منظور از هولد و هولدر در ارزهای دیجیتال چیست؟

چنانچه در حوزۀ خریدوفروش ارز دیجیتال فعالیت می‌کنید، لازم است با تمامی اصطلاحات و قوانین این حوزه آشنا باشید، هولد کردن یکی از پرکاربردترین اصطلاحات دنیای کریپتوکارنسی یا همان ارزهای دیجیتال است که در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی را دربارۀ آن با شما در میان بگذاریم.

منظور از هولد و هولدر در ارزهای دیجیتال چیست؟

هولد کردن در بازار ارز دیجیتال به چه معناست؟

هودل HODL کردن درواقع از کلمۀ انگلیسی HOLD به معنای نگه داشتن می‌آید و در دنیای ارزهای دیجیتال به معنی نگه‌داشتن بیت کوین به جای فروختن آن است. شایان ذکر است که این اصطلاح تنها برای بیتکوین استفاده نمی‌شود و برای تمامی ارزهای دیجیتال کاربرد دارد. کاربرانی که در این فضا فعالیت دارند، هنگامی که نوسانات شدیدی در بازار به وجود می‌آید، به یکدیگر پیشنهاد می‌کنند که هودل کنند و اسیر ترس نشوند. اما این اصطلاح از کجا پیدا شده‌است و منشاء آن از کجاست؟ این اصطلاح جالب است از آن جهت که منشا به وجود آمدن آن براساس یک اتفاق جالب رخ داده‌است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت:

همان‌طور که می‌دانید، وب‌سایت بیت کوین تاک یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین بسترها برای ارتباط کاربرانی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند. این وب‌سایت افراد زیادی را دور هم جمع کرده‌است و اطلاعات زیادی را هم با کاربران در میان می‌گذارد. در سال ۲۰۱۳ یکی از کاربران با نام GameKyuubi، پستی با عنوان I AM HODLING در این وب‌سایت منتشر کرد که البته در آن یک اشتباه تایپی داشت، اما اشتباه تایپی خود را اصلاح نکرد و اجازه داد تا این اشتباه باقی بماند و در انتها هم نوشت که به عمد آن را اصلاح نکرده‌است.

او به این وسیله می‌خواست به کاربرانی که در این وب‌سایت و در حوزۀ ارز دیجیتال فعالیت دارند بگوید که از ترید کردن دوری کنند و بیت کوین‌های خودشان را نگه دارند، زیرا نظر او این‌گونه بود که نگه داشتن رمز ارز بیتکوین برای زمان طولانی سودآور خواهد بود و با فروختن آن‌ها سودی نخواهید کرد.

آنچه بیان کردیم شرح اتفاقی است که برای به وجود آمدن اصطلاح هولد رخ داده‌است. این‌که این اصطلاح در بازار ارز دیجیتال چه کاربردی دارد، پرسشی است که در ادامه به آن پاسخ خواهیم داد.

کاربرد هولد در معاملات ارزهای دیجیتال

هولد کردن در بازار رمز ارزها به این معنی است که وقتی یک رمز ارز خریداری شد، برای مدت طولانی از آن نگه‌داری ( هودل= هولد) شود. در این فرآیند به کسانی که اقدام به خرید و نگه‌داری ارزهای دیجیتال می‌کنند اصطلاحاً هولدر گفته می‌شود.

اما چرا بسیاری از تریدرها اقدام به هولد کردن ارز دیجیتال می‌کنند؟ به این دلیل است که بیشتر رمزارزها در طی زمان و در بلندمدت رشد می‌کنند و به این ترتیب هولدرها می‌توانند از این طریق سود خوبی به‌دست آورند. درواقع هولد کردن نوعی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و به‌عنوان یک استراتژی برای خریدوفروش ارزهای دیجیتال به‌شمار می‌آید.

به علت نوسانات بالای بازار رمزارزها در کوتاه مدت، بسیاری از تریدرها ترجیح می‌دهند ریسک زیادی در معاملات خود نداشته باشند و از طریق هولد کردن سود بیشتری به‌دست آورند. لازم است بدانید این روش به Buy And Hold شهرت دارد و معنای ساده آن (بخر و نگه‌دار) است.

البته استفاده از روش هولد کردن تنها معطوف به بازارهای ارز دیجیتال نمی‌شود و در بازارهای مالی دیگر هم می‌توان از این روش برای کسب سود بیشتر استفاده کرد. به همین دلیل بسیاری از معامله‌گرها و تریدرهای حرفه‌ای از این روش استفاده می‌کنند. وارن بافت و بنجامین گراهام ازجمله افرادی هستند که از این روش استفاده می‌کنند.

تفاوت هولدر و تریدر در چیست؟

همان‌طور که می‌دانید، ما در بازار ارز دیجیتال یک تریدر داریم و یک فردی که با توجه به توضیحات بالا به آن هولدر گفته می‌شود، اما آیا این دو با هم تفاوت دارند؟

بین هولدر و تریدر از دو جهت تفاوت وجود دارد؛ اولین موردی که سبب این امر می‌شود زمان است. بی‌شک زمان برای افرادی که اقدام به ترید رمز ارز می‌کنند مهم است. در حالی که شاید توجه به این موضوع برای هولدرها به‌طور مستقیم چندان ضروری نباشد. به‌عنوان مثال لازم است معامله‌گرها در زمان‌های کوتاه و به‌طور مستمر اقدام به خریدوفروش ارز كنند. در حالی که فعالان این حوزه برای هولدر کردن ممکن است سال به سال روی سبد خرید و دارایی رمز ارز خود حرکتی انجام نداده و ارزی را خریداری نکرده و یا به فروش نرسانند.

دومین تفاوتی که بین تریدر و فردی که از روش هولد کردن استفاده می‌کند وجود دارد، این است که تریدر ارزهای دیجیتال بیشتر وابسته به تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال هستند و با نمودار قیمت سروکار دارند، همچنين از ابزارها و اندیکاتورهای مختلفی برای تحلیل ارزهای دیجیتال استفاده مي‌كنند و از این طریق نمودار قیمت بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار می‌دهند تا متوجه شوند بهترین زمان برای خرید و یا فروش رمز ارز چه زمانی است.

اما هولدرها یعنی افرادی که ارز دیجیتال را در یک زمان خریداری می‌کنند و آن را نگه می‌دارند، نیازی به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال ندارند. هرچند که بهتر است نسبت به آن شناخت پایه‌ای داشته باشند تا بتوانند هنگام هولد کردن عملکرد بهتری را نشان دهند.

درواقع هولدر ارزهای دیجیتال نسبت به یک کوین شناخت کافی پیدا مي‌كند و آن را مورد بررسی قرار می‌دهد، سپس با استفاده از تجربه‌ای که در این زمینه دارد، ارز دیجیتال موردنظر را به مقدار زیاد خریداری می‌نمايد. علاوه‌بر این شما می‌دانید که برای خریدوفروش انواع رمز ارز لازم است با تمامی امکاناتی که یک صرافی خوب همچون صرافی کوینکس ارائه می‌کند آشنا باشید، در حالی که درمورد هولد کردن نیازی به این امر نیست.

جمع‌بندی

با خواندن این مطلب شاید به این نتیجه رسیده باشید که روش هولد کردن برای شما بهتر از ترید کردن است. اما در پایان بد نیست به چند نکته‌ای که می‌تواند شما را به یک هولدر خوب تبدیل كند اشاره کنیم:

  • لازم است نسبت به هولد کردن ارز دیجیتال شناخت کافی به‌دست آورده باشید.
  • اعضای تیم توسعه‌دهنده را به‌خوبی بشناسید، زیرا سبب می‌شود بتوانید روی اعتبار آن‌ها سرمایه‌گذاری کنید.
  • انگیزۀ خودتان از هولد کردن را مشخص کنید.
  • حتماً پیش از هر اقدامی دربارۀ حجم بازار معاملات و قیمت ارزهای دیجیتال تحقیق و بررسی کنید.
  • هولد یا به اصطلاح هودل کردن هیچ‌گاه بدون ریسک نیست ولی بهتر است با شناسایی بیشتر زمان صحیح خریدوفروش، این امر را زمانی انجام دهید که سرمایۀ شما دچار تهدید شود.

توجه: وب‌سایت “بخون” در قبال محتوای این مقاله مسئولیتی ندارد. 

امتیاز بدهید!
اگر این مطلب را دوست داشتید برای دوستان خود بفرستید:
عضویت
اطلاع از
0 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا