فیزیکی به اینترنتی به طور کامل مخارج و هزینه­های مربوط به فروشگاه­های فیزیکی حذف شده و از آن طرف مشتریان در گستره جغرافیایی وسیع­تر سراغ محصولات­تان آمده و فروش افزایش می­یابد.

با فروشگاه اینترنتی این مزایا را برای تجارت الکترونیک و مشتریان دارد:

ـ دسترسی به سایت فروشگاهی در تمام ساعات شبانه روز

ـ عدم قطع زنجیره فروش و سوددهی بیشتر

ـ معرفی فروش اینترنتی به عنوان شعبه دو فروشگاه

ـ کاهش هزینه های فروش فیزیکی

2ـ افزایش اعتبار کسب و کار

اگر مشتریان به شما اعتماد داشته باشند، اعتبار شما در حوزه فعالیت­تان بالا می­رود. بنابراین با ایجاد سایت برای کسب و کارتان شفاف سازی کرده و همه موارد را روی میز چیده­اید و حالا از او می­خواهید که از شما خریده کرده و این چرخه را ادامه دهد. برای همین نیمی از مردم به کسب و کارهای بدون وبسایت اعتماد نکرده و حتی به خود برای بازدید محصولات­تان به صورت حضوری زحمتی نمی­دهند.

با داشتن وبسایت: شما حرف­های ناگفته زیادی درباره محصول­تان با مشتریان دارید، وبسایت در واقع تریبون و صدای شما برای معرفی کسب و کارتان است.

3ـ سرمایه گذاری میلیونی با سودهای میلیاردی

بازاریابی و تبلیغات به صورت فیزیکی هزینه­های سنگینی دارند، برای همین انتخاب یک مدیر تبلیغاتی حرفه­ای کار بسیار سختی است. ممکن است هزینه­های سنگین تبلیغات برای فروش بیشتر با یک اشتباه به باد رفته و ورشکستگی صورت بگیرد.

با وجود وبسایت این ریسک پایین آمده و تا حدودی هزینه­ی زیادی برای معرفی کار خود ندارید. ایجاد وبسایت نیز کار سختی نیست و می­توان آن را به شرکت­های متعهد طراحی سایت سپرد. سایت های آماده نیز باعث می­شود که در کمترین زمان بتوانید به یک وبسایت حرفه­ای دست پیدا کنید. سایت ساز چیست؟ در واقع برای ایجاد سایت توسط خودتان از سایت سازها استفاده می­شود. در پرتال بدون نیاز به حرفه و دانش یک سایت ساخته و کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی می­کنید.

سرمایه گذاری برای ساخت سایت

4ـ صرفه جویی در زمان

اگر در فروشگاه فیزیکی از مشتریان شماره تماس بگیرید و برای آنها بخواهید پیامک بفرستید، زمان زیادی صرف این کار میشود. حال در وبسایت حتی اگر بخواهید یک پیامک به مشتریان خود بفرستید، آن را به طور اتوماتیک تنظیم کرده و در زمان مشخص ارسال می­شود و این کمترین اثر در استفاده از وبسایت­هاست.

اگر بجای سرمایه گذاری های گران قیمت یک وبسایت ایجاد کنید، چه می­شود:

ـ هزینه ایجاد یک وبسایت کمتر از هزینه­های تبلیغات به شیوه دیگر است

ـ اگر به سایت­تان رسیدگی کنید تا آخر عمر برای مشتریان شما قابل مشاهده است

ـ به مخاطب هدف خود معرفی شده و آنها نیز شما را پیدا می­کنند

ـ تبلیغات تلویزیونی و بیلبوردی محدودیت در زمان و هزینه­های گزافی دارند

ـ تبلیغات عمومی و سنتی هزینه زیادی داشته و از طرفی مخاطب خاص شما در نظر نمی­گیرد.

5ـ معرفی و برندسازی

فضای ایجاد شده در وب برای تجارت الکترونیک یک موقعیتی برای معرفی برند شما ایجاد کرده تا بتوانید مشتری­های خود را پیدا کنید. مشتری­هایی که در به­در به دنبال شما هستند و حال با وبسایت شما را پیدا کرده­ و اگر سایت خوبی داشته باشید برای خرید به شما مراجعه کرده و وفادار می­مانند.

در دنیای امروز که تکنولوژی حرفه اول را زده و مشتریان نیز با دنیا پیشرفته کرده باید خودتان را با روش­های جدید در فروش اینترنتی و ایجاد وبسایت وفق دهید. وبسایت خود را به صورت تخصصی راه اندازی کرده و آن را پیشرفته کنید تا از افزایش درآمد خود لذت ببرید.

توجه: وب‌سایت “بخون” مسئولیتی در قبال محتوای این مقاله ندارد.

5/5 - (1 امتیاز)
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
0 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا